• Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr
  • Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr
  • Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr
  • Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr
  • Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr
  • Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr
  • Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr
  • Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr
  • Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr
  • Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙνδία

Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr

Η Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr είναι ένα απαραίτητο συστατικό σε κάθε κουζίνα. Με την πλούσια γεύση και την αρωματική της νότα, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γευστικής απόλαυσης. Αποκτήστε την Ινδία μουστάρδα σήμερα και δώστε μια ιδιαίτερη νότα γεύσης στα πιάτα σας!
12700
5201861040241
1,22 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ινδία τζίντζερ 30gr

Τζίντζερ της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Η σκόνη τζίντζερ παράγεται από τη ρίζα της πιπερόριζας και αποτελεί ένα δημοφιλές βότανο που χρησιμοποιείται στην μαγειρική, στο τσάι είτε ως συστατικό σε διάφορες γλυκές παρασκευές. Είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές του ιδιότητες, ενώ η ρίζα του βοτάνου είναι χαμηλή σε θερμίδες και πλούσια πηγή πολλών βασικών θρεπτικών συστατικών και βιταμινών που είναι απαραίτητα για υγεία του οργανισμού.

Τιμή 1,20 €

Ήλιος γαρύφαλλο τριμμένο βάζο 40gr

Γαρύφαλλο της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 40 γραμμαρίων. Ένα από τα βασικά μπαχαρικά που υπάρχει στο ράφι κάθε κουζίνας. Ιδιαίτερα αρωματικό, με γλυκιά και πιπεράτη γεύση ταιριάζει σε γλυκά όπως κέικ, φανουρόπιτες, κουραμπιέδες μπισκότα, γλυκά του κουταλιού, σιρόπια κ.α. Μπορεί όμως να προστεθεί και σε μαρινάδες κρεατικών, κοκκινιστά και σάλτσες. Εκτός από την χρήση του στην μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, είναι πολύτιμο και για την βιομηχανία καλλυντικών και φαρμάκων.

Τιμή 2,52 €

Ήλιος σησάμι 100gr

Προσθέτει γεύση και εμφάνιση στο ψωμί, προστίθεται χαλαρά σε σαλάτες (με ξίδι ρυζιού, σόγια και σκόρδο), σωτέ λαχανικά, σπανάκι, κουνουπίδι και λαχανικά ατμού αλλά και σε μακαρονάδες.

Τιμή 1,22 €

Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr

Το ματίνα πιπέρι χονδρό συσκευάζεται συνήθως σε συσκευασία των 50 γραμμαρίων και χρησιμοποιείται στη μαγειρική για να προσθέσει γεύση και αρωματικότητα στα φαγητά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σάλτσες, κρεατικά, σαλάτες και άλλες μαγειρικές δημιουργίες. Το χονδρό ματίνα πιπέρι έχει μια πιο έντονη γεύση από το λεπτότερο αλλά και μια διακριτική τραγανή υφή.

Τιμή 1,22 €

Κορυφαία προϊόντα

LIBRESSE ΣΕΡΒΙΕΤΑ NORMAL ULTRA THIN (2x10τεμ.)

Η LIBRESSE ΣΕΡΒΙΕΤΑ NORMAL ULTRA THIN είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη άνεση. Με την τεχνολογία Ultra Thin, η σερβιέτα προσφέρει εξαιρετική προστασία και αίσθηση ελαφρότητας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 2x10 τεμαχίων και απολαύστε την απόλυτη προστασία που σας αξίζει!
Τιμή 1,95 €

Sterk κανάτα πλαστική με λαβή 17x15x12cm 1lt

Η Sterk κανάτα πλαστική με λαβή 17x15x12cm 1lt είναι η ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας ανάγκες. Με την ανθεκτική κατασκευή της και την εργονομική σχεδίασή της, δε θα μπορείτε παρά να τη λατρέψετε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει.
Τιμή 0,78 €

Nivea after shave λοσιόν deep comfort αντιβακτηριδιακό 100ml

Λοσιόν της Nivea που φροντίζει το δέρμα του άνδρα μετά το ξύρισμα. Διαθέτει υγρή υφή και προσφέρει αίσθηση άμεσης ανακούφισης και φρεσκάδας ενώ παράλληλα επαναφέρει τη χαμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Απολυμαίνει και προστατεύει από τα βακτήρια, που μπορούν να εισχωρήσουν στα μικρά κοψίματα που αφήνει το ξύρισμα, χάρη στο οινόπνευμα που περιέχει.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 7,01 €

Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό 1-2-spray max

Το Vileda 1-2 Spray max είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να καθαρίσετε, καθώς είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Γεμίστε την δεξαμενή με νερό & απορρυπαντικό, ψεκάστε 5 φορές και καθαρίστε.

Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό.

Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Τιμή 19,94 €

Παπαδοπούλου digestive bar με σοκολάτα γάλακτος 10x28gr

Τα Papadopoulou Digestive Bars με σοκολάτα γάλακτος είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανής υφής. Ένα μοναδικό γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαμβάνετε με κάθε δάχτυλο. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια νόστιμη εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!

Τιμή 6,91 €