• Νέο
  • Wasa φρυγανιές τραγανές σίκαλης original 275gr
  • Wasa φρυγανιές τραγανές σίκαλης original 275gr
  • Wasa φρυγανιές τραγανές σίκαλης original 275gr
  • Wasa φρυγανιές τραγανές σίκαλης original 275gr

Wasa φρυγανιές τραγανές σίκαλης original 275gr

Κλασικές φρυγανιές Wasa, με 73% σίκαλη ολικής άλεσης. Ιδανικές για πρωινό ή για ένα σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

50854
7300400118101
3,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Forma φρυγανιά σίκαλης 4x90gr Forma φρυγανιά σίκαλης 4x90gr
Περιορισμένη προσφορά!

Forma φρυγανιά σίκαλης 4x90gr

Οι φυγανιές σίκαλης της εταιρείας Forma σε συσκευασία 4x90γρ είναι μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν ένα διατροφικά πλούσιο και γευστικό σνακ. Φτιαγμένα με σίκαλη, προσφέρουν υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες και θρεπτικά συστατικά.

Κανονική τιμή 1,89 € Τιμή 1,40 €
  • -0,49 €
  • -0,49 €

Παπαδοπούλου φρυγανιές ολικής αλέσεως 320gr

Οι Παπαδοπούλου φρυγανιές ολικής αλέσεως 320gr είναι ο ιδανικός συνοδός για τον καφέ σας! Με την τραγανή υφή τους και την απολαυστική γεύση τους, δεν μπορείτε παρά να τις αγαπήσετε. Αποκτήστε τώρα τις φρυγανιές Παπαδοπούλου και απολαύστε τις σε κάθε γεύμα!
Τιμή 2,31 €

Elite φρυγανιές σταρένιες σακούλα 2x125gr

Οι Elite φρυγανιές σταρένιες σακούλα 2x125gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα νόστιμο και τραγανό σνακ. Με τη μοναδική τους γεύση και την αφράτη υφή, αυτές οι φρυγανιές θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε τις ως ελαφρύ γεύμα ή σαν συνοδευτικό σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Elite!
Τιμή 1,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Arizona μαύρο τσάι ροδάκινο 330ml Arizona μαύρο τσάι ροδάκινο 330ml
Περιορισμένη προσφορά!

Arizona μαύρο τσάι ροδάκινο 330ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα του Arizona μαύρου τσαγιού ροδάκινου 330ml και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά. Η μοναδική γεύση του ροδακινού συνδυάζεται με το αρωματικό μαύρο τσάι για μια απόλαυση που ξεχωρίζει. Απολαύστε το κρύο ή ζεστό και απογειώστε την εμπειρία σας με το Arizona μαύρο τσάι ροδάκινο 330ml!
Κανονική τιμή 0,95 € Τιμή 0,87 €
  • -0,08 €
  • -0,08 €

Bic metal ξυραφάκια 5τεμ

Απόλυτος έλεγχος, εύκολα και γρήγορα, με το ξυραφάκι BIC Metal για άντρες, που "νικά" τα άγρια γένια. Ένα πρακτικό ξυραφάκι μίας λεπίδας με προστατευτική ράβδο από ανοξείδωτο ατσάλι, που τεντώνει τις τρίχες πριν το κόψιμο για καλύτερο ξύρισμα. Η ενισχυμένη με χρώμιο λεπίδα ξεπλένεται γρήγορα ενώ η μακριά του λαβή προσφέρει τέλειο έλεγχο και κράτημα. Η λεπτή και σταθερή κεφαλή έχει σχεδιαστεί για μεγαλύτερη ακρίβεια στις δύσκολες περιοχές.

Τιμή 1,35 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & αλόη 500ml

Το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & αλόη 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Η μοναδική σύνθεσή του με βάλσαμο και αλόη θα αφήσει το δέρμα του μωρού σας απαλό και ενυδατωμένο. Αφήστε το μωρό σας να απολαύσει την αίσθηση ενός απαλού και αρωματικού λουτρού με το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο. Αποκτήστε το τώρα και χαρίστε στο μωρό σας την περιποίηση που του αξίζει!
Τιμή 2,96 €

SANITAS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ ΜΠΛΕ

Το σφουγγαριστρα με μικροίνες μπλε της εταιρίας SANITAS είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τις μικροίνες που διαθέτει, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Η εργονομική σχεδίαση του σας επιτρέπει να καθαρίζετε με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το σφουγγαριστρα με μικροίνες μπλε της SANITAS και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο!
Τιμή 3,21 €