• ΑΝΑΔΕΥΤΗΡΑ ΠΟΤΩΝ ΙΝΟΧ 27,5cm 1719  - 1
  • ΑΝΑΔΕΥΤΗΡΑ ΠΟΤΩΝ ΙΝΟΧ 27,5cm 1719  - 1

ΑΝΑΔΕΥΤΗΡΑ ΠΟΤΩΝ ΙΝΟΧ 27,5cm 1719

Αυτός ο αναδευτήρας ποτών θα σας βοηθήσει να ανακατέψετε τα αγαπημένα σας ποτά με άνεση και στυλ. Με το μήκος των 27,5cm, είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε πάρτι ή εκδήλωση. Απολαύστε τον κάθε αναδευτήρα με μια δόση πολυτέλειας και πρωτοτυπίας.
37732
5209800067359
2,61 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΦΑΡΑΣΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (32-800-1809)

Ανανεωμένος στυλ και άνεση συναντούν την πρακτικότητα με το TNS ΦΑΡΑΣΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ. Με τέσσερα διαφορετικά χρώματα για κάθε στιγμή και κάθε ντύσιμο, αυτό το προϊόν θα γίνει η νέα αγαπημένη σας επιλογή. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με μοναδικότητα και φινέτσα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει, αποκτήστε το TNS ΦΑΡΑΣΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ τώρα!
Τιμή 0,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Nava misty τσαγιέρα γυάλινη με ανοξείδωτο φίλτρο διάφανη 1100ml

Η Nava misty τσαγιέρα γυάλινη με ανοξείδωτο φίλτρο διάφανη 1100ml είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής της. Με την Nava misty τσαγιέρα, μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας τσάι με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομψό και πρακτικό προϊόν για το σπίτι σας. Αγοράστε τώρα τη Nava misty τσαγιέρα και απολαύστε το τσάι σας με έναν νέο τρόπο!
Τιμή 4,95 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία dolce latte 1lt

To Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Dolce Latte σε συσκευασία των 1 λίτρου προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία περιποίησης. Η ειδική αντλία καθιστά τη χρήση εξαιρετικά βολική, ενώ η φόρμουλά του είναι σχεδιασμένη για αποτελεσματικό καθαρισμό και ενυδάτωση του δέρματος.

Τιμή 1,09 €

Tns ποτήρια γυάλινα νερού διαφανές cool tumbler 280ml 3τεμ

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Tns cool tumbler 280ml 3τεμ είναι ο απόλυτος συνεργάτης σας για κάθε στιγμή της ημέρας. Με το διαφανές σχεδιασμό τους, σας προσφέρουν μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Απολαύστε το νερό σας με στυλ και φινέτσα, ενώ ταυτόχρονα διατηρείτε το υγρό σας δροσερό για περισσότερη ώρα. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με ένα άγγιγμα πολυτέλειας.
Τιμή 2,68 €

Omay αποσμητικό χώρου linen fresh 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Okf smoothie mixed fruits red 350ml

Πυκνό και κρεμώδες ρόφημα, το Red Smoothie είναι ένα μείγμα πουρέ από φράουλα, γκρέιπφρουτ και μάνγκο. Το κόκκινο smoothie περιέχει Lactobacillus, το οποίο είναι ένα φιλικό προς τον άνθρωπο βακτήριο, πράγμα που το κάνει και ένα προβιοτικό υγιεινό ρόφημα. Αυτό το προϊόν περιέχει επίσης άπαχο γάλα σε μικρή ποσότητα.

Τιμή 1,44 €