• -0,43 €
  • ROSHEN ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 85gr.
  • ROSHEN ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 85gr.

ROSHEN ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 85gr. - (ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ)

50224
4823077632532
1,41 €
1,84 €
Έκπτωση -0,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

POWER PRO PLUS ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ 80gr. - (ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ)

Η POWER PRO PLUS ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ 80gr. - (ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ) είναι ένα υψηλής ποιότητας προϊόν που σας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια και δύναμη για τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Με γεύση φρούτων του δάσους, αποτελεί το ιδανικό σνακ για να ικανοποιήσετε την πείνα σας με γεύση και θρεπτική αξία. Απολαύστε τη μπάρα πρωτεΐνης POWER PRO PLUS και ανακαλύψτε τη διαφορά στην ενέργειά σας!
Τιμή 1,98 €

Γιωτης caotonic 400gr, σακουλα

Η σακούλα Γιώτης Caotonic 400gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο και ενεργητικό γεύμα. Με υψηλή ποιότητα συστατικών και απίστευτη γεύση, αυτή η σακούλα θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε τώρα τη δική σας σακούλα Γιώτης Caotonic 400gr και απολαύστε τη μοναδική γεύση που σας προσφέρει!
Τιμή 3,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Cisne kox αρωματικό χώρου άλατα θαλάσσης 500ml

Ζήστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ηρεμίας στον χώρο σας με τα αρωματικά άλατα θαλάσσης Cisne kox 500ml. Αφεθείτε σε ένα ταξίδι αισθήσεων και ανανέωσης με το αρωματικό αυτό προϊόν που θα δώσει νέα ενέργεια στον χώρο σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας!
Τιμή 8,83 €

Βλάχα παραδοσιακές χυλοπίτες με αυγά και γάλα 500gr

Εδώ και δεκαετίες, η οικογένεια Μπεκιάρη παρασκευάζει τον χειροποίητα προιόντα Βλάχα από αγνά υλικά. Οι χυλοπίτες Βλάχα με αυγά είναι ιδανικές για συνταγές με κρέας ή ακόμα και σκέτες. Κάποια πράγματα χάνονται στο χρόνο, αλλά τα πιο σημαντικά περνάνε από γενιά σε γενιά. Η Βλάχα, από το 1965 που ξεκίνησε, έχει κρατήσει αναλλοίωτη την προσήλωσή της στην ποιότητα και την παράδοση.

Τιμή 2,44 €