• MACAO ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ 36gr ΒΑΖΟ
  • MACAO ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ 36gr ΒΑΖΟ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMacao

MACAO ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ 36gr ΒΑΖΟ

48911
5203209020014
1,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ινδία πιπέρι λευκό τριμμένο βάζο 35gr

Το λευκό τριμμένο Ινδία πιπέρι προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας. Με την πλούσια γεύση και το άρωμά του, το πιπέρι από την Ινδία θα δώσει έναν εξωτικό τόνο σε κάθε μαγειρευτική δημιουργία σας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της πραγματικής γεύσης!
Τιμή 1,63 €

Anatoli βανιλίνη 5x0,3gr

Η επιμονή στην ποιότητα αποδίδει πάντα καρπούς! Πιστή σε αυτή τη φράση από το 1977, η εταιρία ΑΝΑΤΟΛΗ εισάγει από όλες τις γωνιές του κόσμου τα πιο εκλεκτά μπαχαρικά.Η επιμονή στην ποιότητα αποδίδει πάντα καρπούς! Πιστή σε αυτή τη φράση από το 1977, η εταιρία ΑΝΑΤΟΛΗ εισάγει από όλες τις γωνιές του κόσμου τα πιο εκλεκτά μπαχαρικά.Ταυτόχρονα, φροντίζει ιδιαίτερα τις συνθήκες συσκευασίας και μεταφοράς των πρώτων υλών, ώστε να διατηρούνται ατόφια τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Χάρη σ΄αυτή την επιμονή έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.Όμως δε σταματά εδώ! Βελτιώνοντας διαρκώς τις συσκευασίες και εμπλουτίζοντας την ποικιλία των προϊόντων της, δημιουργεί μια νέα γενιά μπαχαρικών ικανοποιώντας όλο και περισσότερο τις ανάγκες της αγοράς.Σήμερα, οι ολοκληρωμένες σειρές των προϊόντων της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ανοίγουν μια νέα εποχή στο χώρο των μπαχαρικών.Ταυτόχρονα, φροντίζει ιδιαίτερα τις συνθήκες συσκευασίας και μεταφοράς των πρώτων υλών, ώστε να διατηρούνται ατόφια τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Χάρη σ΄αυτή την επιμονή έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.Όμως δε σταματά εδώ! Βελτιώνοντας διαρκώς τις συσκευασίες και εμπλουτίζοντας την ποικιλία των προϊόντων της, δημιουργεί μια νέα γενιά μπαχαρικών ικανοποιώντας όλο και περισσότερο τις ανάγκες της αγοράς.Σήμερα, οι ολοκληρωμένες σειρές των προϊόντων της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ανοίγουν μια νέα εποχή στο χώρο των μπαχαρικών.

Τιμή 0,58 €

Ήλιος κρεμόριο βάζο 65gr

Το Κρεμόριο Βάζο 65gr της εταιρίας Ήλιος είναι η ιδανική λύση για να αναβαθμίσετε την καθημερινή σας ομορφιά. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα σας, κρατώντας το απαλό και λαμπερό. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την φυσική σας ομορφιά με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 3,11 €

Ματίνα κάρυ σε σκόνη 38gr

Κάρυ της εταιρείας Matina σε συσκευασία 38 γραμμαρίων. Το κάρυ είναι το πιο δημοφιλές μείγμα μπαχαρικών, με προέλευση από την Ινδία. Είναι υπέροχο σε ένα τεράστιο εύρος πιάτων, όπως συνταγές πουλερικών, κρεάτων, ρυζιού αλλά και θαλασσινών. Υπάρχουν άπειρες παραλλαγές αυτού του μείγματος μπαχαρικών, από εντελώς ήπιο μέχρι εξαιρετικά καυτερό. Σε κάθε σπίτι στην Ινδία θα βρείτε και μια διαφορετική παραλλαγή, ανάλογα με τα διαθέσιμα μπαχαρικά της περιοχής και τις διατροφικές συνήθειες.

Τιμή 1,60 €

Ήλιος θυμάρι 100gr

Το θυμάρι είναι ένα αρωματικό βότανο με έντονο άρωμα και γεύση, που χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική. Συνήθως χρησιμοποιούνται τα στεγνά φύλλα και οι άνθοι του, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί φρέσκο ή σε στεγνή μορφή.

Τιμή 2,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Bona Vita crunchy musli με σοκολάτα γάλακτος 375gr

Το "Bona Vita crunchy musli με σοκολάτα γάλακτος 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού, συγκεκριμένα μια ποικιλία μούσλι που περιλαμβάνει σοκολάτα γάλακτος για ενισχυμένη γευστική απόλαυση.

Τιμή 2,42 €

Go nutri μπάρες δημητριακών με μπανάνα & σοκολάτα 6x25gr

Οι "Go Nutri μπάρες δημητριακών με μπανάνα & σοκολάτα 6x25γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 25 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν δημητριακά, μπανάνα και σοκολάτα, και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια θρεπτική και γευστική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,65 €

Whiskas γατοτροφή duo στεριά και θάλασσα 4x85gr

Η Whiskas γατοτροφή duo στεριά και θάλασσα 4x85gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο κρέας και θαλασσινά σε κάθε δόση, προσφέρει έναν πλούσιο γευστικό συνδυασμό που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες του αγαπημένου σας κατοικίδιου. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση της Whiskas γατοτροφής duo στεριά και θάλασσα και προσφέρετε στη γάτα σας μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία που δε θα μπορέσει να αντισταθεί.
Τιμή 2,50 €

Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ

Τα Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλή υφή, τα μωρομάντηλα Agnotis θα κάνουν την αλλαγή της πάνας εύκολη και γρήγορη. Επιπλέον, η μεγάλη συσκευασία 3x50τεμ θα σας διαρκέσει για πολύ καιρό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν τα Agnotis μωρομάντηλα.
Τιμή 2,19 €

Fissan baby σαμπουάν & αφρόλουτρο 2σε1 500ml

Σαμπουάν & Αφρόλουτρο 2σε1 με ειδική αντλία & ήπια σύνθεση με γλυκερίνη και φυσικό εκχύλισμα μελιού.

Χωρίς σαπούνι, οινόπνευμα και άλλες χρωστικές. Με PH φιλικό προς τη βρεφική επιδερμίδα. Δερματολογικά ελεγμένο.

Ιδανικό για την καθημερινή υγιεινή του μωρού.

Τιμή 4,05 €