• Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 5kg
  • Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 5kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςOriental express

Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 5kg

Η Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 5kg είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια τραγανή και νόστιμη υφή στα φαγητά σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση της Oriental express, αυτό το προϊόν θα κάνει τις δημιουργίες σας να ξεχωρίζουν. Αποκτήστε τώρα την Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 5kg και απολαύστε τη μαγεία του μαγειρέματος!
20745
2120695900015
35,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mamut φρυγανιά τριμμένη 1,5kg

Η Mamut φρυγανιά τριμμένη 1,5kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και γεύση στο φαγητό τους. Με την απίστευτη γεύση και την τραγανή υφή της, δεν υπάρχει περίπτωση να μην λατρέψετε αυτό το προϊόν. Απολαύστε την Mamut φρυγανιά τριμμένη 1,5kg και θα ανακαλύψετε την απόλυτη εμπειρία γεύσης.
Τιμή 6,10 €

Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 200gr

Το Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 200gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια λαχταριστή και τραγανή υφή στα φαγητά σας. Με τον πλούσιο γευστικό του χαρακτήρα και την υψηλή ποιότητα του, θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,74 €

Ματίνα φρυγανιά τριμμένη 500gr

Οι φρυγανιές τριμμένες της εταιρείας Ματίνα αναφέρονται σε ψίχουλα ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, και έπειτα έχουν τριμμενεί σε μικρά κομμάτια. Αυτή η μορφή τους τις καθιστά ιδανικές για να προσθέτονται σε διάφορες συνταγές ως τραγανή και γευστική προσθήκη.

Τιμή 2,44 €

Κορυφαία προϊόντα

Head & shoulders σαμπουάν θρεπτική φροντίδα 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Nourishing Care με λεβάντα καθαρίζει, ενώ ταυτόχρονα περιποιέιτε σε βάθος τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, για να σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί.

Τιμή 3,53 €

Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι μπλε 54x75cm 10τεμ

Οι Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι μπλε 54x75cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Snapy, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα τις Snapy σακούλες και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητά τους.
Τιμή 0,66 €

Agrifreda σιρόπι παγωτού μπανάνα 1kg

AGRIFREDA. Το σιρόπι παγωτού με γεύση μπανάνας της AGRIFREDA είναι η τέλεια προσθήκη στο αγαπημένο σας παγωτό. Με την εκλεκτή γεύση της μπανάνας, αυτό το σιρόπι θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Αφήστε τη γλυκιά μυρωδιά και την απαλή υφή του να σας κατακτήσουν και να σας κάνουν να το προτιμήσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το AGRIFREDA ΣΙΡΟΠΙ ΠΑΓΩΤΟΥ 1kg - (ΜΠΑΝΑΝΑ) τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 3,83 €

Tesori αφρόλουτρο persian dream 500ml

Αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με συστατικά που αναζωογονούν, φρεσκάρουν και τονώνουν ολόκληρο το σώμα, προσδίδοντας μια αίσθηση ευεξίας.

Τιμή 4,10 €