• MENTOS DRINK 240ml - (ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΡΟΥΤΑ)  - 1
  • MENTOS DRINK 240ml - (ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΡΟΥΤΑ)  - 1

MENTOS DRINK 240ml - (ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΡΟΥΤΑ)

41837
8801069417394
0,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SENSODYNE RAPID ACTION 75ml - (WHITENING) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)

Η SENSODYNE RAPID ACTION 75ml - (ΛΕΥΚΑΝΣΗ) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ) είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε μια οδοντόκρεμα που προσφέρει γρήγορη δράση ενάντια στην τρυποφορία και την τρυπισμένη επιφάνεια των δοντιών σας. Με την εξειδικευμένη φόρμουλα της, εξασφαλίζει λευκά δόντια και προστασία από την ευαισθησία, χαρίζοντας σας ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της!
Τιμή 4,12 €

ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΠΕΝΤΑΛ 60lit ΜΕ ΡΟΔΕΣ

Αυτός ο κάδος απορριμάτων είναι ο τέλειος σύντροφος για το σπίτι ή το γραφείο σας. Με χωρητικότητα 60 λίτρων, μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλες ποσότητες απορριμμάτων χωρίς να χρειάζεται να το αδειάζετε συχνά. Οι ρόδες του σας επιτρέπουν να το μετακινείτε εύκολα από το ένα μέρος στο άλλο, ενώ το πεντάλ σας επιτρέπει να ανοίγετε το καπάκι χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε τον κάδο με τα χέρια σας. Αποκτήστε τον σήμερα και κάντε τη ζωή σας ευ
Τιμή 27,07 €

MEDCARE ΥΠΟΣΕΝTΟΝΟ (60x90cm) - (30τεμ.)

Το MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ (60x90cm) - (30τεμ.) είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το κρεβάτι σας καθαρό και φρέσκο. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, αυτό το υποσέντονο θα σας προσφέρει άνεση και προστασία κάθε νύχτα. Μην αφήνετε τον ύπνο σας να επηρεαστεί από τα υγρά ή τις κηλίδες - επιλέξτε το MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ για μια απροβλημάτιστη εμπειρία ύπνου.
Τιμή 4,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Farcom arlem αντισηπτικό gel καθαρισμού χεριών με αντλία 1lt

Το Farcom arlem gel καθαρισμού χεριών 1lt είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα χέρια σας καθαρά και προστατευμένα από μικρόβια και βακτήρια. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα. Αποκτήστε το Farcom arlem gel τώρα και απολαύστε καθαρά και απαλά χέρια όλη μέρα!
Τιμή 4,48 €

Φιλτρο νεροχυτη νο 750 μπλε 7cm καρτελλα

Το φίλτρο νεροχύτη νο 750 μπλε 7cm καρτέλλα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νεροχύτη στο σπίτι σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση, εξασφαλίζει καθαρό και γνήσιο νερό για την καθημερινή σας χρήση. Με το μοναδικό μπλε χρώμα του, προσθέτει μια διακριτική πινελιά στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το φίλτρο νεροχύτη νο 750 μπλε 7cm καρτέλλα τώρα και απολαύστε φρέσκο και καθαρό νερό κάθε μέρα!
Τιμή 0,48 €

Garnier botanic therapy μάσκα μαλλιών mythic olive 300ml

Η Garnier botanic μάσκα μαλλιών 300ml mythic olive είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε τη μαγεία της ελιάς στα μαλλιά σας. Η πλούσια σύνθεσή της θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα. Αφήστε τη μυρωδιά της να σας μεταφέρει σε έναν κήπο γεμάτο από φρέσκα φύλλα ελιάς και απολαύστε την εμπειρία μιας πλούσιας θεραπείας για τα μαλλιά σας.
Τιμή 3,59 €

Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ

Οι Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Με ανθεκτικό υλικό και εύκολο κλείσιμο, αυτές οι σακούλες θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Αποκτήστε τις Snapy σακούλες τώρα και απολαύστε άνετη και καθαρή καθημερινότητα!
Τιμή 0,95 €

Noxzema αφρός ξυρίσματος menthol 300ml

Ο αφρός ξυρίσματος Noxzema Extra Fresh Menthol περιποιείται απαλά την ευαίσθητη επιδερμίδα, χαρίζοντας άνετο ξύρισμα. Η μοναδική του σύνθεση συνδυάζει την μαλακτική και καταπραϋντική δράση της Βιταμίνης Ε με την αναζωογονητική και ζωηρή επίδραση της μέντας, χαρίζοντας ένα παρατεταμένο αίσθημα ευεξίας καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 3,03 €