• TNS ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ (28x28x24cm) - (ΑΝΘΡΑΚΙ)
  • TNS ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ (28x28x24cm) - (ΑΝΘΡΑΚΙ)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ (28x28x24cm) - (ΑΝΘΡΑΚΙ)

Η τετράγωνη γλάστρα TNS δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα στον κήπο σας. Με τις διαστάσεις 28x28x24cm και το χρώμα ανθρακί, προσφέρει μια μοντέρνα εμφάνιση που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη. Αναβαθμίστε τον εξωτερικό σας χώρο με αυτήν την υπέροχη γλάστρα από την TNS και απογειώστε τη διακόσμησή σας!
37472
5204558463637
4,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ρεσω αρωματικο 4 ωρών 25τεμ κανελα

Το Ρεσω αρωματικό 4 ωρών 25τεμ κανέλα είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Με την εκλεπτυσμένη μυρωδιά της κανέλας, θα νιώσετε αμέσως την αίσθηση της άνοιξης και της ευεξίας να σας πλημμυρίζει. Απολαύστε τη μακράς διάρκειας αρωματική απόλαυση που προσφέρει το Ρεσω αρωματικό και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ευωδιές και χαλάρωση.
Τιμή 2,19 €

ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΓΚΑΛ SHINY - (ΓΚΡΙ)

Το ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΓΚΑΛ SHINY - (ΓΚΡΙ) είναι το ιδανικό προϊόν για όσους αναζητούν στυλ και λειτουργικότητα σε ένα. Με το μοντέρνο γκρι χρώμα του και το εντυπωσιακό design, θα κλέψει τις εντυπώσεις σας σε κάθε εμφάνιση. Επιπλέον, η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, χωρίς να χάνει τη λάμψη του. Αποκτήστε το ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΓΚΑΛ SHINY - (ΓΚΡΙ) τώρα και αναβαθμίστε το στυλ σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 5,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Garden flower χαρτί υγείας μωβ 3φυλλο 10τεμ

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,80 €

Synefo οίνος λευκός ξηρός 750ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του Synefo λευκού ξηρού οίνου 750ml. Με τον αρωματικό χαρακτήρα και την εκλεπτυσμένη γεύση του, αυτός ο οίνος θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο απόλαυσης και απολαβή. Αποκτήστε το Synefo λευκό ξηρό οίνος 750ml και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και αρώματος.
Τιμή 4,06 €
Proderm μαλακτικό ρούχων 1lt Proderm μαλακτικό ρούχων 1lt
Περιορισμένη προσφορά!

Proderm μαλακτικό ρούχων 1lt

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο. Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ "μωρουδιακό" άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Κανονική τιμή 3,39 € Τιμή 2,87 €
  • -0,52 €
  • -0,52 €

Air Wick αποσμητικό χώρου βαμβάκι 250ml

Το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο από φρεσκάδα και ευωδιά. Αφήστε το άρωμα του να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και ομορφιάς. Απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και φρέσκου χώρου με το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml.

Τιμή 2,98 €