• Νέο
  • Trofino καλαμπόκι για ποπ κορν βιολογικό 300gr
  • Trofino καλαμπόκι για ποπ κορν βιολογικό 300gr
  • Trofino καλαμπόκι για ποπ κορν βιολογικό 300gr
  • Trofino καλαμπόκι για ποπ κορν βιολογικό 300gr

Trofino καλαμπόκι για ποπ κορν βιολογικό 300gr

51053
5201978001531
2,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SAFETY'S ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ - (100mX29cm)

Αυτό το αλουμινόχαρτο της SAFETY είναι ιδανικό για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Με μήκος 100 μέτρα και πλάτος 29 εκατοστά, παρέχει εξαιρετική προστασία και διατηρεί τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή. Είναι ανθεκτικό, εύκολο στη χρήση και θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε με ευκολία και ασφάλεια. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει το SAFETY'S ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ.
Τιμή 7,69 €

NIVEA AFTER SHAVE LOTION 100ml SILVER PROTECT

Η Nivea After Shave Lotion 100ml Silver Protect είναι το ιδανικό προϊόν για την προστασία της επιδερμίδας μετά το ξύρισμα. Η μοναδική της σύνθεση προσφέρει αντισηπτική προστασία και αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας όλη μέρα.
Τιμή 6,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Overlay express λιποκαθαριστής με λεμόνι 650ml

Το Overlay ultra Λιποκαθαριστής χάρη στη νέα του συμπυκνωμένη σύνθεση δρα άμεσα και εξαφανίζει και την πιο δύσκολη βρωμιά, όπως τα καμένα και ξεραμένα λίπη. Η νέα του ενισχυμένη σύνθεση για εύκολο ξέβγαλμα είναι ιδανική για εστίες κουζίνας, απορροφητήρες, γκριλ, πάγκους και ντουλάπια κουζίνας, φούρνους, θήκες για μαχαιροπίρουνα, ψυγεία, πλακάκια, νεροχύτες, πλαστικές καρέκλες και τραπέζια. Ακόμα, το Overlay ultra Λιποκαθαριστής δίνει λάμψη με ένα πέρασμα και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα λεμονιού.

Τιμή 2,98 €

Evripos αφέψημα φύλλα αιγύπτου 20x1,2gr

Το Evripos αφέψημα φύλλα αιγύπτου 20x1,2gr της εταιρίας Evripos θα σας ταξιδέψει στη γεύση και το άρωμα της Αίγυπτου. Απολαύστε μια πλούσια εμπειρία γευστικού ταξιδιού με κάθε φλιτζάνι αυτού του μοναδικού αφέψηματος. Ανακαλύψτε τη μαγεία των φύλλων αιγύπτου με το Evripos και απολαύστε κάθε στιγμή του καθημερινού σας ρουτίνας.
Τιμή 4,20 €

Cisne kox αρωματικό χώρου τριαντάφυλλο 1lt

Το αρωματικό χώρου Cisne kox τριαντάφυλλο 1lt θα δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Αφήστε το άρωμα του τριαντάφυλλου να σας συνοδεύει και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για εσάς και τους επισκέπτες σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας στον χώρο σας!
Τιμή 9,91 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου κλασική 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,18 €

Vincinni γκοφρετάκια με γάλα & κακάο 250gr

Τα Vincinni γκοφρετάκια με γάλα και κακάο 250γρ είναι ένα νόστιμο και δημοφιλές γλυκό προϊόν. Τα γκοφρετάκια αυτά κατασκευάζονται από την εταιρεία Vincinni και προσφέρουν μια γευστική εμπειρία που συνδυάζει τη γλυκιά γεύση του γάλακτος και του κακάο με την τραγανή υφή της γκοφρέτας.

Τιμή 1,39 €