0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 58 Σε απόθεμα

Οι φρυγανιές Βοσινάκη αποτελούν την ιδανική επιλογή για ένα ελαφρύ γεύμα. Η μοναδική, προστατευτική τους συσκευασία σε αλουμινόχαρτο τις διατηρεί, ακόμα και όταν ανοιχτούν τραγανές και γευστικές.

Διαθεσιμότητα: 225 Σε απόθεμα

Οι φρυγανιές τριμμένες της εταιρείας Ματίνα αναφέρονται σε ψίχουλα ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, και έπειτα έχουν τριμμενεί σε μικρά κομμάτια. Αυτή η μορφή τους τις καθιστά ιδανικές για να προσθέτονται σε διάφορες συνταγές ως τραγανή και γευστική προσθήκη.

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Τραγανές φρυγανιές, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και αλατιού. Αποτελούν μια εξαιρετική πρόταση για καθημερινή ισορροποημένη διατροφή.

Διαθεσιμότητα: 107 Σε απόθεμα

Οι Στρογγυλές φρυγανιές Ολικής Άλεσης Παπαδοπούλου είναι νόστιμες, αφράτες και τραγανές και αποτελούν ένα ιδανικό σνακ ή συνοδευτικό γευμάτων.

Διαθεσιμότητα: 190 Σε απόθεμα

Οι φυγανιές σίκαλης της εταιρείας Forma σε συσκευασία 4x90γρ είναι μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν ένα διατροφικά πλούσιο και γευστικό σνακ. Φτιαγμένα με σίκαλη, προσφέρουν υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες και θρεπτικά συστατικά.

Διαθεσιμότητα: 104 Σε απόθεμα

Οι φρυγανιές σίτου της εταιρείας Forma σε συσκευασία 4x125γρ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και θρεπτικό σνακ. Φτιαγμένες από σίτο, προσφέρουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, κρυσταλλικό σάκχαρο, και βιταμίνες.

Διαθεσιμότητα: 401 Σε απόθεμα

Η φρυγανιά τριμμένη από την εταιρεία Macao είναι ένα είδος τροφής που παρασκευάζεται από φρυγανιές, δηλαδή από το ψωμί που έχει καβαληθεί και έπειτα έχει ψηθεί και στεγνώσει. Οι φρυγανιές αυτές σπάζονται και τριμμένες δημιουργούν μικρά κομμάτια που μοιάζουν με κομμάτια ψωμιού.

Διαθεσιμότητα: 393 Σε απόθεμα

Η φρυγανιά τριμμένη της εταιρείας Macao σε συσκευασία 500γρ είναι ένα είδος τροφής που παράγεται από φρυγανιές, δηλαδή από το ψωμί που έχει καβαληθεί και έπειτα έχει ψηθεί και στεγνώσει. Οι φρυγανιές αυτές σπάζονται και τριμμένες δημιουργούν μικρά κομμάτια που μοιάζουν με κομμάτια ψωμιού.

Διαθεσιμότητα: 363 Σε απόθεμα

Οι φρυγανιές τριμμένες της εταιρείας Mamut αναφέρονται σε ψίχουλα ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, και έπειτα έχουν τριμμενεί σε μικρά κομμάτια. Αυτή η μορφή τους τις καθιστά ιδανικές για να προσθέτονται σε διάφορες συνταγές ως τραγανή και γευστική προσθήκη.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας