• Νέο
  • Kleenex χαρτομάντηλα αυτοκινήτου balsam 64τεμ
  • Kleenex χαρτομάντηλα αυτοκινήτου balsam 64τεμ

Kleenex χαρτομάντηλα αυτοκινήτου balsam 64τεμ

51095
5029053038889
3,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass 58126 μπωλ γυαλινο 140mm

Το Uniglass 58126 μπωλ γυαλίνο 140mm είναι το τέλειο αξεσουάρ για το σπίτι σας! Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στη διακόσμησή σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικό και πρακτικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο υπέροχο προϊόν για τον εαυτό σας ή ως δώρο για αγαπημένα πρόσωπα!
Τιμή 1,51 €

ΑΝΑΔΕΥΤΗΡΑ ΠΟΤΩΝ ΙΝΟΧ 27,5cm 1719

Αυτός ο αναδευτήρας ποτών θα σας βοηθήσει να ανακατέψετε τα αγαπημένα σας ποτά με άνεση και στυλ. Με το μήκος των 27,5cm, είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε πάρτι ή εκδήλωση. Απολαύστε τον κάθε αναδευτήρα με μια δόση πολυτέλειας και πρωτοτυπίας.
Τιμή 2,61 €

TNS ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ (28x28x24cm) - (ΑΝΘΡΑΚΙ)

Η τετράγωνη γλάστρα TNS δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα στον κήπο σας. Με τις διαστάσεις 28x28x24cm και το χρώμα ανθρακί, προσφέρει μια μοντέρνα εμφάνιση που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη. Αναβαθμίστε τον εξωτερικό σας χώρο με αυτήν την υπέροχη γλάστρα από την TNS και απογειώστε τη διακόσμησή σας!
Τιμή 4,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Αλμωπία τρυφερά αμπελόφυλλα από το χωριό 640gr

Απολαύστε τη νοστιμιά και τη φρεσκάδα των τρυφερών αμπελόφύλλων Αλμωπίας από το χωριό, σε συσκευασία 640gr. Αφεθείτε στην αυθεντική γεύση και την πλούσια γεύση τους, που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της ελληνικής κουζίνας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα γευστικό ταξίδι με κάθε δάγκωμα.
Τιμή 5,71 €

Ματίνα σουσάμι 150gr

Σουσάμι της εταιρείας Matina, το οποίο αποτελεί φυτικής προέλευσης τρόφιμο, που περιέχει υψηλής βιολογικής αξίας φυτικές πρωτεΐνες. Είναι επίσης πλούσιο σε αμινοξέα όπως η μεθειονίνη, η αργινίνη, η λυσίνη κ.α. Έτσι, όταν συνδυαστεί με τρόφιμα που περιέχουν λυσίνη, όπως τα όσπρια και οι ξηροί καρποί, οι πρωτεΐνες που προκύπτουν είναι υψηλής βιολογικής αξίας και διαθεσιμότητας, καθώς πλησιάζουν τη βιολογική αξία ζωικών πρωτεϊνών. Περιέχει φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και λιγνάνες που έχουν σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Τιμή 1,40 €

Svim πατατοκόπτης πλαστικός

Ο Svim πατατοκόπτης πλαστικός είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον πρακτικό σχεδιασμό του και την ευκολία χρήσης, μπορείτε να κόψετε τις πατάτες σας γρήγορα και εύκολα για νόστιμα γεύματα. Αποκτήστε τον Svim πατατοκόπτη πλαστικό σήμερα και απολαύστε την απλότητα και την αποτελεσματικότητα στην κουζίνα σας!
Τιμή 2,57 €

Oscar κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες 100gr

Η κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες της εταιρείας Oscar αναφέρεται πιθανότατα σε ένα προϊόν σοκολάτας που παρουσιάζεται σε μικρές σταγόνες και έχει γεύση γάλακτος. Αυτή η κουβερτούρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή γλυκών, γαρνιτούρας, παγωτών, κεκάκιων, και πολλών άλλων λιχουδιών.

Τιμή 1,54 €

Αρωματικό ντουλάπας ρούχων με άρωμα λεβάντας

Αρωματικό ντουλάπας της εταιρείας HOMie, το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Τιμή 0,48 €