• Νέο
  • Kitten σακούλες απορριμμάτων μαύρες 65x85cm 20τεμ
  • Kitten σακούλες απορριμμάτων μαύρες 65x85cm 20τεμ

Kitten σακούλες απορριμμάτων μαύρες 65x85cm 20τεμ

51133
5203159032587
2,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ βουρτσα υποδηματων νο 24

Η βουρτσα υποδηματων Κυκλωψ νο 24 είναι ο απόλυτος σύμμαχος για τη φροντίδα των παπουτσιών σας. Με τις απαλές τρίχες της, αφαιρεί αποτελεσματικά το λάσπη και τη βρωμιά, διατηρώντας τα υποδήματά σας πάντα καθαρά και φρέσκα. Η εργονομική λαβή της κάνει τη χρήση της άνετη και εύκολη. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τη φροντίδα των παπουτσιών σας με την ποιότητα της Κυκλωψ!
Τιμή 1,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Axe αποσμητικό σώματος spray black 150ml

To AΧΕ Αποσμητικό Black με εκπλεπτυσμένο άρωμα που συνδυάζει φρέσκιες νότες καρπουζιού, περγαμόντου και αχλαδιού με μεθυστικές και ζεστές ξυλώδεις νότες λάβδανου και κέδρου, έρχεται για να σας προκαλέσει με τον πιο ήρεμο τρόπο! To ακαταμάχητο άρωμα του κάνει αισθητή την παρουσία του χωρίς υπερβολές!

Τιμή 2,56 €

Nava misty σουπλά μαγειρικών σκευών σιλικόνης 18x18cm

Το σουπλά Nava misty συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ στην κουζίνα σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, προσφέρει προστασία στα μαγειρικά σκεύη σας από γρατζουνιές και φθορές. Με μέγεθος 18x18cm, είναι ιδανικό για όλα τα μεγέθη σκευών. Αποκτήστε το Nava misty σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
Τιμή 2,14 €

Dettol απολυμαντικό επιφανειών surface cleanser 500ml

Το Dettol surface cleanser απολυμαντικό επιφανειών 500ml της εταιρίας Dettol είναι η ιδανική επιλογή για καθαρισμό και απολύμανση των επιφανειών σας. Με ισχυρή φόρμουλα που εξουδετερώνει τα μικρόβια και τα βακτήρια, αφήνει τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στον χώρο σας την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας και υγιεινής.

Τιμή 1,77 €

Γιωτης μιγμα για παγωτο 483gr, σοκολατα

Απολαύστε τη γεύση του Γιωτή μίγματος για παγωτό σε μια νόστιμη σοκολάτα! Με τα 483gr αυτού του προϊόντος, θα απολαύσετε μια πλούσια γεύση που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλαυση του παγωτού με τον δικό σας τρόπο!
Τιμή 3,88 €