• ΜΠΑΧΑΡΙ ΣΠΥΡΙ ΜΕΞΙΚΟΥ 1kg
  • ΜΠΑΧΑΡΙ ΣΠΥΡΙ ΜΕΞΙΚΟΥ 1kg

ΜΠΑΧΑΡΙ ΣΠΥΡΙ ΜΕΞΙΚΟΥ 1kg

47557
5210094450338
21,59 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NESTLE ΦΡΟΥΤΟΠΟΥΡΕΣ (2x125gr.) - (ΒΑΖΟ) (ΜΥΡΤΙΛΟ & ΜΗΛΟ)

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των φρούτων με τις NESTLE ΦΡΟΥΤΟΠΟΥΡΕΣ (2x125gr.) - (ΒΑΖΟ) (ΜΥΡΤΙΛΟ & ΜΗΛΟ). Απολαύστε τη γεύση του μύρτιλου και του μήλου σε μια μοναδική συνταγή που θα σας κάνει να τα θέλετε κάθε μέρα. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,01 €

SENSODYNE RAPID ACTION 75ml (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)

Η Sensodyne Rapid Action 75ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αντιμετωπίζετε προβλήματα με την τρυπητότητα των δοντιών. Με την προηγμένη της σύνθεση, προσφέρει γρήγορη δράση κατά της ευαισθησίας και προστασία για όλη την ημέρα. Αποκτήστε την Sensodyne Rapid Action 75ml τώρα και απολαύστε ένα υγιές και προστατευμένο χαμόγελο κάθε μέρα.
Τιμή 4,12 €
Ποτηροθηκη 2 θεσεων μαυρο μονοχρωμο 50τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Ποτηροθηκη 2 θεσεων μαυρο μονοχρωμο 50τεμ

Η ποτηροθήκη 2 θέσεων μαύρου χρώματος είναι ο απαραίτητος σύντροφος για κάθε σας εκδήλωση. Με την κομψή μονοχρωμία της και την χωρητικότητά της για 50 ποτήρια, θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας και θα τους προσφέρετε μια αξέχαστη εμπειρία. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο παρουσίασης των ποτηριών σας!
Κανονική τιμή 2,41 € Τιμή 2,24 €
  • -0,17 €
  • -0,17 €

Κορυφαία προϊόντα

SANITAS ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 15μετρο

Το Αντικολλητικό χαρτί ψησίματος Sanitas προστατεύει τα φαγητά και τα γλυκά, καθώς χάρη στις εξαιρετικές αντικολλητικές του ιδιότητες δεν κολλάνε στο χαρτί κατά το ψήσιμο. Σας βοηθά να μαγειρέψετε νόστιμα και υγιεινά χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με λάδι ή βούτυρο πριν το βάλετε στο φούρνο, ενώ παράλληλα διατηρεί τα σκεύη καθαρά.

Τιμή 3,47 €

Arion food γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο 7,5% λιπαρά 410gr

Το γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο 7,5% λιπαρά 410gr της Arion food είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική του γεύση και τη συμπυκνωμένη σύνθεσή του, προσφέρει μια απόλαυση γεύσης που δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο προϊόν. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με το γάλα Arion food.

Τιμή 1,12 €

Okf aloe vera sugar free με μάνγκο 500ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα του αλόης και την εξωτική γεύση του μάνγκο σε κάθε γουλιά. Απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε το!

Τιμή 1,21 €

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με κυδώνι 453gr

Γλυκό κουταλιού με κυδώνι από την εταιρεία Εδέσσης. Μια ακαταμάχητη λιχουδιά για όλη την οικογένεια. Τα δώρα της φύσης σε γλυκό του κουταλιού για το ιδανικό επιδόρπιο αλλά και για κάθε στιγμή.

Τιμή 3,29 €