• Tns πατάκι εξώπορτας κοκοφοίνικα pvc 40x60cm
  • Tns πατάκι εξώπορτας κοκοφοίνικα pvc 40x60cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns πατάκι εξώπορτας κοκοφοίνικα pvc 40x60cm

Το TNS πατάκι εξώπορτας κοκοφοίνικα από PVC με διαστάσεις 40x60cm είναι ένα πατάκι που συνήθως τοποθετείται έξω από την είσοδο της πόρτας σε σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους.

10644
5204558375794
6,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το TNS πατάκι εξώπορτας κοκοφοίνικα από PVC με διαστάσεις 40x60cm είναι ένα πατάκι που συνήθως τοποθετείται έξω από την είσοδο της πόρτας σε σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους.

Τα πατάκια εξώπορτας έχουν ως κύριο σκοπό να συγκρατούν τη λάσπη, το νερό, τη βροχή και τις άλλες ακαθαρσίες που μπορεί να φέρουν οι περαστικοί από τα παπούτσια τους κατά την είσοδό τους στο σπίτι ή το κτίριο. Το υλικό PVC του πατακιού εξωτερικού χώρου το καθιστά ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, επιτρέποντάς του να αντέχει σε υγρασία, ηλιακή ακτινοβολία και φθορές.

Ο σχεδιασμός με το μοτίβο κοκοφοίνικα προσφέρει έναν διακοσμητικό χαρακτήρα στην είσοδο του σπιτιού σας ή του κτιρίου. Επιπλέον, το μέγεθος του, 40x60cm, είναι κατάλληλο για πολλούς τύπους εισόδων. Η συντήρηση αυτών των πατακιών είναι συνήθως αρκετά εύκολη, αφού μπορούν να καθαριστούν εύκολα με ένα σφουγγάρι ή να πλυθούν με νερό και σαπούνι.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαλάκι πυραμίδα 50x80cm

Το χαλάκι πυραμίδα 50x80cm είναι ένα μοναδικό και στιλάτο προϊόν που θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στον χώρο σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design του, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε χώρο. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα απλό και εντυπωσιακό τρόπο!
Τιμή 4,12 €

Sidirela πατάκι εισόδου μοκέτα με αντιολισθητικό υπόστρωμα κύκνος 40x60cm

Ανανεώστε την είσοδό σας με το μοναδικό πατάκι εισόδου Sidirela με αντιολισθητικό υπόστρωμα και όμορφο σχέδιο κύκνος. Αποκτήστε το τώρα σε διάσταση 40x60cm και κάντε την είσοδό σας ακόμη πιο εντυπωσιακή!
Τιμή 2,44 €

Πατάκι εισόδου ημικυκλικό μοκέτα με αντιολισθητικό υπόστρωμα κύκνος 40x60cm

Ανανεωτικό πατάκι εισόδου που προσθέτει στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Η ημικυκλική μοκέτα προσφέρει άνεση και αντοχή, ενώ το αντιολισθητικό υπόστρωμα εξασφαλίζει την ασφάλεια σας. Με διαστάσεις 40x60cm και όμορφο σχέδιο κύκνου, αυτό το πατάκι θα κλέψει την προσοχή και θα δώσει μια φρέσκια νότα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 2,44 €

Sidirela πατάκι εισόδου καφέ με αντιολισθιτικό υπόστρωμα 40x60cm

Το Sidirela πατάκι εισόδου καφέ με αντιολισθιτικό υπόστρωμα 40x60cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που προσδίδει στυλ και προστασία στον χώρο σας. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό και την αντοχή του στη φθορά, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Αφήστε το Sidirela πατάκι να φροντίσει για την ασφάλεια και την κομψότητα του χώρου σας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις κάθε επισκέπτη.
Τιμή 2,09 €

Sidirela πατάκι εισόδου αντιολισθητικό μαύρο 40x60cm

Το Sidirela πατάκι εισόδου είναι ένα αντιολισθητικό μαύρο πατάκι διαστάσεων 40x60cm που θα σας προσφέρει ασφάλεια και στυλ στην είσοδό σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Sidirela, αυτό το πατάκι είναι ιδανικό για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που συνδυάζει πρακτικότητα και στυλ.
Τιμή 2,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Tesori άρωμα byzantium 100ml

Ανατολίτικο, λουλουδένιο γυναικείο άρωμα.

Νότες Κορυφής: κανέλα, αμύγδαλο, μιμόζα

Νότες Καρδιάς: μαύρο τριαντάφυλλο, ηλιοτρόπιο, μέλι, λάβδανο

Νότες Βάσης: βανίλια, λευκός μόσχος, ξυλαλόη (ουντ), βάλσαμο από το περού, κόκκος κακάο

Τιμή 4,66 €

Pom pon eyes & face υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ με υαλουρονικό οξύ για όλες τις επιδερμίδες 2x20τεμ

Τα υγρά μαντήλια ντεμακιγιάζ Pom Pon, είναι ειδικά μελετημένα για όλους τους τύπους δέρματος. Χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή τους, εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ, προσφέρουν στο δέρμα τριπλή δράση: 1. Αφαιρούν αποτελεσματικά το έντονο μακιγιάζ. 2. Περιποιούνται απαλά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. 3. Ενυδατώνουν την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μοναδική ελαστικότητα και λάμψη.

Τιμή 2,98 €

Αλλατίνη μπισκότα γεμάτα & τραγανά banana split 230gr

Aκαταμάχητα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά. Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες γεμίσεις, σε μία τέλεια χρωματική αντίθεση και δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς που μπορούμε να απολαύσουμε με πάθος και ένα μόνο όριο, αυτό που βάζουμε εμείς.

Τιμή 1,09 €

Arion food χυμός πορτοκάλι 1lt

Αναζωογονητικός χυμός πορτοκαλιού 1lt από την Arion food. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του φρέσκου πορτοκαλιού σε κάθε γουλιά. Ιδανικός για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας στιγμές και να ανακαλύπτετε νέες γεύσεις. Αποκτήστε τον Arion food χυμό πορτοκαλιού 1lt τώρα και απολαύστε μια νόστιμη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,18 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού