• Αποστόλου πιπερίτσα 3-5cm 300gr
  • Αποστόλου πιπερίτσα 3-5cm 300gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΑποστόλου

Αποστόλου πιπερίτσα 3-5cm 300gr

Η πιπεριά Αποστόλου είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν φρέσκα και νόστιμα μπαχαρικά. Μεγέθους 3-5cm και βάρους 300gr, αυτή η πιπεριά προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσης και αρώματος που θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα. Αποκτήστε την πιπεριά Αποστόλου τώρα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
23571
5213006251344
10,49 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος δενδρολίβανο βάζο 70gr

Δενδρολίβανο της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 70 γραμμαρίων. Προέρχεται από Μεσογειακό θάμνο και είναι από τα λίγα αρωματικά που διατηρούν τα αρώματά τους πολύ καλά και μετά την αποξήρανση. Έχουν ένα ευχάριστο άρωμα που μοιάζει με αυτό του τσαγιού και η γεύση του είναι ελαφρώς πικρή γήινη και λίγο καυτερή. Οι τρυφεροί βλαστοί και τα φύλλα του δεντρολίβανου χρησιμοποιούνται σαν αρωματικό σε πολλά φαγητά. Κυρίως στα ψητά δίνει μια ιδιαίτερη γεύση. Στη ζαχαροπλαστική το χρησιμοποιούν κυρίως στα γλυκά του κουταλιού.

Τιμή 2,26 €

Ήλιος παπαρουνόσπορος βάζο 45gr

Παπαρουνόσπορος της εταιρείας Ήλιος, ο οποίος είναι ο σπόρος του άνθους της παπαρούνας. Έχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά ακόμα και σε μικρές ποσότητες και ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση. Συμβάλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες (περίπου 50% ημερήσιων αναγκών μας). Βοηθάει επίσης στην καλή λειτουργία της καρδιάς, του κυκλοφορικού και του νευρικού συστήματος λόγω της περιεκτικότητας σε σίδηρο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φώσφορο, ψευδάργυρο. Λόγω της ιδιαίτερης γεύσης μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε σαλάτες, γλυκά, μαγειρευτά, ακόμα και στο γάλα για καλύτερη γεύση και ενέργεια.

Τιμή 1,81 €

Ματίνα μέντα 15gr

Η μέντα είναι ένα αρωματικό βότανο με πολλές χρήσεις στη μαγειρική, την ιατρική και την αρωματοθεραπεία.

Τιμή 1,73 €

Αποστόλου μαχλέπι τριμμένο 100gr

Η τριμμένη Μαχλέπι της εταιρίας Αποστόλου είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική του γεύση και την υψηλή ποιότητα, δε θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να το προσθέσετε σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε τη γεύση και την ποιότητα του Μαχλέπι της Αποστόλου και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης.

Τιμή 6,26 €

Ήλιος πάπρικα καυτερή από κόκκινο πιπέρι 100gr

Πάπρικα της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 100 γραμμαρίων. Η πάπρικα είναι ένα μπαχαρικό με ιδιαίτερη γεύση, το οποίο παρασκευάζεται από το άλεσμα της πιπεριάς Capsicum annum. Περιέχει βιταμίνες Α, C, E και αντιοξειδωτική δράση. Καυτερή ή γλυκιά, η πάπρικα γίνεται συστατικό της μαρινάδας, μπαίνει στα κοκκινιστά, σε ντρέσινγκ ή ντιπ, σε κιμαδοπαρασκευές και χαρίζει μια ξεχωριστή γεύση στα πιάτα που προστίθεται.

Τιμή 1,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Γιωτης μιγμα για παγωτο 483gr, σοκολατα

Απολαύστε τη γεύση του Γιωτή μίγματος για παγωτό σε μια νόστιμη σοκολάτα! Με τα 483gr αυτού του προϊόντος, θα απολαύσετε μια πλούσια γεύση που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλαυση του παγωτού με τον δικό σας τρόπο!
Τιμή 3,88 €

Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 1,5lt 19x14x9cm

Το Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 1,5lt 19x14x9cm της εταιρίας Sterk είναι ο τέλειος τρόπος να αποθηκεύσετε τα φαγητά σας με ασφάλεια και ευκολία. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό του, αυτό το φαγητοδοχείο θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και τα γεύματά σας πιο οργανωμένα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Sterk.
Τιμή 1,00 €

Kinder σοκολάτα 16τεμ 200gr

Η Kinder σοκολάτα 16τεμ 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τη γεύση της παιδικής αναμνηστικής γλύκας. Κάθε δαχτυλίδι περιέχει λεπτή σοκολάτα με γεμάτη γεύση γάλακτος και μια απαλή, κρεμώδη εσωτερική γέμιση. Με την Kinder σοκολάτα, η ευχαρίστηση γίνεται γλυκιά και αξέχαστη.
Τιμή 3,63 €

Ζαναέ τοματοπολτός 28-30% 200gr

Ο Ζαναέ τοματοπολτός 28-30% σε συσκευασία των 200gr είναι ένα προϊόν που περιέχει τοματοπολτό με περιεκτικότητα σε τομάτες 28-30%. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαγειρικές συνταγές για να προσθέσει γεύση και χρώμα στα φαγητά. Είναι ένα χρήσιμο και πρακτικό προϊόν για την κουζίνα.
Τιμή 0,97 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με πορτοκάλι 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €