• Αποστόλου πιπερόριζα τριμμένη 100gr
  • Αποστόλου πιπερόριζα τριμμένη 100gr
  • Αποστόλου πιπερόριζα τριμμένη 100gr
  • Αποστόλου πιπερόριζα τριμμένη 100gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΑποστόλου

Αποστόλου πιπερόριζα τριμμένη 100gr

Η πιπερόριζα της εταιρίας Αποστόλου είναι η τέλεια προσθήκη στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Με την τριμμένη μορφή της, προσφέρει έντονη γεύση και αρωματικότητα που θα κάνει τα πιάτα σας να ξεχωρίζουν. Αφήστε την ποιότητα και τη γεύση της πιπερόριζας Αποστόλου να σας εντυπωσιάσει και να αναβαθμίσει τις μαγειρικές σας ικανότητες.
23558
5213006252679
3,26 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα μιξ για πατάτες βάζο 36gr

Η Ματίνα μιξ για πατάτες βάζο 36gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νόστιμη γεύση στις πατάτες σας. Με τη μοναδική συνταγή της εταιρίας Ματίνα, αυτή η μίξη θα κάνει τις πατάτες σας ακόμα πιο νόστιμες και γευστικές. Απολαύστε τις πατάτες σας με τη Ματίνα μιξ και θα ξαναγίνετε fan!
Τιμή 1,63 €

Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr

Το Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr από την εταιρία Ήλιος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τα φαγητά σας να ξεχωρίζουν. Με την εκλεκτή γεύση και το άρωμά του, θα ταξιδέψετε στις ανατολίτικες γεύσεις με κάθε μπουκιά. Αποκτήστε το Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr τώρα και αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
Τιμή 1,53 €

Καγιά μπαχάρι τριμμένο 30gr

Το καγιά μπαχάρι τριμμένο είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην κουζίνα σας, προσδίδοντας έναν χαρακτηριστικό, αρωματικό και πλούσιο γευστικό χαρακτήρα στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Αυτό το τριμμένο μπαχάρι προέρχεται από επιλεγμένες ποικιλίες μπαχαρικών που έχουν τριχωτό ή πικάντικο άρωμα, καθιστώντας το ιδανικό για ποικίλες συνταγές.

Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Ο μπαξές τοματοπολτός 28-30% 140gr

Παραδοσιακός πελτές της εταιρείας Ο Μπαξές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις συνταγές και με μια μόνο κουταλιά να δώσει εξαιρετική γεύση σε σάλτσες, σούπες, λαδερά και κοκκινιστά.

Τιμή 0,78 €
Sanitas σακούλες απορριμμάτων flex & strong αρωματική 52x75cm 45lt 10τεμ Sanitas σακούλες απορριμμάτων flex & strong αρωματική 52x75cm 45lt 10τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Sanitas σακούλες απορριμμάτων flex & strong αρωματική 52x75cm 45lt 10τεμ

Οι αρωματικές σακούλες απορριμμάτων Flex & Strong με τεχνολογία ανάγλυφης υφής και 3 στρώματα αντοχής από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό είναι έξτρα ελαστικές και αποτρέπουν τις διαρροές. Χάρις στην πρωτοποριακή τεχνολογία τους αντέχουν ακόμα και στην πιο απαιτητική εργασία.

Με πρακτικό, ανθεκτικό κορδόνι. Προ-κομμένες για εύκολη χρήση.

Κανονική τιμή 1,85 € Τιμή 1,82 €
  • -0,03 €
  • -0,03 €

Milka σοκολάτα toffee caramel creme 100gr

Η Milka σοκολάτα toffee caramel creme 100gr είναι ένα απόλυτα απολαυστικό προϊόν που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στη γεύση του. Με την πλούσια γεύση του τόφι καραμέλας και την κρεμώδη υφή του, αυτή η σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Μην αφήσετε την ευκαιρία να διαφύγει και αποκτήστε τη Milka σοκολάτα toffee caramel creme 100gr τώρα!
Τιμή 1,11 €

Γιώτης φρουί ζελέ με γεύση μούρο 2x100gr

Η πιο γλυκιά στιγμή της ημέρας, είναι η στιγμή που απολαμβάνετε ένα επιδόρπιο ΓΙΩΤΗΣ! Το Φρουί Ζελέ με γεύση Μούρο είναι μία γρήγορη και γευστική λύση για επιδόρπιο ή ένα ελαφρύ, δροσερό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Προσθέτοντας κομμάτια από φρέσκα φρούτα, δίνετε επιπλέον φρουτένια γεύση, μετατρέποντας το φρουί ζελέ σε ένα απολαυστικό επιδόρπιο.

Τιμή 1,86 €