• Mamut φρυγανιά τριμμένη 1,5kg
  • Mamut φρυγανιά τριμμένη 1,5kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMamut

Mamut φρυγανιά τριμμένη 1,5kg

Η Mamut φρυγανιά τριμμένη 1,5kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και γεύση στο φαγητό τους. Με την απίστευτη γεύση και την τραγανή υφή της, δεν υπάρχει περίπτωση να μην λατρέψετε αυτό το προϊόν. Απολαύστε την Mamut φρυγανιά τριμμένη 1,5kg και θα ανακαλύψετε την απόλυτη εμπειρία γεύσης.
15637
5902689950162
6,10 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Elite φρυγανιές ολικής άλεσης 4x90gr

Οι Elite φρυγανιές ολικής άλεσης 4x90gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό γεύμα. Με φρέσκο και τραγανό ψωμί ολικής άλεσης, αυτές οι φρυγανιές προσφέρουν μια νόστιμη και θρεπτική επιλογή για όλη την οικογένεια. Απολαύστε τις μόνες τους ή συνοδεύστε τις με τυρί, μαρμελάδα ή φρέσκα φρούτα για ένα γευστικό γεύμα που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Αποκτήστε τώρα τις Elite φρυγανιές ολικής άλεσης 4x90gr και απολ
Τιμή 2,95 €

Elite φρυγανιές σταρένιες σακούλα 2x125gr

Οι Elite φρυγανιές σταρένιες σακούλα 2x125gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα νόστιμο και τραγανό σνακ. Με τη μοναδική τους γεύση και την αφράτη υφή, αυτές οι φρυγανιές θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε τις ως ελαφρύ γεύμα ή σαν συνοδευτικό σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Elite!
Τιμή 1,60 €

Παπαδοπούλου φρυγανιές στρόγγυλες σταρένιες 125gr

Οι Παπαδοπούλου φρυγανιές στρόγγυλες σταρένιες 125gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμα και τραγανά σνακ. Με τη μοναδική τους γεύση και το τραγανό τους υφάκι, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις ως σνακ μεταξύ γευμάτων, σαν συνοδευτικό σε ένα ποτήρι κρασί ή ακόμα και με ένα κομμάτι τυρί. Αποκτήστε τις Παπαδοπούλου φρυγανιές στρόγγυλες σταρένιες 125gr τώρα και απολαύστε την μοναδική τους γεύση
Τιμή 1,79 €

Παπαδοπούλου φρυγανιές χωριάτικες ολικής αλέσεως 240gr

Οι Παπαδοπούλου φρυγανιές χωριάτικες ολικής αλέσεως 240gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και γευστικό σνακ! Απολαύστε την τραγανή γεύση τους και δώστε μια νότα ποιότητας στην καθημερινότητά σας. Αποκτήστε τις τώρα και αναβαθμίστε την διατροφή σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 2,67 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη κίτρινη 2lt

Καθαριστικό/Απολυμαντικό επιφανειών-Λευκαντικό ρούχων.

Η Χλωρίνη Klinex Ultra Protection Lemon σε οικονομική συσκευασία 2 λίτρων, είναι ιδανική για βαθιά απολύμανση και υγιεινή καθαριότητα σε όλους τους χώρους και τις επιφάνειες του σπιτιού. Ενισχυμένη με τη τεχνολογία C-Tac μπορεί με λίγες μόνο σταγόνες, να λευκανει, να καθαρίσει τη βρωμιά και να απολυμάνει σε όλο το σπίτι από μικρόβια όπως βακτήρια, μύκητες και ιούς.

Τιμή 3,43 €

Sdoukos nuts for snack mix it up ανάμεικτοι ξηροί καρποί 35gr

Απολαύστε τους νόστιμους ανάμεικτους ξηρούς καρπούς Sdoukos nuts for snack mix it up! Μια ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό και γευστικό σνακ που θα σας κρατήσει ενεργούς και ικανοποιημένους. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και τη φρεσκάδα των καρπών και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων με το Sdoukos nuts for snack mix it up!
Τιμή 0,51 €

Kit kat δημητριακά 330gr

Τα Kit Kat δημητριακά 330gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα! Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα ως ένα γευστικό πρωινό ή ως ένα γλυκό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν της Kit Kat και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,66 €