• -0,36 €
  • ROSHEN BUBBLE ΣΟΚΟΛΑΤΑ 80gr.
  • ROSHEN BUBBLE ΣΟΚΟΛΑΤΑ 80gr.

ROSHEN BUBBLE ΣΟΚΟΛΑΤΑ 80gr. - (ΥΓΕΙΑΣ)

50215
4823077626203
1,13 €
1,49 €
Έκπτωση -0,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΕΖΑΠ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΑΧΙΝΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 300gr. - (ΜΕ ΜΕΛΙ) (ΒΑΖΟ)

Ζητήστε τώρα το ΜΕΖΑΠ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΑΧΙΝΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 300gr. - (ΜΕ ΜΕΛΙ) (ΒΑΖΟ) και απολαύστε τη μοναδική γεύση του! Αυτό το παραδοσιακό ταχίνι Θεσσαλονίκης θα σας ταξιδέψει με τη γεύση του και το αρωματικό μέλι που περιέχει. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα από τα πιο νόστιμα προϊόντα μας!
Τιμή 3,23 €

WOODSTONE ΤΑΨΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (28x6,5cm)

Το στρογγυλό τάψι WOODSTONE δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φιλοξενίας στο σπίτι σας. Με διάμετρο 28 εκατοστά και ύψος 6,5 εκατοστά, αυτό το τάψι είναι ιδανικό για την παρασκευή και σερβίρισμα φαγητών σε κάθε είδους εκδηλώσεις. Η ποιότητα κατασκευής του WOODSTONE τάψι θα σας ενθουσιάσει και θα σας βοηθήσει να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 12,44 €

Κορυφαία προϊόντα

Wettex σπογγοπετσέτα μαγικό ρολό 1,5m x 25cm

Η σπογγοπετσέτα Μαγικό Ρολό Wettex 1,5 μέτρου απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας).

Το μεγάλο πλεονέκτημα της είναι ότι την κόβετε εσείς στο μέγεθος που σας εξυπηρετεί.

Σέβεται το περιβάλλον, καθώς παρασκευάζεται 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες. Με πιστοποίηση Οeko-Τex.

Τιμή 2,56 €

Κύκλωψ καπάκι κουζίνας decor

Το καπάκι κουζίνας Κύκλωψ decor είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το καπάκι Κύκλωψ προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Με το μοντέρνο design του και τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες, θα δώσει μια νέα αίσθηση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το καπάκι κουζίνας Κύκλωψ decor τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 7,13 €

Red rose σφουγγαρίστρα οικονομική

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,15 €

Συμεωνίδης χουανίτα 300gr

Απολαύστε τα χουανίτα ως το ιδανικό σνακ-ξηρό καρπό με το αλκοολούχο ποτό ή το αναψυκτικό σας, για την έντονη γεύση τους και τα θρεπτικά τους συστατικά.

Τιμή 2,39 €

Rio mare insalatissime σαλάτα με τόνο & καλαμπόκι 2x160gr

Η Rio mare insalatissime σαλάτα με τόνο & καλαμπόκι 2x160gr είναι η τέλεια επιλογή για μια γρήγορη και υγιεινή γεύματα. Με φρέσκο τόνο και νόστιμο καλαμπόκι, αυτή η σαλάτα θα σας κερδίσει με τη γεύση και την ποιότητά της. Απολαύστε την οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και ανακαλύψτε την απόλαυση του νόστιμου και θρεπτικού φαγητού.
Τιμή 5,13 €