• Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 28cm Fest - 1
  • Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 28cm Fest - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFest

Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 28cm

Το Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 28cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του αλουμινίου, εξασφαλίζει ομοιόμορφη μαγειρική και αντοχή στο χρόνο. Η αντικολλητική επίστρωση εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό και αποτρέπει το κολλημένο φαγητό. Με το Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου, μπορείτε να μαγειρέψετε εύκολα και γρήγορα υγιεινά γεύματα που θα εντυπωσιάσουν την οικογένειά σας.
16987
5202260022753
9,83 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο32

Το Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο32 είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας μαγειρική περιπέτεια. Με την αντικολλητική επίστρωση του, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και ευκολία στον καθαρισμό. Αποκτήστε το Fest flow ταψί τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 11,12 €

Fest flow φόρμα στρόγγυλη αντικολλητική νο28

Η Fest flow φόρμα στρόγγυλη αντικολλητική νο28 είναι η ιδανική επιλογή για την παρασκευή υπέροχων γλυκών και γευστικών γευμάτων. Με την αντικολλητική επίστρωση της, εξασφαλίζετε εύκολη απελευθέρωση του φαγητού χωρίς να κολλάει στην επιφάνεια. Απολαύστε τη μαγειρική με άνεση και ευκολία με τη Fest flow φόρμα στρόγγυλη νο28!
Τιμή 12,61 €

Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28

Το Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28 της εταιρίας Fest είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την αντικολλητική επίστρωση του, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η στρόγγυλη μορφή του επιτρέπει ομοιόμορφη μαγειρέματα και την εύκολη σερβιρίσματος. Με το Fest flow ταψί αντικολλητικό, η μαγειρική γίνεται πιο εύκολη και διασκεδαστική.
Τιμή 9,45 €

Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 30cm

Το Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 30cm είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αντοχής. Με την αντικολλητική επίστρωση, θα μαγειρεύετε εύκολα και γρήγορα χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η στρόγγυλη μορφή του ταψιού επιτρέπει ομοιόμορφη διάχυση της θερμότητας, ενώ το αλουμίνιο του ταψιού εξασφαλίζει αντοχή και ανθεκτικότητα στον χρόνο. Αποκτήστε το Fest magic ταψί στρόγγυ?
Τιμή 10,94 €

Sidirella φορμάκια χάρτινα για κεικ 9cm 75τεμ

Τα φορμάκια χαρτίνα για κέικ 9cm 75τεμ της εταιρίας είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε υπέροχα κέικ που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτά τα φορμάκια θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα υπέροχα γλυκά για κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και δείξτε το ταλέντο σας στην αρτοποιία!
Τιμή 0,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Αγρόκηπος Χαλβατζή πίκλες ανάμεικτα λαχανικά 500gr

Τουρσί της εταιρίας Οικογένεια Χαλβατζή, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,13 €

SNACKY ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ ΧΟΙΡΙΝΟ 200gr

Απολαύστε το νόστιμο SNACKY ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ ΧΟΙΡΙΝΟ 200gr και αφήστε τις γεύσεις να σας ταξιδέψουν! Με εκλεπτυσμένη γεύση χοιρινού, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το ως σνακ μεταξύ των γευμάτων σας ή ως συνοδευτικό σε μια κρύα μπύρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,65 €

Dk μπωλ παστας 200cc 50τεμ διαφανο 0108

Το Dk μπωλ παστας 200cc 50τεμ διαφανο 0108 της εταιρίας Dk είναι ο τέλειος τρόπος για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας γεύματα με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτό το μπωλ παστας θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία σας με το Dk μπωλ παστας!
Τιμή 6,12 €