• Κύκλωψ σχοινί ρούχων tender special 10m
  • Κύκλωψ σχοινί ρούχων tender special 10m
  • Κύκλωψ σχοινί ρούχων tender special 10m
  • Κύκλωψ σχοινί ρούχων tender special 10m
  • Κύκλωψ σχοινί ρούχων tender special 10m
  • Κύκλωψ σχοινί ρούχων tender special 10m
  • Κύκλωψ σχοινί ρούχων tender special 10m
  • Κύκλωψ σχοινί ρούχων tender special 10m
  • Κύκλωψ σχοινί ρούχων tender special 10m
  • Κύκλωψ σχοινί ρούχων tender special 10m
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ σχοινί ρούχων tender special 10m

Σχοινί 10 μέτρων, της εταιρίας Cyclops, κατάλληλο για το εύκολο και βολικό άπλωμα των ρούχων στο μπαλκόνι ή την αυλή σας.

7845
5202707992519
0,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το Κύκλωψ σχοινί ρούχων "Tender Special" μήκους 10 μέτρων είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο σχοινί για τον αέρισμα των ρούχων. Είναι κατασκευασμένο για να αντέχει τις καιρικές συνθήκες και το βάρος των ρούχων, προσφέροντας μια αξιόπιστη λύση για τη στέγνωση τους.

Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του Κύκλωψ σχοινιού ρούχων "Tender Special" περιλαμβάνουν:

  • Υψηλή αντοχή: Το σχοινί είναι σχεδιασμένο να αντέχει το βάρος των ρούχων και να προστατεύει από τη διάβρωση.
  • Κατάλληλο για εξωτερική χρήση: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον αέρισμα των ρούχων σε εξωτερικό περιβάλλον, όπως σε μπαλκόνια και κήπους.
  • Εύκολο στη χρήση: Διαθέτει ειδική κατασκευή που επιτρέπει εύκολο και ασφαλές δέσιμο των ρούχων.
  • Διαθέτει άγκιστρα: Συνήθως διαθέτει άγκιστρα για την ανάρτηση και τον εύκολο σταθεροποιητικό ρυθμιστή, που επιτρέπει να το τοποθετήσετε εκεί που επιθυμείτε.

Το Κύκλωψ σχοινί ρούχων "Tender Special" είναι μια αξιόπιστη επιλογή για τον αέρισμα των ρούχων σας, προσφέροντας αντοχή και ευκολία στη χρήση.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sidirela απλώστρα πτυσσόμενη δαπέδου μεταλλική 20m

Η Sidirela απλώστρα πτυσσόμενη δαπέδου μεταλλική 20m είναι η ιδανική λύση για την ανάρτηση των ρούχων σας με άνεση και ασφάλεια. Με την ευκολία του πτυσσόμενου μηχανισμού, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας και να εξοικονομήσετε χώρο. Η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει ότι θα σας υπηρετήσει για πολλά χρόνια, ενώ ο μεγάλος της μήκος 20m σας επιτρέπει να αναρτήσετε πολλά ρούχα ταυτόχρονα. Αποκτήστε την Sidirela
Τιμή 12,07 €

Κύκλωψ σχοινί ρούχων tender special 20m

Συρματόσχοινο 20 μέτρων, της εταιρίας Cyclops, κατάλληλο για το εύκολο και βολικό άπλωμα των ρούχων στο μπαλκόνι ή την αυλή σας. Έχει μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο, καθώς προσφέρει ανθεκτικότητα στη διάβρωση, αλλά και στις καιρικές συνθήκες.

Τιμή 1,56 €

Κύκλωψ απλώστρα ρούχων 18m αλουμινίου πτυσσόμενη τριπλή

Η "Κύκλωψ απλώστρα ρούχων 18m αλουμινίου πτυσσόμενη τριπλή" φαίνεται να είναι μια απλώστρα ρούχων που κατασκευάζεται από αλουμίνιο και διαθέτει τρία επίπεδα απλώματος, συνολικού μήκους 18 μέτρων.

Τιμή 19,93 €

Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ

Τα Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ d 08411 είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την ευκολία στη χρήση, αυτά τα μανταλάκια θα γίνουν ο αναντικατάστατος βοηθός σας σε κάθε μαγειρική σας περιπέτεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας Tns μανταλάκια σιλικόνης σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στιλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 1,00 €

Σύρμα γαλβανιζέ 1mm 27m

Το σύρμα γαλβανιζέ με διάμετρο 1mm και μήκος 27 μέτρων είναι ένα γαλβανισμένο σύρμα που έχει υποστεί επεξεργασία γαλβανισμού για να το προστατεύσει από τη διάβρωση και τη διάβρωση. Ο γαλβανισμός είναι η διαδικασία επικάλυψης του σύρματος με ψευδάργυρο (ή άλλο κράμα ψευδαργύρου) προκειμένου να προστατευτεί από την οξείδωση.

Τιμή 1,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού κεράσι 450gr

Το γλυκό του κουταλιού κεράσι της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Τιμή 4,77 €

Nava nature φόρμα κέικ στρόγγυλη από αλουμίνιο με αποσπώμενη βάση 28x7cm

Η στρόγγυλη φόρμα κέικ Nava nature από αλουμίνιο με αποσπώμενη βάση 28x7cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας Nava, αυτή η φόρμα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο κέικ που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τη φόρμα κέικ Nava nature τώρα και απολαύστε τις νοστιμιές που θα δημιουργήσετε με αυτήν!
Τιμή 5,46 €

Croco crackers με ζαμπόν 100gr

Αλμυρά σνακ με γεύση μπέικον της εταιρείας Croco που αποτελούν ιδανικά συνοδευτικά για την μπύρα ή το κρασί σας.

Τιμή 0,51 €

Nuvoletta υγρό πλυντηρίου ρούχων marsiglia orchidea di loto 3lt

Υγρό απορρυπαντικό ρούχων Nuvoletta με σαπούνι Μασσαλίας και άρωμα Ορχιδέας. Έχει προσεγμένη σύνθεση με βασικό συστατικό το σαπούνι Μασσαλίας για απαλό καθαρισμό, ώστε να είναι κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων αλλά και στο χέρι. Κατάλληλο για χρωματιστά και ευαίσθητα ρούχα.

Τιμή 3,59 €

Monster ενεργειακό ποτό classic 500ml

Ενεργειακό ποτό ελεύθερο αλκοοόλης με ταυρίνη και γκουαράνα. Tο Monster είναι γροθιά ενέργειας, αλλά με μια απολαυστική γεύση που θέλεις να το πιεις με τη μια.

Γλυκό και Αλμυρό - Κλασσική γέυση...Monster!

Τιμή 1,26 €