• Lipton τσάι a moment to relax χαμομήλι 25τεμ
  • Lipton τσάι a moment to relax χαμομήλι 25τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLipton

Lipton τσάι a moment to relax χαμομήλι 25τεμ

47708
5900300586981
5,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα τσάι βουνού βάζο 20gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Matina προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Τιμή 2,80 €

Evripos αφέψημα ευκάλυπτος 20x1,2gr

Το Evripos αφέψημα ευκάλυπτος 20x1,2gr της εταιρίας Evripos είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα φυσικό προϊόν που προσφέρει αναζωογόνηση και ανακούφιση. Με τη μοναδική του σύνθεση από ευκάλυπτο, το Evripos αφέψημα θα σας χαρίσει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Απολαύστε το κάθε πρωί ή ανά πάσα στιγμή της ημέρας και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με το Evripos αφέψημα ευκάλυπτος.
Τιμή 4,23 €

Δίκταμο κρήτης αφέψημα καρτεράκι chai βοτάνων 10τεμ

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Δίκταμου Κρήτης σε συνδυασμό με το αφέψημα καρτεράκι chai βοτάνων. Με 10 τεμάχια από την εταιρία μας, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε το ζεστό ή κρύο και απολαύστε την απόλυτη χαλάρωση που προσφέρει. Αγοράστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία του!
Τιμή 1,38 €

Ματίνα τσάι μαύρο 45gr

Το μαύρο τσάι της εταιρείας Matina έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Παράγει ένα σκούρο, χάλκινο χρώμα και έχει πιο δυνατή, πιο έντονη γεύση από άλλα είδη τσαγιού.

Τιμή 1,61 €

Ήλιος τσάι βουνού ματσάκι 50gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Ήλιος προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες. Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την παραγωγή του.

Τιμή 1,81 €

Κορυφαία προϊόντα

Αλμωπία τρυφερά αμπελόφυλλα από το χωριό 640gr

Απολαύστε τη νοστιμιά και τη φρεσκάδα των τρυφερών αμπελόφύλλων Αλμωπίας από το χωριό, σε συσκευασία 640gr. Αφεθείτε στην αυθεντική γεύση και την πλούσια γεύση τους, που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της ελληνικής κουζίνας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα γευστικό ταξίδι με κάθε δάγκωμα.
Τιμή 5,71 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods regular 2x55τεμ

Οι κάψουλες Ariel All in 1 Pods Regular 2x55τεμ είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά ρούχα που λάμπουν. Με την αξεπέραστη τεχνολογία της Ariel, τα ρούχα σας θα είναι πεντακάθαρα και μυρωδάτα με ελάχιστη προσπάθεια. Απλά ρίξτε μια κάψουλα στον πλυντήριο και αφήστε τη μαγεία της Ariel να κάνει τη δουλειά της. Αποκτήστε τις κάψουλες Ariel All in 1 Pods Regular τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 32,21 €

Fun deco χαρτί υγείας 3φυλλο 8x75gr

Το χαρτί υγείας Fun Deco 3φύλλο είναι ιδανικό για χρήση στο μπάνιο, το κουζίνα ή οπουδήποτε χρειάζεστε υγιεινή προστασία. Με μέγεθος 8x75gr, προσφέρει απαλή αίσθηση στο δέρμα και απορροφητικότητα. Το χαρτί υγείας Fun Deco έχει επίσης διακριτικό και χαρούμενο σχεδιασμό που θα φωτίσει τον χώρο σας. Απολαύστε την ποιότητα και το στυλ με το χαρτί υγείας Fun Deco!

Τιμή 2,40 €

Poco loco σάλτσα dip γουακαμόλε 300gr

Η Poco loco σάλτσα dip γουακαμόλε 300gr είναι η τέλεια προσθήκη στο τραπέζι σας! Με φρέσκα αβοκάντο και πιπεριά, αυτή η σάλτσα θα σας μεταφέρει αμέσως στις γεύσεις του Μεξικού. Απολαύστε την με τα tacos σας, τα νατς ή ακόμα και σαν dip για τα λαχταριστά λαχανικά σας. Ανακαλύψτε την πραγματική γεύση του Μεξικού με την Poco loco σάλτσα dip γουακαμόλε!
Τιμή 3,83 €

Cover οδοντογλυφιδες σε ατομικη συσκευασια 200τεμ

Οι Cover οδοντογλυφίδες σε ατομική συσκευασία 200 τεμαχίων είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την καθημερινή σας περιποίηση των δοντιών. Με εξαιρετική ποιότητα και αντοχή, αυτές οι οδοντογλυφίδες θα σας παρέχουν την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τις Cover οδοντογλυφίδες τώρα και αναδείξτε το χαμόγελό σας!
Τιμή 0,77 €