• SMART HOME ΣΠΟΓΓΟΠΕΤΣΕΤΑ ΡΟΛΟ 1.5M
  • SMART HOME ΣΠΟΓΓΟΠΕΤΣΕΤΑ ΡΟΛΟ 1.5M

SMART HOME ΣΠΟΓΓΟΠΕΤΣΕΤΑ ΡΟΛΟ 1.5M

48476
5200104605551
1,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Melitta καφές espresso bella crema σε κόκκους 1kg

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Meltta καφέ espresso bella crema no3 100% arabica σε κόκκους 1kg από την εταιρία Melitta. Ένας καφές που θα σας ταξιδέψει με το άρωμά του και θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Απολαύστε τον καφέ σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει για την πλούσια γεύση και την απαλή κρέμα που προσφέρει.
Τιμή 27,22 €

Tns πετσετα μπανιου 70x140cm 600gr, cotton 100% twl/70140

Η πετσέτα μπάνιου Tns 70x140cm 600gr είναι ιδανική για να σας προσφέρει άνεση και ποιότητα με το 100% βαμβακερό ύφασμά της. Απολαύστε μια απαλή αίσθηση στο δέρμα σας και απορροφήστε το νερό με τον καλύτερο τρόπο. Αποκτήστε την πετσέτα μπάνιου Tns τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με στυλ και πολυτέλεια.
Τιμή 10,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Doma κέικ swiss roll με φράουλα 300gr

Η Doma Swiss Roll 300gr με φράουλα είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Με την απαλή γεύση της φράουλας και τον τραγανό και αφράτο χαρτοφύλλο, αυτή η Swiss Roll θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για γλυκά διαλείμματα και ειδικές στιγμές. Αποκτήστε την τώρα και αφεθείτε στη γεύση της!
Τιμή 1,59 €

Macao μαχλέπι 10gr

Μαχλέπι σε σκόνη, της εταιρίας Macao, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Με 1-2 πρέζες μαχλέπι θα προσθέσετε μια επιπλέον λεπτή αρωματική νότα σε μια κρέμα, σε ένα ρυζόγαλο, σε ένα flan με φρέσκα φρούτα, κυρίως με κόκκινα φρούτα του δάσους ή με μάνγκο, φρέσκα βερίκοκα και ροδάκινα.

Τιμή 0,75 €

Φλώρινας γκαζόζα 330ml

Η γκαζόζα της Φλώρινας είναι μια απολαυστική αναψυκτική που θα σας ταξιδέψει στη γεύση και το άρωμα της παράδοσης. Με τη φρεσκάδα της αρωματικής γκαζόζας και τη γλυκιά της γεύση, θα ανανεώσει τις αισθήσεις σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και ευχάριστα. Απολαύστε τη δροσερή γεύση της Φλώρινας και ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αγοράστε τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη μοναδική εμπειρία της γκαζόζας Φλώρινας!
Τιμή 0,44 €

Green αναψυκτικό cola χωρίς ζάχαρη με stevia 1,5lt

Η Green Cola 1,5lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια αναζωογονητική αναψυκτική με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και θερμίδες. Με τη φυσική της γεύση και την αναζωογονητική της δροσιά, η Green Cola 1,5lt θα σας κάνει να αισθανθείτε αναζωογονημένοι και ευχαριστημένοι κάθε φορά που την απολαμβάνετε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και αναζωογόνησης!
Τιμή 1,36 €