• Elite φρυγανιά τριμμένη σίτου με σίκαλη 360gr
  • Elite φρυγανιά τριμμένη σίτου με σίκαλη 360gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςElite

Elite φρυγανιά τριμμένη σίτου με σίκαλη 360gr

Το Elte φρυγανια τριμμα 360gr είναι το τέλειο σνακ για να απολαύσετε σε κάθε σας διάθεση. Με την τραγανή υφή και την απίστευτη γεύση του, δεν θα μπορείτε να το αντισταθείτε. Απολαύστε το μόνο του ή συνοδεύστε το με τυρί και αλλαντικά για ένα γευστικό σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε τη στιγμή. Αγοράστε το Elte φρυγανια τριμμα 360gr τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε δαγκωνιά.
32916
5201485006401
1,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Elite status φρυγανιά σίτου 125gr

Η Elite φρυγανιά σίτου 125gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να αισθανθείτε πραγματικά ελίτ. Με την τραγανή της υφή και την απίστευτη γεύση της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην απόλαυση που προσφέρει. Απολαύστε την Elite φρυγανιά σίτου 125gr και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον κόσμο των γεύσεων.
Τιμή 2,42 €

Ματίνα φρυγανιά τριμμένη 500gr

Οι φρυγανιές τριμμένες της εταιρείας Ματίνα αναφέρονται σε ψίχουλα ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, και έπειτα έχουν τριμμενεί σε μικρά κομμάτια. Αυτή η μορφή τους τις καθιστά ιδανικές για να προσθέτονται σε διάφορες συνταγές ως τραγανή και γευστική προσθήκη.

Τιμή 2,44 €

Elite φρυγανιές brioche 2x125gr

Η Elite φρυγανιά brioche 2x125gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο πρωινό ή για ένα γρήγορο σνακ! Με την πλούσια γεύση της, τα χρυσαφί και αφράτα φρυγανιά, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό προϊόν. Αποκτήστε τώρα την Elite φρυγανιά brioche 2x125gr και απολαύστε την μοναδική της γεύση!
Τιμή 2,31 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ κοντάρι ανοξείδωτο με ψιλή βίδα 1,30m

Ανακαλύψτε το νέο Κύκλωψ κοντάρι ανοξείδωτο με ψιλή βίδα 1,30m και εξασφαλίστε όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεστε για τις καθημερινές σας εργασίες. Αποκτήστε την ανθεκτικότητα και την ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ και είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση σας περιμένει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα εξαιρετικό προϊόν που θα σας βοηθήσει σε κάθε σας εργασία.
Τιμή 1,48 €

TESORI ΑΡΩΜΑ 100ml - (THALASSO THERAPY)

Ξεκινάτε το ταξίδι σας στην αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και ηρεμίας με το TESORI ΑΡΩΜΑ 100ml - (THALASSO THERAPY). Η μοναδική σύνθεση αυτού του αρώματος σας ταξιδεύει στα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας, αφήνοντας σας να αισθανθείτε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι. Αφεθείτε στη μαγεία του θαλάσσιου κόσμου και ανακαλύψτε την εσωτερική σας γαλήνη με το TESORI ΑΡΩΜΑ 100ml - (THALASSO THERAPY).
Τιμή 4,59 €

Dove αποσμητικό σώματος roll-on beauty finish 50ml

Το Dove roll-on beauty finish 50ml είναι το ιδανικό προϊόν για να αποκτήσετε λεία και απαλή επιδερμίδα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία για όλη την ημέρα. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε τη διαφορά στην επιδερμίδα σας!
Τιμή 2,03 €