• POWER PRO PLUS ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ 80gr.
  • POWER PRO PLUS ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ 80gr.

POWER PRO PLUS ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ 80gr. - (ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ)

Η POWER PRO PLUS ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ 80gr. - (ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ) είναι ένα υψηλής ποιότητας προϊόν που σας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια και δύναμη για τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Με γεύση φρούτων του δάσους, αποτελεί το ιδανικό σνακ για να ικανοποιήσετε την πείνα σας με γεύση και θρεπτική αξία. Απολαύστε τη μπάρα πρωτεΐνης POWER PRO PLUS και ανακαλύψτε τη διαφορά στην ενέργειά σας!
41329
5200040119976
1,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Υγρο μαντηλακια κατοικιδιων με αρωμα 60τεμ

Υγρά μαντηλάκια κατοικιδίων με αρωματική νότα 60 τεμαχίων, η τέλεια λύση για τη φροντίδα του αγαπημένου σας κατοικιδίου. Απομακρύνουν αποτελεσματικά τη βρωμιά και τις ακαθαρσίες, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας ενθουσιάσει. Αγοράστε τα τώρα και προσφέρετε στο κατοικίδιό σας τη φροντίδα που αξίζει!
Τιμή 1,29 €

ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΑΛΕΚΙΑΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ (80x80cm)

Ανανεωτικό, πολυτελές και κομψό τραπεζομάντηλο Βυζαντινού στυλ, κατάλληλο για κάθε είδους διακόσμηση. Με διαστάσεις 80x80cm, αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για το τραπέζι σας. Φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στο χώρο σας. Ανανεώστε την τραπεζαρία σας με αυτό το υπέροχο τραπεζομάντηλο και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και ξεχωρίστε!
Τιμή 2,34 €

MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ BUBΒLY MILK 90gr

Η MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ BUBBLY MILK 90gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει με την απίστευτη γεύση της. Κάθε μπουκιά αποτελεί έναν συνδυασμό από βελούδινη σοκολάτα και αφράτη υφή που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στην απόλαυση. Αγοράστε τώρα τη MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ BUBBLY MILK 90gr και απολαύστε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,06 €

Κορυφαία προϊόντα

Tulip καραμέλες ζελέ φρούτων 1kg

Οι καραμέλες Tulip ζελέ φρούτων είναι γλυκές λιχουδιές με γεύση φρούτων και την υφή του ζελέ. Είναι πολύ δημοφιλείς για τη φρουτώδη γεύση τους και την ευχάριστη υφή του ζελέ που τις καθιστά μια αγαπημένη επιλογή για πολλούς ανθρώπους.

Τιμή 5,86 €

Nava acer τρίφτης χειρός με 4 πλευρές ανοξείδωτος 20,5x9,1x6,6cm

Ο τρίφτης χειρός Nava acer είναι ο απαραίτητος σύντροφος κάθε μαγειρικής περιπέτειας. Με τις 4 πλευρές ανοξείδωτου ατσαλιού, σας επιτρέπει να τρίβετε εύκολα και γρήγορα όλα τα μυρωδικά και τα τρόφιμα που χρειάζεστε για τις μαγειρικές σας δημιουργίες. Με τις διαστάσεις 20,5x9,1x6,6cm, είναι άνετος στη χρήση και εύκολος στη φύλαξη. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε τη μαγειρική σας εμπειρία!
Τιμή 2,56 €

Royal sugar ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1kg

Η Royal ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1kg είναι η τέλεια επιλογή για να γλυκάνετε την καθημερινότητά σας. Με την υψηλή ποιότητα και την απαράμιλλη γεύση της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτήν την απολαυστική ζάχαρη. Προσθέστε τη στον καφέ σας, στα γλυκά σας ή στις αγαπημένες σας συνταγές και απολαύστε τη γλυκιά εμπειρία της Royal ζάχαρης. Αποκτήστε τώρα την Royal ζάχαρη και ανανεώστε τη γκουρμέ ζαχαρωδών απολαύσεων σας!
Τιμή 0,93 €

Essex Multi υγρό πλυντηρίου ρούχων 45μεζ 2,25lt

Χάρη στην εξελιγμένη σύνθεση πολλαπλών ενζύμων και ενεργού οξυγόνου, το Νέο Essex Multi καταπολεμά όλους τους καθημερινούς, επίμονους λεκέδες. Το νέο ESSEX Multi, χάρη στη «STAINS STOP» δραστική του σύνθεση, είναι η απόλυτη λύση καθαριότητας, φρεσκάδας και οικονομίας. Cool Confidence είναι η απόλυτη σιγουριά για αστραφτερά λευκά και χρωματιστά ρούχα χωρίς λεκέδες, που ευωδιάζουν καθαριότητα κάθε φορά! Αυτή είναι η υπόσχεση του νέου ESSEX Multi.

Τιμή 5,63 €