• Uniglass 58126 μπωλ γυαλινο 140mm  - 1
  • Uniglass 58126 μπωλ γυαλινο 140mm  - 1

Uniglass 58126 μπωλ γυαλινο 140mm

Το Uniglass 58126 μπωλ γυαλίνο 140mm είναι το τέλειο αξεσουάρ για το σπίτι σας! Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στη διακόσμησή σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικό και πρακτικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο υπέροχο προϊόν για τον εαυτό σας ή ως δώρο για αγαπημένα πρόσωπα!
30105
3800864030055
1,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns κουταλα ραγκου jkld-422/tur

Η Tns κουταλα ραγκου jkld-422/tur είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την λειτουργικότητά του. Με μοναδικό design και υψηλή αντοχή, αυτή η κουταλα ραγκου θα γίνει ο αγαπημένος σας συνεργάτης στην κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να την αποκτήσετε και να απολαύσετε μια βελτιωμένη εμπειρία μαγειρέματος!
Τιμή 1,80 €

Tulip καραμελα crystal 1kg κανελα

Η κανέλα Crystal 1kg της εταιρίας Tulip είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας μαγέψει με την αρωματική του ευωδιά. Με την πρώτη γεύση, θα νιώσετε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ποιότητας που προσφέρει αυτή η καραμέλα. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με τους αγαπημένους σας σε μια ξεχωριστή στιγμή γεύσης και απόλαυσης. Αγοράστε τώρα την κανέλα Crystal 1kg της Tulip και ανακαλύψτε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει!
Τιμή 5,86 €

Κυκλωψ καλαθι γραφειου νο 555

Το Κυκλωψ καλάθι γραφείου νο 555 της εταιρίας είναι ο τέλειος σύμμαχος για κάθε γραφείο. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό του, προσφέρει άνεση και οργάνωση στον χώρο εργασίας σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και αξιόπιστο για μακροχρόνια χρήση. Με τον Κυκλωψ καλάθι γραφείου νο 555, η τάξη και η λειτουργικότητα έρχονται στο επίκεντρο της εργασίας σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο εργασ
Τιμή 1,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Balsamico ξύδι γυάλινο 250ml

Το Balsamico ξύδι γυάλινο 250ml της εταιρίας Balsamico είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, το Balsamico ξύδι θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ενδιαφέροντα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νότα πολυτέλειας στις μαγειρικές σας δημιουργίες!
Τιμή 1,17 €

Evripos αφέψημα φασκόμηλο 10x1gr

Η φασκόμηλος της Evripos είναι η ιδανική επιλογή για ένα αρωματικό και γευστικό αφέψημα. Με τη μοναδική της γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητές της, σίγουρα θα σας κερδίσει. Απολαύστε την φασκόμηλο Evripos και απολαύστε ένα μοναδικό τσάι που θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει ενέργεια.
Τιμή 1,07 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών με ελιές 400gr

Η Barilla σάλτσα ελιάς 400γρ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν τη γεύση και την ποιότητα σε κάθε μαγειρευτό γεύμα. Με φρέσκα συστατικά και πλούσια γεύση ελιάς, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμη πιο νόστιμα και γευστικά. Απολαύστε την σε σπαγγέτι, ζυμαρικά ή όπως ακριβώς σας αρέσει και ανακαλύψτε την απόλαυση της αυθεντικής ιταλικής γεύσης στο τραπέζι σας.
Τιμή 2,86 €

Tesori άρωμα ayurveda 100ml

Το αιθέριο άρωμα που προσφέρει μια ευεργετική καταπραϋντική και εξισορροπητική δράση. Οι νότες από ξύλο και κεχριμπάρι, που συνδυάζονται με ένα γλυκό άρωμα πορτοκαλιού και λεμονιού, εμπλουτίζονται από μια έγχυση Patchouli και κέδρου, προσφέροντας μια έντονη αίσθηση ευεξίας και αρμονίας.

Τιμή 4,59 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό ayurveda 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό ayurveda 760ml είναι η τέλεια λύση για να φροντίσετε τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο. Η μοναδική του φόρμουλα βασισμένη στην αρωματική αγιουρβεδική παράδοση θα αφήσει τα μαλλιά σας μεταξένια, λαμπερά και ενυδατωμένα. Αποκτήστε τώρα το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό ayurveda 760ml και απολαύστε τα οφέλη του σε κάθε χρήση!
Τιμή 3,00 €