• Φαίδων μουστοκούλουρα αγαπημένα 400gr
  • Φαίδων μουστοκούλουρα αγαπημένα 400gr
  • Φαίδων μουστοκούλουρα αγαπημένα 400gr
  • Φαίδων μουστοκούλουρα αγαπημένα 400gr
  • Φαίδων μουστοκούλουρα αγαπημένα 400gr
  • Φαίδων μουστοκούλουρα αγαπημένα 400gr
  • Φαίδων μουστοκούλουρα αγαπημένα 400gr
  • Φαίδων μουστοκούλουρα αγαπημένα 400gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΦαίδων

Φαίδων μουστοκούλουρα αγαπημένα 400gr

Τα "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ", μαλακά, απολαυστικά και με πλούσια γεύση μουστοκούλουρα ΦΑΙΔΩΝ.

9116
5201383504092
3,57 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά

Συστατικά: αλεύρι σίτου, φυτικό έλαιο (ηλιέλαιο), συμπυκνωμένο εκχύλισμα σταφίδας 12%, ζάχαρη, υγροσκοπικό μέσο (σορβιτόλη, γλυκερίνη), γαλακτωματοποιητές (λεκιθίνη, μονό & διγλυκερίδια λιπαρών οξέων), διογκωτικά αρτοποιίας (όξινο ανθρακικό νάτριο, όξινο ανθρακικό αμμώνιο, δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, δισόξινο φωσφορικό ασβέστιο), γαρύφαλλο, κανέλα, συντηρητικό (σορβικό κάλιο), αρωματική ύλη.

Ανά 100g
Ενέργεια (kJ) 1668kJ
Ενέργεια (kcal) 398kcal
Λιπαρά 16g
    εκ των οποίων κορεσμένα 2.0g
Υδατάνθρακες 62g
    εκ των οποίων σάκχαρα 21g
Πρωτεΐνες 5.9g
Αλάτι 0.10g

Αλλεργιογόνα

Αλεύρι σίτου (γλουτένη)

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Doma ελβετικό ρολό κέικ με γέμιση κακάο 300gr

Το Doma ελβετικό ρολό κέικ με γέμιση κακάο 300gr αναφέρεται σε ένα ρολό κέικ που έχει ελβετική επιρροή και περιέχει γέμιση κακάο. Ο ρολός κέικ είναι ένα είδος γλυκού, που συνήθως αποτελείται από μαλακό κέικ που τυλίγεται γύρω από μια γεμάτη γέμιση.

Τιμή 1,59 €

Φαίδων κουλούρια velvet feel γεμιστά 1,5kg

Τα Φαίδων κουλούρια velvet feel γεμιστά 1,5kg είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια λαχταριστή γεύση με κάθε δείγμα. Η πλούσια βελούδινη υφή τους σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων που θα σας κερδίσουν αμέσως. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Φαίδων, αυτά τα κουλούρια είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε με φίλους και οικογένεια. Αποκτήστε τα τώρα και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 17,77 €

Φαίδων κουλούρια ποικιλια γεμιστά με κρέμα 350gr

Τα Φαίδων κουλούρια ποικιλία γεμιστά με κρέμα 350gr είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να χάσετε! Η απίστευτα λαχταριστή γεύση τους θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να τα απολαμβάνετε σε κάθε δυνατή ευκαιρία. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η μοναδική γευστική εμπειρία! Αποκτήστε τα Φαίδων κουλούρια τώρα και αφήστε την απόλαυση να σας κατακλύσει!
Τιμή 4,00 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ πέταλο με πραλίνα τρούφα 400gr

Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το Τριαντάφυλλο πτι φουρ πέταλο με πραλίνα τρούφα 400gr! Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις και απολαύστε κάθε μπουκιά με την πλούσια γεύση του προϊόντος μας. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την καθημερινότητά σας με γεύσεις που δεν ξεχνιούνται!

Τιμή 3,87 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ σκαγιέτα 400gr

Το Τριαντάφυλλος πτι φουρ σκαγιέτα 400gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη μοναδική του γεύση. Με την απίστευτη αίσθηση της σοκολάτας και των φουντουκιών, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ευχαρίστηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Τριαντάφυλλος πτι φουρ σκαγιέτα 400gr και να απολαύσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 3,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Frut up αναψυκτικό cola 330ml

Το Frut Up αναψυκτικό Cola σε συσκευασία 330ml είναι μια επιλογή που συνδυάζει την αγαπημένη γεύση της cola με τη δροσιά ενός αναψυκτικού. Αυτή η μικρή συσκευασία είναι ιδανική για μια ανάλαφρη απόλαυση, είτε είστε σπίτι, στη δουλειά ή κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Τιμή 0,39 €

Με τον πλάστη φαρίνα 500gr

Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Με τον Πλάστη, χρησιμοποιείται σε συνταγές όπου το μείγμα πρέπει να διογκωθεί στο ψήσιμο για να γίνει ελαφρύ και αφράτο. Σε αυτό το είδος του αλευριού, υπάρχει εξαρχής το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και άλλες διογκωτικές ουσίες. Είναι κατάλληλο για την εκτέλεση συνταγών ζαχαροπλαστικής, όπως κέικ, μπισκότα, κουλουράκια και άλλα γλυκά.

Βάρος: 500gr

Τιμή 0,72 €

Simple τετράδιο σπιράλ 3 θεμάτων 90 φύλλα 17x24cm

Αυτό το τετράδιο τριών θεμάτων της Simple εταιρίας είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μαθητή ή επαγγελματία. Με το μέγεθος του 17x24cm και τα 90 φύλλα, προσφέρει αρκετό χώρο για να σημειώσετε όλες τις σημειώσεις σας. Η σπειροειδής μπουκιά του εξασφαλίζει ότι το τετράδιο θα παραμείνει ανοιχτό εύκολα, ενώ η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το πρακτικό και λειτουργικό τετράδιο γ
Τιμή 2,43 €

ΣΚΕΥΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΕΙΚ) - (100τεμ.) (C1G)

Ανακαλύψτε τον τέλειο τρόπο για να δημιουργήσετε τα πιο λαχταριστά κέικ με το Σκεύος Αλουμινίου Στρογγυλό (Ατομικό Κέικ) - (100 τεμ.) (C1G)! Με αυτό το υπέροχο σκεύος, θα μπορείτε να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα και τέλεια κέικ που έχετε φανταστεί. Απολαύστε τη διαδικασία της ζαχαροπλαστικής και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με τις δημιουργίες σας. Αγοράστε το Σκεύος Αλουμινίου Στρογγυλό τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμ?
Τιμή 5,23 €

Werther's original καραμέλες βουτύρου χωρίς ζάχαρη 70gr

Οι απολαυστικές καραμέλες Werther's original χωρίς ζάχαρη είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε γεύση βουτύρου χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Με την πλούσια γεύση τους και την απαλή υφή, αυτές οι καραμέλες θα σας κάνουν να τις λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις ανά πάσα στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γοητεία της γεύσης τους.
Τιμή 2,76 €