• Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
  • Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
  • Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
  • Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
  • Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
  • Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
  • Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
  • Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
  • Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
  • Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
  • Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
  • Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙνδία

Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr

Γλυκάνισος της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Ο γλυκάνισος, είναι γνωστός ως το βότανο που χαρίζει το χαρακτηριστικό άρωμα στο ούζο. Αποτελεί πολύτιμο εργαλείο στην ποτοποιία, την φαρμακευτική και την αρωματοποιία. Χαρίζει άρωμα και γεύση στη μαγειρική, στη ζαχαροπλαστική και στην αρτοποιία. Δοκιμάστε να φτιάξετε παξιμάδια,μπισκότα γλυκά και λικέρ με τον γλυκάνισο και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

12679
5201861040357
1,36 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αποστόλου κακουλές τριμμένος 50gr

Η τριμμένη κακουλές 50gr της εταιρίας Αποστόλου είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε μια γεύση πλούσια σε αρώματα και αρωματική πολυπλοκότητα στα πιάτα σας. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων Αποστόλου, θα νιώσετε τη διαφορά στη γεύση και την ποιότητα των πιάτων σας. Απολαύστε τη γεύση της παράδοσης και της ποιότητας με τον κακουλές της εταιρίας Αποστόλου.
Τιμή 4,52 €

Giovanni κακουλέ 5gr

Η Giovanni κακουλέ 5gr είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς που θα σας κάνει να νιώσετε αυτοπεποίθηση κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Με την απαλή της υφή και την εκπληκτική της μυρουδιά, θα σας μεταμορφώσει σε μια πραγματική θεά. Αποκτήστε την τώρα και αφήστε τον κόσμο να θαυμάσει την ομορφιά σας!
Τιμή 0,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate οδοντόκρεμα baking soda 75ml

Η σύνθεση της Colgate Baking Soda με διττανθρακική σόδα έχει καθαριστική αφρώδη δράση, η οποία βοηθά στην απομάκρυνση των επιφανειακών λεκέδων από τα δόντια σας, αφήνοντας σε ολόκληρο το στόμα μια αναζωογονητική αίσθηση βαθιάς καθαριότητας.

Βοηθά στην καταπολέμηση της τερηδόνας, αφήνει τα δόντια λευκότερα με φυσική γεύση μέντας.

Τιμή 1,26 €

D&d σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και λαμπερή. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση καθαρισμού του D&D σφουγγαριού, το αποτέλεσμα είναι πάντα άψογο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό της κουζίνας σας!
Τιμή 0,36 €

Macao ρίγανη 50gr

Η ρίγανη είναι ένα αρωματικό βότανο που προέρχεται από το φυτό Origanum vulgare, και συχνά χρησιμοποιείται στη μαγειρική για την προσθήκη γεύσης και αρώματος σε διάφορα πιάτα. Έχει έντονη γεύση και είναι γνωστή για τον χαρακτηριστικό της αρωματικό χαρακτήρα.

Τιμή 0,78 €

Noxzema αποσμητικό spray memories 150ml

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό spray Noxzema Memories, με τεχνολογία Clean & Fresh απελευθερώνει άρωμα λουλουδιών και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί ενω προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, απαλό θηλυκό άρωμα και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,60 €

Colgate οδοντόκρεμα propolis 75ml

Η Colgate οδοντόκρεμα propolis 75ml είναι η ιδανική επιλογή για υγιείς και λαμπερές δόντια. Η μοναδική σύνθεσή της με πρόπολη προσφέρει προστασία κατά της πλάκας και των τεριέλων, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει φρεσκάδα και δροσιά στην αναπνοή. Αποκτήστε την Colgate οδοντόκρεμα propolis 75ml τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 1,21 €