• MACAO ΣΚΟΡΔΟ ΓΚΡΑΝΟΥΛΕ 44gr ΒΑΖΟ
  • MACAO ΣΚΟΡΔΟ ΓΚΡΑΝΟΥΛΕ 44gr ΒΑΖΟ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMacao

MACAO ΣΚΟΡΔΟ ΓΚΡΑΝΟΥΛΕ 44gr ΒΑΖΟ

48928
5203209020199
1,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food καρύδα τριμμένη αποξηραμένη 150gr

Η Arion food καρύδα τριμμένη αποξηραμένη 150gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική της γεύση και την απίστευτη αίσθηση τραγανής καρύδας, θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε την καρύδα τριμμένη σε σαλάτες, γλυκά ή ακόμα και σαν σνακ. Αφεθείτε στην ποιότητα και την αυθεντικότητα της Arion food και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει.
Τιμή 1,15 €

Ήλιος δενδρολίβανο βάζο 70gr

Δενδρολίβανο της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 70 γραμμαρίων. Προέρχεται από Μεσογειακό θάμνο και είναι από τα λίγα αρωματικά που διατηρούν τα αρώματά τους πολύ καλά και μετά την αποξήρανση. Έχουν ένα ευχάριστο άρωμα που μοιάζει με αυτό του τσαγιού και η γεύση του είναι ελαφρώς πικρή γήινη και λίγο καυτερή. Οι τρυφεροί βλαστοί και τα φύλλα του δεντρολίβανου χρησιμοποιούνται σαν αρωματικό σε πολλά φαγητά. Κυρίως στα ψητά δίνει μια ιδιαίτερη γεύση. Στη ζαχαροπλαστική το χρησιμοποιούν κυρίως στα γλυκά του κουταλιού.

Τιμή 2,26 €

Ινδία πάπρικα καπνιστή βάζο 35gr

Ζωηρό και αρωματικό Ινδικό πάπρικα καπνιστό βάζο 35gr από την εταιρία Ινδία. Απογειώστε τις γεύσεις σας με αυτό το μοναδικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει στην Ινδία με κάθε δόση. Απολαύστε τη γευστική εμπειρία που προσφέρει το Ινδικό πάπρικα καπνιστό βάζο 35gr και ανακαλύψτε νέες απολαύσεις στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με την πλούσια γεύ?
Τιμή 1,84 €

Ινδία κύμινο τριμμένο 50gr

Κύμινο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Είναι παγκοσμίως δημοφιλές και αποτελεί βασικό άρτυμα σε πολλές κουζίνες, ιδιαίτερα στις κουζίνες της Νότιας Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον, το κύμινο μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε τυριά, όπως το τυρί Leyden και σε ορισμένα παραδοσιακά ψωμιά από τη Γαλλία. Το κύμινο μπορεί να είναι συστατικό στη σκόνη τσίλι ή να βρίσκεται σε μείγματα μπαχαρικών. Παραδοσιακά, σε ελληνικές συνταγές το κύμινο χρησιμοποιείται σε συνταγές με κρέας και ειδικά με κιμά. Όμως, ταιριάζει πολύ σε συνταγές με όσπρια αλλά και για τους πιο τολμηρούς με ψητό ψάρι. Ενώ για αυτούς που αναζητούν πιο ιδιαίτερες γεύσεις πρέπει να δοκιμάσουν φαλάφελ ή αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες.

Τιμή 0,92 €

Ινδία πιπέρι της γεύσης 35gr

Το πιπέρι της γεύσης είναι ένα παραδοσιακό μπαχαρικό που χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική. Έχει μια ελαφρώς πικάντικη, αλλά πιο γλυκιά γεύση σε σχέση με το καυτερό πιπέρι. Είναι ιδανικό για να προσθέσετε μια αρωματική νότα στα φαγητά σας χωρίς την έντονη πικάντικη επίπτωση του μαύρου πιπεριού.

Το πιπέρι της γεύσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά διάφορα φαγητά, συμπεριλαμβανομένων σαλατών, σάλτσων, σουπών, ψητών κρεάτων, λαχανικών, και ακόμη και σε γλυκά όπως σοκολάτα. Είναι ιδανικό για τα φαγητά όπου επιθυμείτε να προσθέσετε ένα ευχάριστο αρωματικό στοιχείο χωρίς να τα κάνετε πικάντικα.

Τιμή 1,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml
Περιορισμένη προσφορά!

Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml

Το Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού θα ανανεώσει την κουζίνα σας ενώ η ισχυρή σύνθεσή του θα απομακρύνει αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες. Αποκτήστε το Ava perle υγρό πιάτων τώρα και απολαύστε καθαρά πιάτα κάθε μέρα!
Κανονική τιμή 2,24 € Τιμή 2,06 €
  • -0,18 €
  • -0,18 €

Noxzema αφρός ξυρίσματος cocoa butter 300ml

Η περιποιητική σύνθεση του αφρού ξυρίσματος Noxzema Men Conditioning με Cocoa Butter, απορροφάται άμεσα και βοηθάει στην προστασία του δέρματος από την ξηρότητα και την αίσθηση τραβήγματος. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία Easy Glide & Skin Protect προσφέρει ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα.

Είναι δερματολογικά ελεγμένος.

Τιμή 3,03 €

Air Wick αρωματικό κερί με άρωμα δάσους 105gr

Μυρίστε τον χώρο σας με τον μαγικό συνδυασμό αρωμάτων φρέσκου δάσους και Χριστουγέννων από το AIR WICK CANDLE FRESH FOREST XMAS 105gr. Αφήστε τον εαυτό σας να εμβρόντησει σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γεμάτη φρεσκάδα και ζεστασιά. Απολαύστε τις γιορτινές στιγμές σας με ένα κερί που θα σας μεταφέρει σε μια μαγική εμπειρία γεμάτη αναμνήσεις.

Τιμή 2,24 €

Iris βελόνες ραπτικής χονδρές 3/7 5τεμ

Οι Iris βελόνες ραπτικής χονδρές 3/7 5τεμ της εταιρίας Iris είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ραπτική δουλειά σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρουν, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τα έργα σας με άνεση και ακρίβεια. Αποκτήστε τις Iris βελόνες τώρα και αναβαθμίστε την ραπτική σας εμπειρία!
Τιμή 0,66 €

Tony's chocolonely σοκολάτα υγείας με αμύγδαλο & θαλασσινό αλάτι με 51% κακάο 180gr

Η σοκολάτα Tony's Chocolonely με αμύγδαλο & θαλασσινό αλάτι είναι μια απολαυστική επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό. Με 51% κακάο, αυτή η σοκολάτα υγείας προσφέρει μια εκλεπτυσμένη γεύση που θα σας κάνει να την λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Δοκιμάστε την σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 4,39 €