• Practic γάντια βινυλίου διαφανές χωρίς πούδρα M/L/XL 100τεμ Practic - 1
  • Practic γάντια βινυλίου διαφανές χωρίς πούδρα M/L/XL 100τεμ Practic - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPractic

Practic γάντια βινυλίου διαφανές χωρίς πούδρα M/L/XL 100τεμ

Τα Practic γάντια βινυλίου διαφανές χωρίς πούδρα σε μεγέθη M/L/XL είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνετη εφαρμογή τους, θα νιώσετε ασφάλεια και άνεση κάθε φορά που τα φοράτε. Μην αφήνετε τίποτα να έρθει στον δρόμο της προστασίας σας - επιλέξτε Practic γάντια βινυλίου για αξιόπιστη προστασία και ασφάλεια.
18676
5203399250178
2,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Μέγεθος
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Medi-World γάντια νιτριλίου μπλε S/M/L/XL 100τεμ

Τα Medi-World γάντια νιτριλίου μπλε M/L/XL 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και ασφάλεια στην εργασία τους. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικό νιτριλίου, τα γάντια προσφέρουν άνεση και προστασία κατά τη διάρκεια της χρήσης. Με διαθέσιμα μεγέθη M, L και XL, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία που απαιτεί αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της προστασίας σε κά
Τιμή 2,98 €

Vileda sensitive γάντια οικιακής χρήσης πλαστικά medium

Τα Vileda sensitive γάντια οικιακής χρήσης πλαστικά medium της εταιρίας Vileda είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε νοικοκυρά! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνετη εφαρμογή τους, σας εξασφαλίζουν απόλυτη προστασία και άνεση κατά την εκτέλεση των καθημερινών σας εργασιών στο σπίτι. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που σας προσφέρουν!
Τιμή 1,54 €

Tns γάντια εργασίας one size

Τα Tns γάντια εργασίας hy-19a/glove είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργάτη. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνεση που προσφέρουν, θα νιώσετε αμέσως την διαφορά στην εργασία σας. Προστατέψτε τα χέρια σας και εργαστείτε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα χάρη στα Tns γάντια εργασίας hy-19a/glove. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εργασία σας!
Τιμή 0,73 €

Meditrast γάντια νιτριλίου μαύρα χωρίς πούδρα S 100τεμ

Τα μαύρα γάντια νιτριλίου Meditrast είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και προστασία στο χώρο εργασίας τους. Με την ανθεκτικότητα και την άνεση που προσφέρουν, θα αισθάνεστε ασφαλείς και άνετοι καθ' όλη τη διάρκεια της χρήσης τους. Αποκτήστε τα τώρα σε μεγέθη S, M, L, XL και διασφαλίστε την προστασία σας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον!

Τιμή 3,31 €

Κορυφαία προϊόντα

Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας 3τεμ

Το ισχυρό και ανθεκτικό σφουγγαράκι της Vileda είναι ιδανικό για όλες τις δουλειές. Διαθέτει υψηλής ποιότητας φίμπρα και υδρόφιλο σπόγγο, ενώ χάρη στην αντιβακτηριδιακή επεξεργασία στη φίμπρα, προλαμβάνεται η ανάπτυξη των βακτηριδίων.

Τιμή 1,03 €

Pellito φυστίκια με μουστάρδα & μέλι 50gr

Οι ξηροί καρποί είναι το πιο υγιεινό και θρεπτικό σνακ. Υγιεινό γιατί οι ξηροί καρποί είναι απόλυτα φυσικοί. Θρεπτικό γιατί εκτός ενέργεια οι ξηροί καρποί είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες, σε βιταμίνες και μέταλλα. Μπορούν να αποτελέσουν βασικό συστατικό μιας υγιεινής και ισορροπημένης δίαιτας.

Τιμή 0,50 €

Fa αφρόλουτρο luxurious moments 750ml

Το αφρόλουτρο της Fa με κρεμώδη υφή, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,74 €