• Μιχάλη Γεωργιάδη ρετσίνα 1,5lt
  • Μιχάλη Γεωργιάδη ρετσίνα 1,5lt
  • Μιχάλη Γεωργιάδη ρετσίνα 1,5lt
  • Μιχάλη Γεωργιάδη ρετσίνα 1,5lt
  • Μιχάλη Γεωργιάδη ρετσίνα 1,5lt
  • Μιχάλη Γεωργιάδη ρετσίνα 1,5lt
  • Μιχάλη Γεωργιάδη ρετσίνα 1,5lt
  • Μιχάλη Γεωργιάδη ρετσίνα 1,5lt
  • Μιχάλη Γεωργιάδη ρετσίνα 1,5lt
  • Μιχάλη Γεωργιάδη ρετσίνα 1,5lt
  • Μιχάλη Γεωργιάδη ρετσίνα 1,5lt
  • Μιχάλη Γεωργιάδη ρετσίνα 1,5lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΜιχάλης Γεωργιάδης

Μιχάλη Γεωργιάδη ρετσίνα 1,5lt

Χρυσό χρώμα με αρώματα φρεσκάδας ρετσινιού και κίτρινων φρούτων , δροσερή οξύτητα με ελαφρύ σώμα και επίγευση μεγάλης διάρκειας. Σαββατιανό 80% – Ροδίτης 20%

2652
5203019001258
3,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

ΠOΙΚΙΛΙΑ: Σαββατιανό 50% - Ροδίτης 50%

ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ: 8 - 10 OC

ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ: Ψάρια , πουλερικά , ελαφριά τυριά

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Νικολάου νέκταρ της παρέας ρετσίνα 11% vol 3lt

Ο νέκταρ της παρέας ρετσίνα του οινοποιείου Νικολάου, με ποσοστό αλκοόλ 11% vol και συσκευασία 3 λίτρων, είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν ποιοτικό και αρωματικό ρετσινάτο νέκταρ.

Τιμή 4,95 €
Αμπελήσιους ρετσίνα σαββατιανή 250ml Αμπελήσιους ρετσίνα σαββατιανή 250ml
Περιορισμένη προσφορά!

Αμπελήσιους ρετσίνα σαββατιανή 250ml

Η Αμπελήσιους ρετσίνα σαββατιανή 250ml είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις του κρασιού. Με τη μοναδική της γεύση και το άρωμά της, σίγουρα θα σας μεταφέρει στους ελληνικούς αμπελώνες με κάθε γουλιά. Απολαύστε την σε κάθε ευκαιρία και αναδείξτε τη γευστική εμπειρία σας με την Αμπελήσιους ρετσίνα σαββατιανή 250ml.
Κανονική τιμή 1,31 € Τιμή 1,18 €
  • -0,13 €
  • -0,13 €

Κρασοπατέρας ρετσίνα 11% vol 3lt

Η Κρασοπατέρας ρετσίνα, με ποσοστό αλκοόλ 11% vol και συσκευασία 3lt, είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν παραδοσιακό και αρωματικό λευκό οίνο με την προσθήκη του ρετσίνιου. Ο χαρακτηριστικός αρωματικός χαρακτήρας της ρετσίνας προσδίδει στον οίνο ένα μοναδικό άρωμα που συνδυάζεται ευχάριστα με τις φρέσκες νότες του λευκού οίνου.

Τιμή 4,60 €

Μεσημβρία οινοποιητική βασιλική ρετσίνα λευκό 500ml

Έντονο χρυσοκίτρινο χρώμα με αρώματα λουλουδιών και φρούτων. Έχει γεμάτη και μεστή γεύση, με ευχάριστη οξύτητα και υπέροχο τελείωμα. Ιδανικά σερβίρεται στους 8 - 10°C σε μικρό ποτήρι σχήματος τουλίπας για νεαρά λευκά κρασιά. Συνοδεύει ιδανικά μεσογειακά πιάτα, θαλασσινά, ψάρια, λευκά κρέατα, πουλερικά και χωριάτικη σαλάτα με φέτα και ντομάτα.

Τιμή 2,40 €

Γιώργου Γεωργιάδη ρετσίνα 3lt

Ο Γιώργου Γεωργιάδης ρετσίνα σε συσκευασία 3lt είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια ποιοτική ρετσίνα με πλούσιο αρωματικό χαρακτήρα. Η ρετσίνα αυτή προέρχεται από εκλεκτούς αμπελώνες και συνδυάζει τη φρεσκάδα του λευκού οίνου με την ξεχωριστή νότα της έλασης από τα κλαδιά του πεύκου.

Τιμή 7,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Αρωματικό ντουλάπας ρούχων με άρωμα λεβάντας

Αρωματικό ντουλάπας της εταιρείας HOMie, το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Τιμή 0,48 €

Λουμίδης καφές ελληνικός ντεκαφεινέ 143gr

Μια απολαυστική επιλογή καφέ, για όλες τις ώρες της ημέρας. Ιδανική για όσους αποφεύγουν την καφεΐνη.

Η αφαίρεση της καφεΐνης γίνεται με 100% φυσικό τρόπο: αποκλειστικά με την χρήση νερού, διατηρώντας το άρωμα και την γεύση του καφέ. Οι κόκκοι βυθίζονται σε νερό και η καφεΐνη που είναι από τη φύση της μια υδατοδιαλυτή ουσία, σιγά σιγά απομακρύνεται.

Xρησιμοποιείται για την παραγωγή του, ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη απο 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 4,03 €

Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 20τεμ

Τα εντομοαπωθητικά πλακίδια Mr.Fist Mat απομακρύνουν άμεσα κουνούπια και σκνίπες από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Κάθε ένα πλακίδιο τοποθετείται σε ειδική ηλεκτρική συσκευή. Εκεί θερμαίνεται και απελευθερώνει στο χώρο συστατικά που απωθούν και ναρκώνουν τα έντομα (ώστε να μην τσιμπούν).

Η δράση κάθε πλακιδίου διαρκεί όλη τη νύχτα (περίπου 8 ώρες).

Τιμή 1,19 €

REXONA SPRAY 150ml - (SHOWER FRESH)

Το REXONA SPRAY 150ml - (SHOWER FRESH) είναι το ιδανικό αποσμητικό για να νιώθετε φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση όλη μέρα. Η αναζωογονητική του μυρωδιά θα σας κρατήσει αναζωογονημένους και απαλλαγμένους από τον ιδρώτα, ενώ η φόρμουλα του δεν περιέχει αλουμίνιο για να προσφέρει μια φυσική προστασία. Αποκτήστε το REXONA SPRAY τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί.
Τιμή 2,80 €

Dove αφρόλουτρο pampering shea butter & vanilla scent 720ml

Το Dove αφρολουτρo 720ml με αρωμα shea butter & vanilla είναι μια απολαυστική εμπειρία περιποίησης για το σώμα. Η βελούδινη υφή του αγκαλιάζει το δέρμα σας, ενώ το αισθησιακό άρωμα του σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Αφήνει την επιδερμίδα σας απαλή και ενυδατωμένη, ενώ η μακράς διαρκείας φόρμουλα του εξασφαλίζει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το Dove αφρολουτρo 720ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία περι
Τιμή 3,31 €