• Μάκβελ πένες ριγέ 675gr Μάκβελ - 1
  • Μάκβελ πένες ριγέ 675gr Μάκβελ - 2
  • Μάκβελ πένες ριγέ 675gr Μάκβελ - 3
  • Μάκβελ πένες ριγέ 675gr Μάκβελ - 4
  • Μάκβελ πένες ριγέ 675gr Μάκβελ - 5
  • Μάκβελ πένες ριγέ 675gr Μάκβελ - 1
  • Μάκβελ πένες ριγέ 675gr Μάκβελ - 2
  • Μάκβελ πένες ριγέ 675gr Μάκβελ - 3
  • Μάκβελ πένες ριγέ 675gr Μάκβελ - 4
  • Μάκβελ πένες ριγέ 675gr Μάκβελ - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΜάκβελ

Μάκβελ πένες ριγέ 675gr

Πένες της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Διαθέτουν ένα μικρό κυλινδρικό σχήμα και είναι από τους 10 πιο δημοφιλείς τύπους ζυμαρικών στον κόσμο όσον αφορά τον όγκο κατανάλωσης. Γεννημένες στην Σικελία και τελειοποιημένες σε όλη την Ιταλία, οι πένες μπορουν να συνδυαστούν με πολλές τροφές, λαχανικά, κρεατικά και ψάρια ή με ποικίλες σάλτσες με βάση τη ντομάτα ή την κρέμα γάλακτος.

12252
5201013013475
1,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά
Σιμιγδάλι σκληρού ΣΙΤΑΡΙΟΥ, νερό.
Πιθανόν να περιέχει ίχνη ΣΙΝΑΠΙΟΥ.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε χώρο δροσερό και χωρίς υγρασία.
Οδηγίες Χρήσης
1. Για 100g ζυμαρικών βράζουμε 1L νερό με αλάτι.
2. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά στο νερό που βράζει και ανακατεύουμε κάθε τόσο για 10'-11.'
3. Σουρώνουμε, αφήνοντας μια μικρή ποσότητα νερού.
4. Σερβίρουμε με προσθήκη μιας κουταλιάς εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου ή με μια απλή σάλτσα τομάτας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Melissa σπαγγετίνη No10 ολικής αλέσεως 500gr

Σπαγγέτι No10 από αλεύρι ολικής άλεσης για γευστικές μακαρονάδες.

Παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και αποτελούν πηγή πρωτεϊνών, φυτικών ινών και είναι χαμηλά σε λιπαρά.

Τιμή 1,16 €

Μάκβελ κοφτό 500gr

Το απολαμβάνουν ιδιαίτερα τα παιδιά, περισσότερο όμως οι μαμάδες γιατί είναι εύκολο και χορταστικό. Γίνεται ακόμη νοστιμότερο, όταν του προσθέτεις ελαιόλαδο και τριμμένη φέτα. Οι μεγαλύτεροι το απολαμβάνουν στο φούρνο με χταπόδι και λιαστή τομάτα ή σε μια χειμωνιάτικη σούπα μινεστρόνε με διάφορα λαχανικά εποχής.

Τιμή 1,14 €

Divella κανελόνια 250gr

Κανελόνια Νο.84 της εταιρίας Divella, κατάλληλα για να φτιάξετε ιδιαίτερα πιάτα.​Ετοιμάστε ένα μείγμα κρέατος, λαχανικών ή τυριού για να γεμίσετε τα κανελόνια σας. Συνιστώμενος χρόνος μαγειρέματος 8 λεπτά.

Τιμή 1,24 €

Melissa σπαγγέτι με παντζάρι 400gr

Σπαγγέτι με παντζάρι από σιμιγδάλι σκληρού σιταριού και 30% πολτό παντζαριού.

Αποτελούν πηγή πρωτεϊνών και είναι χαμηλά σε λιπαρά ενώ είναι κατάλληλα και για vegan.

Τιμή 1,43 €

Ομοσπονδία χυλοπίτες 500gr

Προϊόν της λαϊκής μας παράδοσης, εξακολουθεί να έχει ξεχωριστή θέση στο τραπέζι μας και αποτελεί μια υγιεινή διατροφή για όλες τις ηλικίες ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα.Παρασκευασμένα με παραδοσιακές μεθόδους και συνταγές.

Τιμή 2,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Schweppes σόδα με ανθρακικό 330ml

Αναζωογονητική γεύση Schweppes σόδας 330ml! Απολαύστε τη δροσιά και το ανθρακικό της υποσχόμενης απόλαυσης. Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με την αγαπημένη σας Schweppes σόδα!
Τιμή 0,56 €

Halls καραμέλες λάιμ 20x33,5gr

Οι HALLS COOL ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα αναζωογονητικό και δροσερό γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη μοναδική τους γεύση και τη δροσερή αίσθηση που αφήνουν στο στόμα, οι HALLS COOL ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Απολαύστε τις σε κάθε ευκαιρία και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε διαφορετική γεύση. Αγοράστε τώρα το πακέτο των 20 τεμαχίων και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 13,82 €

Agros χυμός 8 φρούτα 250ml

Χυμός της εταιρείας Agros από 8 φρούτα. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. Το συγκεκριμένο είδος χυμού αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αντικαταστήσει τον φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό, αφού η διαδικασία του στυψίματος δεν είναι πάντα εύκολη. Μπορείτε να τον καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και θα συμβάλλει στην πρόληψη των πολύτιμων συστατικών που χρειάζεται το σώμα, ενώ παράλληλα παρέχει σωστή ενυδάτωση.

Τιμή 0,46 €

Alufix αλουμινόχαρτο 20m

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης

και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Τιμή 1,76 €

Sisinni πραλίνα κακάο με κομμάτια φουντουκιού & στέβια 380gr

Η Sisinni πραλίνα κακάο με κομμάτια φουντουκιού και στέβια είναι μια νόστιμη γλυκιά λιχουδιά που συνδυάζει την πλούσια γεύση του κακάο με την τραγανή υφή του φουντουκιού και τη γλυκύτητα της στέβια. Έχει βάρος 380gr και είναι ιδανική για να απολαύσετε σαν επιδόρπιο ή σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απολαύστε την!

Τιμή 3,32 €