• SAFETY'S ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ - (100mX29cm)
  • SAFETY'S ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ - (100mX29cm)

SAFETY'S ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ - (100mX29cm)

Αυτό το αλουμινόχαρτο της SAFETY είναι ιδανικό για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Με μήκος 100 μέτρα και πλάτος 29 εκατοστά, παρέχει εξαιρετική προστασία και διατηρεί τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή. Είναι ανθεκτικό, εύκολο στη χρήση και θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε με ευκολία και ασφάλεια. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει το SAFETY'S ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ.
36920
9120129520799
7,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΑΒΑΝΑ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟΥ 1000gr. - (10kg)

Απολαύστε την αγνή γεύση της θάλασσας με το ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΑΒΑΝΑ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟΥ 1000gr. - (10kg). Φρέσκο, πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες και πάντα προσεκτικά επιλεγμένο από το κατάστημά μας. Με μία ματιά, θα νιώσετε την απόλυτη ποιότητα και φρεσκάδα που προσφέρουμε. Αφήστε τον εαυτό σας να εξερευνήσει τη γεύση της θάλασσας και απολαύστε κάθε μέρος αυτού του εξαιρετικού προϊόντος. Αγοράστε τώρα και δώστε στον εαυτό σας την απόλυτη γευστική εμπειρία! Μόν
Τιμή 23,68 €

LIPOSAN 4,8G CLASSIC (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)

Το LIPOSAN 4,8G CLASSIC είναι το απόλυτο must-have προϊόν για κάθε οικογένεια! Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στα χείλη σας, κρατώντας τα απαλά και ενυδατωμένα όλη μέρα. Η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κερδίσει αμέσως, ενώ η βολική συσκευασία του κάνει το LIPOSAN 4,8G CLASSIC ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το LIPOSAN 4,8G CLASSIC και να φροντίσετε τα χείλη σας με τον καλύτ?
Τιμή 2,22 €

ΤΣΑΝΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ Νο 60 - (10kg)

Η τσάντα ζαχαροπλαστείου Νο 60 της εταιρίας μας είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε ζαχαροπλαστείο! Με χωρητικότητα 10kg, αυτή η τσάντα θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τα γλυκά σας δημιουργήματα με άνεση και ασφάλεια. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και διαθέτει άνετες λαβές για εύκολη μεταφορά. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε την τώρα για να κάνετε τη ζωή σας στον κόσμο των γλυκών ακόμα πιο εύκολη!
Τιμή 40,62 €

ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΒΕΖΕΤΑΛ (SNACK 1ΧΡΩΜΑ) - (12x28cm) - (10kg)

Η νέα συλλογή ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΒΕΖΕΤΑΛ (SNACK 1ΧΡΩΜΑ) είναι εδώ για να σας εντυπωσιάσει! Με διαστάσεις 12x28cm και βάρος 10kg, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την ποιότητα και την πολυτέλεια του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο ψηφιακό εμπόριο!
Τιμή 40,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Κτήμα χειμωνίδη 100% χυμός ρόδι ποικιλία σε γυάλινο 250ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του 100% φυσικού χυμού ροδιού ποικιλίας, σε ένα πανέμορφο γυάλινο μπουκάλι 250ml από το Κτήμα Χειμωνίδη. Απολαύστε τον πλούτο των θρεπτικών ουσιών και των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων που προσφέρει αυτός ο φυσικός χυμός, και αναζωογονηθείτε με κάθε γουλιά. Αποκτήστε τον δικό σας χυμό ροδιού τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας διατροφή με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας από το Κτήμα Χειμωνίδη.
Τιμή 1,94 €

Trata τονοσαλάτα με φασόλια 2x160gr

Ένα έτοιμο, ολοκληρωμένο γεύμα, πλούσιο σε πρωτεΐνη, με μία από τις πιο αγαπημένες μεσογειακές γεύσεις, τα φασόλια, σε σαλάτα συντροφιά με την ξεχωριστή και ιδιαίτερη ταυτότητα του βραβευμένου Τόνου Καπνιστού TRATA που απογειώνει τη γεύση! Οι τονοσαλάτες TRATA παράγονται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack και άριστα λαχανικά. Λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ο τόνος skipjack ανήκει στα ψάρια των οποίων η κατανάλωση συνιστάται από την Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης.

Τιμή 4,54 €

Pummaro χυμός τομάτας με κρεμμύδι 520gr

Το Pummaro διάλεξε τις τομάτες, χαρίζοντας στο φαγητό σας τη γεύση και το άρωμα από 100% Ελληνικές τομάτες και πρόσθεσε κρεμμύδι για πιο πικάντικη γεύση. Δοκιμάστε το σε μακαρονάδες, λαδερά, κοκκινιστά, όσπρια, αλλά και για υπέροχες σάλτσες! Σιγοβράστε σε χαμηλή φωτιά με τα μυρωδικά της αρεσκείας σας!

Τιμή 0,99 €