• ΠΟΤΗΡΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 12oz D.W.
  • ΠΟΤΗΡΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 12oz D.W.

ΠΟΤΗΡΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 12oz D.W. 25ΤΜΧ RIPPLE ΜΑΥΡΟ

48946
5202054467555
1,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml CRANVERRY&COJI(ΑΣΠΡΟ/ΚΟΚΚΙΝΟ)

Ζουμερό αφρολούτρο VIDAL με αρωματικό cranberry και coji που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και αναζωογόνησης. Απολαύστε την πλούσια αφρώδη υφή και το εκλεπτυσμένο άρωμα που θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στο μπάνιο σας!
Τιμή 1,74 €

Piltsis πιπεριες ψητες φλωρινης 150gr σε ροδελεσ

Η Piltsis πιπεριές ψητές Φλώρινας 150gr σε ροδέλες είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με τη φρεσκάδα και τη μοναδική του γεύση. Απολαύστε τις σε σαλάτες, πίτσες, ή ακόμα και μόνες τους ως λαχταριστό σνακ. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε τη γευστική απόλαυση των Piltsis πιπεριών ψητών Φλώρινας!
Τιμή 1,38 €

Tns καλαθι απλυτων πλαστικο 38lt λευκο 32-800-1847

Το καλάθι απλυτων πλαστικό 38lt λευκό της εταιρίας Tns είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση των απλυτων σας. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα 38 λίτρων, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τα ρούχα σας, τα παιχνίδια των παιδιών σας, ή ακόμα και για την αποθήκευση των καθημερινών ειδών καθαριότητας. Η λευκή απόχρωση του το κάνει να ταιριάζει εύκολα σε κάθε χώρο, ενώ η ανθεκτική πλαστική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια ?
Τιμή 8,96 €

Κορυφαία προϊόντα

Jannis παστέλι με σουσάμι 100gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς συντηρητικά

Τιμή 1,03 €

Multy σπόγγος πιάτων νo1025/2m

Ο Multy σπόγγος πιάτων νο1025/2m της εταιρίας Multy είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό των πιάτων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη λίπανση, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τον Multy σπόγγο πιάτων τώρα και απολαύστε αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας στον καθαρισμό του σκεύους σας.
Τιμή 0,13 €

Wet Hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια λεμόνι 72τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα. Με άρωμα φρεσκάδας λεμονιού. Δρουν αποδεδειγμένα κατά των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, ενώ προστατεύουν αποτελεσματικά από τα μικρόβια (βάσει των Ευρωπαϊκών Προτύπων ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476).

Είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 1,65 €

Golden αλουμινόχαρτο 100m

Το Golden αλουμινόχαρτο 100m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα τρόφιμα της φρέσκα και νόστιμα. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το Golden αλουμινόχαρτο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας απαλλαγμένα από αέρα και υγρασία. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε φρέσκα τρόφιμα κάθε φορά που τα χρειάζεστε. Αποκτήστε το Golden αλουμινόχαρτο 100m τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 6,48 €

Oscar κουβερτούρα γάλακτος με στέβια 125gr

Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες. Δεν περιέχει ζάχαρη, που το καθιστά ιδανικό για όσους ακολουθούν μια πιο υγιεινή διατροφή ή θέλουν να φτιάχνουν γλυκά με λιγότερες θερμίδες.

Τιμή 1,84 €