• Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΜατίνα

Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr

Το ματίνα πιπέρι χονδρό συσκευάζεται συνήθως σε συσκευασία των 50 γραμμαρίων και χρησιμοποιείται στη μαγειρική για να προσθέσει γεύση και αρωματικότητα στα φαγητά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σάλτσες, κρεατικά, σαλάτες και άλλες μαγειρικές δημιουργίες. Το χονδρό ματίνα πιπέρι έχει μια πιο έντονη γεύση από το λεπτότερο αλλά και μια διακριτική τραγανή υφή.

11186
5203357030132
1,22 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr

Ανανεώστε τη γεύση στα φαγητά σας με το πικάντικο Πιπέρι Χονδρό 50gr της εταιρίας Ήλιος. Με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα, το πιπέρι αυτό θα δώσει μια μοναδική νότα σε κάθε πιάτο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 1,30 €

Ήλιος τσίλι σκόνη βάζο 30gr

Τσίλι της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Καυτερό κοκκινοπίπερο της ποικιλίας chili, το συναντάμε πολύ συχνά στην μεξικάνικη, στην ινδική και στην μαροκινή κουζίνα. Ταιριάζει σε όλα τα κρεατικά και πουλερικά, μπαίνει σε ομελέτες, μαρινάδες, σάλτσες, κιμάδες κ.α. Αντικαθιστά επάξια το μαύρο πιπέρι μόνο που έχει πιο φρουτώδη γεύση και είναι αρκετά πιο καυτερό.

Τιμή 1,37 €

Ματίνα πιπέρι κόκκινο καυτερό 50gr

Το κλασσικό καυτερό τσίλι κοκκινοπίπερο. Ιδανικό για κρέας, κοτόπουλο, πατάτες, σουβλάκια και σε οποιαδήποτε άλλη συνταγή επιθυμείτε ένα πικάντικο αποτέλεσμα. 

Τιμή 0,97 €

Anatoli σόδα μαγειρική 380gr

Η Anatoli σόδα μαγειρική 380gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σύγχρονο σεφ που αναζητά την τελειότητα στη μαγειρική του. Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση της Anatoli, η σόδα μαγειρική θα φέρει τις γεύσεις σας στα ύψη. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
Τιμή 2,47 €

Ήλιος ξυνό κιτρικό οξύ 50gr

Ξυνό σε σκόνη, της εταιρίας Ήλιος, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση σε κάθε συνταγή. Άοσμο, έχει έντονα όξινη γεύση, που την προσθέτει στα γλυκά ή τα φαγητά που χρειάζεται, αντικαθιστώντας το λεμόνι. Αν αναμειχθεί με μαγειρική σόδα, λειτουργεί ως διογκωτικός παράγοντας.

Διατίθεται σε συσκευασία των 50γρ.

Τιμή 0,86 €

Κορυφαία προϊόντα

Nuvoletta μαλακτικό blue classic 3lt

Το μαλακτικό ρούχων Blue Classic της Nuvoletta εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 2,87 €

Tns ρόμπα γυναικεία μπορντώ one size

Η γυναικεία ρόμπα Tns μπορντώ one size είναι η τέλεια προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σας. Με την απαλή υφή της και την άνετη εφαρμογή της, θα νιώθετε σαν να είστε σε έναν πολυτελή θέρετρο κάθε φορά που τη φοράτε. Είναι ιδανική για τις βραδινές σας στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι, αλλά και για τις πρωινές σας ρουτίνες. Μην χάσετε την ευκαιρία να την αποκτήσετε και να νιώσετε την πολυτέλεια και την άνεση που προσφέρει η ρόμπα Tns.
Τιμή 10,82 €

Dettol κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό γκρέιπφρουτ 750ml

Αφρίζον και αρωματικό κρεμοσάπουνο Dettol με γκρέιπφρουτ για αναζωογόνηση και φρεσκάδα. Καθαρίζει βαθιά και αποτρέπει τη μετάδοση των μικροβίων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαριότητα και προστασία για ολόκληρη την οικογένειά σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας.
Τιμή 2,00 €

Κτήμα χειμωνίδη 100% χυμός ρόδι γλυκός σε γυάλινο 250ml

Ζουργάνα αληθινή γεύση, απόλυτη απόλαυση. Απολαύστε τον 100% φυσικό χυμό ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη σε κάθε γουλιά. Μια εμπειρία γεύσης που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και αυθεντικότητα. Ανακαλύψτε τη γλυκιά απόλαυση του φυσικού χυμού ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!
Τιμή 2,04 €

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά λεμόνι 60τεμ

Τα αντιβακτηριακά μαντήλια χεριών SEPTONA με άρωμα λεμόνι, εξουδετερώνουν τα μικρόβια και τους ιούς της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, χάρη στη σύνθεσή τους με αιθυλική αλκοόλη.

Αποτελούν την ιδανική λύση για χέρια πάντα καθαρά στο γραφείο, το σχολείο, το αυτοκίνητο, τα ταξίδια.

Τιμή 1,95 €