• Καγιά μουστάρδα 500gr
  • Καγιά μουστάρδα 500gr
  • Καγιά μουστάρδα 500gr
  • Καγιά μουστάρδα 500gr
  • Καγιά μουστάρδα 500gr
  • Καγιά μουστάρδα 500gr
  • Καγιά μουστάρδα 500gr
  • Καγιά μουστάρδα 500gr
  • Καγιά μουστάρδα 500gr
  • Καγιά μουστάρδα 500gr
  • Καγιά μουστάρδα 500gr
  • Καγιά μουστάρδα 500gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚαγιά μπαχαρικά

Καγιά μουστάρδα 500gr

Η μουστάρδα Καγιά είναι ένα δημοφιλές προϊόν στην Ελλάδα, με γεύση που θυμίζει την παραδοσιακή ελληνική μουστάρδα. Συνήθως προσφέρεται σε μικρά βαζάκια των 100gr ή 200gr, αλλά υπάρχει και σε μεγαλύτερη συσκευασία των 500gr για όσους χρειάζονται μεγαλύτερη ποσότητα. Η μουστάρδα Καγιά είναι ιδανική για να συνοδεύσετε πιάτα όπως λουκάνικα, μπριζόλες ή σάντουιτς.
11163
5201346401611
4,11 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Anatoli μπαχαρικό μείγμα για κοτόπουλο 55gr

Το Anatoli μπαχαρικό μείγμα για κοτόπουλο 55gr της εταιρίας Anatoli είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Με τη συνδυασμό από τις καλύτερες μπαχαρικές μυρωδιές, το Anatoli μπαχαρικό μείγμα θα κάνει το κοτόπουλο σας ακόμα πιο νόστιμο και γευστικό. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές εμπειρίες σας!
Τιμή 2,01 €

Ινδία παπαρουνόσπορος βάζο 48gr

Παπαρουνόσπορος ωμός της εταιρείας Ινδία, ο οποίος είναι ο σπόρος του άνθους της παπαρούνας. Έχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά ακόμα και σε μικρές ποσότητες και ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση. Συμβάλει στη καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες (περίπου 50% ημερήσιων αναγκών μας). Βοηθάει επίσης στη καλή λειτουργία της καρδιάς του κυκλοφορικού και του νευρικού συστήματος λόγω της περιεκτικότητας σε σίδηρο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φώσφορο,ψευδάργυρο. Λόγω της ιδιαίτερης γεύσης μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε σαλάτες, γλυκά, μαγειρευτά, ακόμα και στο γάλα για καλύτερη γεύση και ενέργεια. Δεν περιέχει πρόσθετο αλάτι ούτε ζάχαρη, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό και μπορεί να καταναλωθεί από όλους.

Τιμή 1,47 €

Macao ρίγανη 50gr

Η ρίγανη είναι ένα αρωματικό βότανο που προέρχεται από το φυτό Origanum vulgare, και συχνά χρησιμοποιείται στη μαγειρική για την προσθήκη γεύσης και αρώματος σε διάφορα πιάτα. Έχει έντονη γεύση και είναι γνωστή για τον χαρακτηριστικό της αρωματικό χαρακτήρα.

Τιμή 0,78 €

Anatoli βανιλίνη 5x0,3gr

Η επιμονή στην ποιότητα αποδίδει πάντα καρπούς! Πιστή σε αυτή τη φράση από το 1977, η εταιρία ΑΝΑΤΟΛΗ εισάγει από όλες τις γωνιές του κόσμου τα πιο εκλεκτά μπαχαρικά.Η επιμονή στην ποιότητα αποδίδει πάντα καρπούς! Πιστή σε αυτή τη φράση από το 1977, η εταιρία ΑΝΑΤΟΛΗ εισάγει από όλες τις γωνιές του κόσμου τα πιο εκλεκτά μπαχαρικά.Ταυτόχρονα, φροντίζει ιδιαίτερα τις συνθήκες συσκευασίας και μεταφοράς των πρώτων υλών, ώστε να διατηρούνται ατόφια τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Χάρη σ΄αυτή την επιμονή έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.Όμως δε σταματά εδώ! Βελτιώνοντας διαρκώς τις συσκευασίες και εμπλουτίζοντας την ποικιλία των προϊόντων της, δημιουργεί μια νέα γενιά μπαχαρικών ικανοποιώντας όλο και περισσότερο τις ανάγκες της αγοράς.Σήμερα, οι ολοκληρωμένες σειρές των προϊόντων της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ανοίγουν μια νέα εποχή στο χώρο των μπαχαρικών.Ταυτόχρονα, φροντίζει ιδιαίτερα τις συνθήκες συσκευασίας και μεταφοράς των πρώτων υλών, ώστε να διατηρούνται ατόφια τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Χάρη σ΄αυτή την επιμονή έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.Όμως δε σταματά εδώ! Βελτιώνοντας διαρκώς τις συσκευασίες και εμπλουτίζοντας την ποικιλία των προϊόντων της, δημιουργεί μια νέα γενιά μπαχαρικών ικανοποιώντας όλο και περισσότερο τις ανάγκες της αγοράς.Σήμερα, οι ολοκληρωμένες σειρές των προϊόντων της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ανοίγουν μια νέα εποχή στο χώρο των μπαχαρικών.

Τιμή 0,58 €

Αποστόλου πιπερίτσα 3-5cm 300gr

Η πιπεριά Αποστόλου είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν φρέσκα και νόστιμα μπαχαρικά. Μεγέθους 3-5cm και βάρους 300gr, αυτή η πιπεριά προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσης και αρώματος που θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα. Αποκτήστε την πιπεριά Αποστόλου τώρα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 10,49 €

Κορυφαία προϊόντα

My popcorn ποπ κορν με μπλε τυρί & μπέικον 200gr

Το My Popcorn ποπ κορν με μπλε τυρί & μπέικον 200gr είναι ένα απολαυστικό σνακ που συνδυάζει την αλμυρή γεύση του μπέικον με το πλούσιο μπλε τυρί. Με κάθε δαγκωνιά θα απολαύσετε την τέλεια ισορροπία γεύσεων που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναδοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το My Popcorn ποπ κορν με μπλε τυρί & μπέικον 200gr τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,16 €

Μάκβελ πένες ριγέ 675gr

Πένες της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Διαθέτουν ένα μικρό κυλινδρικό σχήμα και είναι από τους 10 πιο δημοφιλείς τύπους ζυμαρικών στον κόσμο όσον αφορά τον όγκο κατανάλωσης. Γεννημένες στην Σικελία και τελειοποιημένες σε όλη την Ιταλία, οι πένες μπορουν να συνδυαστούν με πολλές τροφές, λαχανικά, κρεατικά και ψάρια ή με ποικίλες σάλτσες με βάση τη ντομάτα ή την κρέμα γάλακτος.

Τιμή 1,14 €

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus normal 18τεμ

Κανονικού μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,58 €

Viakal καθαριστικό μπάνιου classic spray 470ml

Το Viakal καθαριστικό μπάνιου classic spray 470ml είναι το ιδανικό προϊόν για να ανανεώσετε το μπάνιο σας με ένα απλό ψεκασμό. Η ισχυρή του φόρμουλα αφαιρεί αποτελεσματικά τη σκουριά, την αλάτινη και τις υδατάνθρακες από τις επιφάνειες, αφήνοντας το μπάνιο σας λαμπερό και καθαρό. Με το Viakal, το μπάνιο σας θα δείχνει πάντα σαν καινούργιο! Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο μπάνιο κάθε μέρα.
Τιμή 3,30 €

Fabuloso καθαριστικό πατώματος με θαλασσινή αύρα 1lt

Το Fabuloso απομακρύνει αποτελεσματικά τη βρωμιά και λεκέδες από λίπη. Η αρωματική σύνθεσή του χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί για 24ώρες! Για κουζίνα, μπάνιο, πάτωμα και όλες τις επιφάνειες που πλένονται.

Ανώτερη αποτελεσματικότητα σε σύγκριση με την προηγούμενη σύνθεση 97% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και καπάκι.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,76 €