• Κυκλωψ βουρτσα υποδηματων νο 24
  • Κυκλωψ βουρτσα υποδηματων νο 24
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κυκλωψ βουρτσα υποδηματων νο 24

Η βουρτσα υποδηματων Κυκλωψ νο 24 είναι ο απόλυτος σύμμαχος για τη φροντίδα των παπουτσιών σας. Με τις απαλές τρίχες της, αφαιρεί αποτελεσματικά το λάσπη και τη βρωμιά, διατηρώντας τα υποδήματά σας πάντα καθαρά και φρέσκα. Η εργονομική λαβή της κάνει τη χρήση της άνετη και εύκολη. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τη φροντίδα των παπουτσιών σας με την ποιότητα της Κυκλωψ!
22723
5202707000276
1,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns φαγητοδοχειο βαθυ 2lt 4 χρωματα vc-009

Η Tns φαγητοδοχείο βάθυ 2lt 4 χρωμάτων vc-009 είναι ο τέλειος σύντροφος για την κουζίνα σας! Με τη μεγάλη του χωρητικότητα 2 λίτρων και τα 4 όμορφα χρώματα, θα δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και να οργανώσετε την κουζίνα σας με στιλ. Αποκτήστε το Tns φαγητοδοχείο τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 1,18 €

NIVEA ROLL ON 50ml WOMEN FOR BLACK & WHITE INVISIBLE ORIGINAL 48h

Το NIVEA ROLL ON 50ml WOMEN FOR BLACK & WHITE INVISIBLE ORIGINAL 48h είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να διατηρεί το δέρμα της φρέσκο και απαλό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος προσφέρει 48ωρη προστασία ενάντια στον ιδρώτα και το άσχημο άρωμα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ρούχα από τις λεκέδες. Αποκτήστε το NIVEA ROLL ON τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας όλη μέρα!
Τιμή 2,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Papoutsanis karavaki σαμπουαν 600ml τονωση & ενυδατωση αντλια

Το Papoutsanis karavaki σαμπουάν 600ml είναι η ιδανική επιλογή για την τόνωση και ενυδάτωση των μαλλιών σας. Με την ειδική αντλία της εταιρίας Παπουτσάνης, μπορείτε να απολαύσετε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στη χρήση του προϊόντος. Αφήστε τα μαλλιά σας λαμπερά και υγιή με το Papoutsanis karavaki σαμπουάν 600ml! Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο των μαλλιών!
Τιμή 2,60 €

Αγρόκηπος Χαλβατζή αγγουράκι τουρσί 500gr

Τουρσί της εταιρίας Οικογένεια Χαλβατζή, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,48 €

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 12x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 12x60τεμ είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με την αναζωογονητική αρωματική νότα της αλόης, αφήνουν το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Εξασφαλίζουν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Αποκτήστε τα τώρα για να προσφέρετε την καλύτερη φροντίδα στο μωρό σας!
Τιμή 10,42 €
  • Πακέτο

Αλλατινη choco bloom μπισκοτα γεμιστα 6x35gr σοκολατα 5+1 δωρο

Το Αλλατινη choco bloom μπισκοτα γεμιστα 6x35gr σοκολατα 5 1 δωρο είναι ένα νόστιμο γλυκό που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Η συνδυασμένη γεύση της σοκολάτας και των μπισκότων θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το νόστιμο γλυκό, με την προσφορά 5+1 δώρο από την εταιρία μας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,81 €