• Lipton τσάι πυραμίδα με έγχυμα μέντας 20x1,1gr
  • Lipton τσάι πυραμίδα με έγχυμα μέντας 20x1,1gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLipton

Lipton τσάι πυραμίδα με έγχυμα μέντας 20x1,1gr

Κλασική γεύση πράσινου τσαγιού.Το πράσινο τσάι περιέχει από την φύση του κατεχίνες (ή φλαβονοειδή).

15602
8722700089131
1,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lipton τσάι πυραμίδα με μήλο και κανέλα 20x1,8gr

Ιδανικός συνδυασμός μήλου και κανέλας, η γεύση του και το άρωμά του θα σας θυμίσουν φρεσκοψημένη μηλόπιτα. Δεν περιέχει καφεΐνη/τεΐνη οπότε μπορείτε να το απολαμβάνετε όλες τις ώρες.

Τιμή 1,98 €

Δίκταμο κρήτης αφέψημα βοτανικό 10τεμ

Το Δίκταμο Κρήτης αφέψημα βοτανικό 10τεμ είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Με τη φρέσκια γεύση του δίκταμου και τις θεραπευτικές ιδιότητές του, αυτό το αφέψημα θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει μετά από μια μακρά μέρα. Απολαύστε το ως ζεστό ή κρύο και απολαύστε όλα τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία σας. Μη διστάσετε, αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ευεξίας.
Τιμή 1,38 €

Evripos τσάι πράσινο 25x1,5gr

Το Evripos τσάι πράσινο 25x1,5gr της εταιρίας Evripos είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσετε ένα φρέσκο και αρωματικό φλιτζάνι τσαγιού. Με τη φρέσκια γεύση του πράσινου τσαγιού και την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε ότι αξίζει κάθε σταγόνα. Αποκτήστε το Evripos τσάι πράσινο τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και αρώματος.
Τιμή 2,81 €

Evripos αφέψημα φασκόμηλο 10x1gr

Η φασκόμηλος της Evripos είναι η ιδανική επιλογή για ένα αρωματικό και γευστικό αφέψημα. Με τη μοναδική της γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητές της, σίγουρα θα σας κερδίσει. Απολαύστε την φασκόμηλο Evripos και απολαύστε ένα μοναδικό τσάι που θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει ενέργεια.
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες

Η Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα και την καθαριότητα των εστιών σας. Με την εξαιρετική της ποιότητα και απόδοση, θα κάνει την κουζίνα σας να λάμπει και θα δώσει νέα ζωή στις κεραμικές εστίες σας. Αποκτήστε την Estia ξύστρα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο μαγειρέματος κάθε φορά που μαγειρεύετε!
Τιμή 3,47 €

Jacobs κάψουλες espresso No10 intenso 10τεμ

Κάψουλες αλουμινίου από τον JACOBS, για έντονο espresso με ακόμα πιο πλούσια και απαλή κρέμα.

Κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso*.

*Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δεν συνδέεται με τη JACOBS DOUWE EGBERTS.

Τιμή 4,14 €

Tottis champion κρουασάν με σοκολάτα και φράουλα 70gr

Το Tottis champion κρουασάν με σοκολάτα και φράουλα 70gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο πρωινό! Με την απίστευτη συνδυαστική γεύση της σοκολάτας και της φράουλας, θα σας κάνει να ξυπνήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο κρουασάν που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά!
Τιμή 0,64 €

Κύκλωψ κρεμάστρα πλαστική 6τεμ

Η κρεμάστρα ρούχων της εταιρείας Cyclops σας βοηθάει να οργανώνετε την ντουλάπα σας και παράλληλα να εξοικονομείτε επιπλέον χώρο. Είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, ένα υλικό ελαφρύ που συνήθως χρησιμοποιείται για μπλούζες, φορέματα, πουκάμισα και άλλα.

Τιμή 1,77 €