• Ιωνίς πυρηνέλαιο 5lt
  • Ιωνίς πυρηνέλαιο 5lt
  • Ιωνίς πυρηνέλαιο 5lt
  • Ιωνίς πυρηνέλαιο 5lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙωνία

Ιωνίς πυρηνέλαιο 5lt

Το Ιωνίς πυρηνέλαιο σε συσκευασία 5 λίτρων είναι μια εξαιρετική επιλογή για το μαγείρεμα στην κουζίνα σας. Το πυρηνέλαιο είναι ένα ελαφρύ, άοσμο και ανθεκτικό έλαιο που κατάλληλο για διάφορες μαγειρικές εφαρμογές.

9568
5201341602037
36,83 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το Ιωνίς πυρηνέλαιο σε συσκευασία 5 λίτρων είναι μια εξαιρετική επιλογή για το μαγείρεμα στην κουζίνα σας. Το πυρηνέλαιο είναι ένα ελαφρύ, άοσμο και ανθεκτικό έλαιο που κατάλληλο για διάφορες μαγειρικές εφαρμογές.

Αυτό το μεγάλο μέγεθος συσκευασίας των 5 λίτρων καθιστά το πυρηνέλαιο Ιωνίς ιδανικό για οικογενειακή χρήση και επαγγελματική χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το τηγάνισμα, το ψήσιμο, και τη ζωηρή παρασκευή των φαγητών.

Επιπλέον, το πυρηνέλαιο έχει υψηλή θερμική σταθερότητα, καθιστώντας το κατάλληλο για το ψήσιμο και το τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ιωνίς πυρηνέλαιο 1lt

Πυρηνέλαιο της εταιρείας Nutria, το οποίο είναι ένα λάδι το οποίο παράγεται από τον πυρήνα του ελαιοκάρπου. Είναι ελαφρύ με απαλή ήπια γεύση και ουδέτερο άρωμα. Ενδείκνυται για τηγάνισμα, αφού αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι οικονομικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο τηγάνι το ίδιο πυρηνέλαιο 3-4 φορές, λόγω του μεγάλου σημείου καύσης του. Είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα (ελαϊκό οξύ) τα οποία έχουν ευεργετική επίδραση στην καρδιά, γιατί μειώνουν την «κακή» χοληστερόλη (LDL). Περιέχει επίσης λίγα κορεσμένα λιπαρά οξέα, πράγμα ευεργετικό για την καρδιά.

Τιμή 7,43 €

Arion food πυρηνέλαιο 1lt

Το Arion food πυρηνέλαιο 1lt είναι το ιδανικό προϊόν για να αναβαθμίσετε τις μαγειρικές σας ικανότητες. Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση του, το πυρηνέλαιο Arion food θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία της γεύσης στο πιάτο σας!
Τιμή 7,71 €

Κόρη πυρηνέλαιο 1lt

Έλαιο που περιέχει αποκλειστικά έλαια που προέρχονται από επεξεργασία πυρήνων ελιάς και ελαίων που παράγονται απευθείας από ελιές

Τιμή 7,62 €

Arion food πυρηνέλαιο 2lt

Το Arion food πυρηνέλαιο 2lt είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε γεύση και αρωματικότητα στα μαγειρευτά σας. Με υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα, αυτό το πυρηνέλαιο θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και θρεπτικά. Αποκτήστε το Arion food πυρηνέλαιο 2lt τώρα και απολαύστε μοναδικές γεύσεις στο τραπέζι σας!
Τιμή 15,40 €

Arion food πυρηνέλαιο 5lt

Το Arion food πυρηνέλαιο 5lt είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της μαγειρικής! Με υψηλή ποιότητα και αυθεντική γεύση, αυτό το πυρηνέλαιο θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και υγιεινά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Arion food πυρηνέλαιο 5lt και να αναβαθμίσετε τη μαγειρική σας εμπειρία!
Τιμή 38,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Νικολάου νιόβη ερυθρός ημίγλυκος οίνος 750ml

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Νικολάου νιόβη ερυθρός ημίγλυκος οίνος 750ml. Ένα εξαιρετικό προϊόν από την εταιρία Νικολάου που θα σας καταπλήξει με την ποιότητά του. Απολαύστε τον σε κάθε ευκαιρία και δώστε μια ξεχωριστή νότα στις στιγμές σας. Αγοράστε το τώρα και αναδείξτε την εμπειρία σας στον κόσμο του κρασιού.
Τιμή 3,05 €

Δερμισης μαλακα μπισκοτα βρωμης 90gr, 0% ζαχαρη

Υπέροχη λιχουδιά για να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας! Τα δερμάτινα μαλακά μπισκότα βρώμης 90gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό σνακ, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Απολαύστε την απαλή γεύση τους και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 1,28 €

Practic γάντια βινυλίου διαφανές χωρίς πούδρα M/L/XL 100τεμ

Τα Practic γάντια βινυλίου διαφανές χωρίς πούδρα σε μεγέθη M/L/XL είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνετη εφαρμογή τους, θα νιώσετε ασφάλεια και άνεση κάθε φορά που τα φοράτε. Μην αφήνετε τίποτα να έρθει στον δρόμο της προστασίας σας - επιλέξτε Practic γάντια βινυλίου για αξιόπιστη προστασία και ασφάλεια.
Τιμή 2,78 €

Μιχάλη Γεωργιάδη ρετσίνα 1,5lt

Χρυσό χρώμα με αρώματα φρεσκάδας ρετσινιού και κίτρινων φρούτων , δροσερή οξύτητα με ελαφρύ σώμα και επίγευση μεγάλης διάρκειας. Σαββατιανό 80% – Ροδίτης 20%

Τιμή 3,80 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού