• LACTA ΣΟΚΟΛΑΤΑ (4x30gr.)
  • LACTA ΣΟΚΟΛΑΤΑ (4x30gr.)

LACTA ΣΟΚΟΛΑΤΑ (4x30gr.)

50114
7622202234040
2,57 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΨΗΤΕΣ 690GR

Ανανεωτική γεύση και απολαυστικό τραγανό κάψιμο σε κάθε δάγκωμα! Οι ψητές κόκκινες πιπεριές σε συνδυασμό με την πλούσια γεύση τους θα σας ταξιδέψουν σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε τις μόνες τους ή προσθέστε τις σε σαλάτες, πίτσες και φαγητά για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Αποκτήστε τώρα το προϊόν και ανακαλύψτε την αληθινή γεύση των ψητών πιπεριών!
Τιμή 3,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 120τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία του μωρού σας. Με ειδικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει απαλότητα και απορροφητικότητα, τα Renkli μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 1,12 €

Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων blue oxygen 70μεζ

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη Classic της Soft διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Τοποθετήστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας χρησιμοποιώντας τη μεζούρα, ώστε να διαλυθεί πιο γρήγορα.

Διαρκεί για 70 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 μεζούρα για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 μεζούρα είναι αρκετή για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 7,12 €

Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr

Το Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γλύκας και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. Με τη μοναδική συνδυαστική γεύση της Kinder, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το υπέροχο σοκολατένιο αυγό και ανακαλύψτε τις εκπλήξεις που κρύβει μέσα του. Αγοράστε τώρα το Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!

Τιμή 4,52 €

Sterk smart κάδος αιωρούμενος πλαστικός 37x23x18cm 8lt

Ο αιωρούμενος πλαστικός κάδος της Sterk είναι ο τέλειος σύμμαχος για την τάξη και την οργάνωση στο σπίτι ή το γραφείο σας. Με τις διαστάσεις 37x23x18cm και χωρητικότητα 8lt, είναι ο ιδανικός χώρος για τα απορρίμματα σας. Η ποιότητα και η αντοχή του πλαστικού υλικού του το καθιστούν μια μακροχρόνια επένδυση. Αποκτήστε τον σήμερα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη!

*Το χρώμα του κάδου είναι τυχαίο.

Τιμή 3,34 €