• Melitta καφές espresso bella crema σε κόκκους 1kg
  • Melitta καφές espresso bella crema σε κόκκους 1kg
  • Melitta καφές espresso bella crema σε κόκκους 1kg
  • Melitta καφές espresso bella crema σε κόκκους 1kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMelitta

Melitta καφές espresso bella crema σε κόκκους 1kg

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Meltta καφέ espresso bella crema no3 100% arabica σε κόκκους 1kg από την εταιρία Melitta. Ένας καφές που θα σας ταξιδέψει με το άρωμά του και θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Απολαύστε τον καφέ σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει για την πλούσια γεύση και την απαλή κρέμα που προσφέρει.
25345
4002720008102
27,22 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μανταλακια σιλικονης 12τεμ

Τα Μανταλάκια Σιλικόνης 12τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ που χρειάζεσαι για την καθημερινή σου ζωή! Με απίστευτη ποιότητα και αντοχή, αυτά τα μανταλάκια θα σου δώσουν την ασφάλεια που χρειάζεσαι κάθε μέρα. Μην χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις αυτό το εκπληκτικό προϊόν τώρα!
Τιμή 0,84 €

Ψυγειο πικ νικ 32lt

Το ψυγείο πικ νικ 32lt είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε εξόρμηση στη φύση. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα 32 λίτρων, μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα τρόφιμα και ποτά κατά τη διάρκεια των εξορμήσεών σας. Ελαφρύ, φορητό και εύκολο στη χρήση, το ψυγείο πικ νικ 32lt θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα για περισσότερο χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και ετοιμαστείτε για το επόμενο αξέχαστο πικ νικ!
Τιμή 21,50 €

Ποτηροθηκη 2 θεσεων 50τεμ barista

Μια ποτηροθήκη 2 θέσεων 50 τεμαχίων barista είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε επαγγελματία barista που σέβεται την τέχνη του καφέ. Κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας υλικά, αυτή η ποτηροθήκη θα κρατήσει τα ποτήρια σας οργανωμένα και προστατευμένα. Με δυνατότητα να χωρέσει έως και 50 ποτήρια, είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τον εξοπλισμό σας οργανωμένο και έτοιμο για την εξυπηρέτηση των πελατών σας. Αποκτήστε την ποτηροθήκη barista
Τιμή 1,81 €

Κορυφαία προϊόντα

Maki υγρό πιάτων λεμόνι 500ml

Το υγρό πιάτων της εταιρείας Maki δρα ενάντια στα λίπη και τα υπολείμματα τροφών, καθαρίζει σε βάθος, ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Τιμή 0,79 €

Hell ενεργειακό ποτό zero grapefruit 250ml

Το Hell ενεργειακό ποτό zero grapefruit 250ml είναι η απόλυτη αναζωογονητική επιλογή για όσους αναζητούν μια ενέργεια που δίνει φτερά. Με την αναζωογονητική γεύση του grapefruit και το μηδενικό περιεχόμενο ζάχαρης, αυτό το ποτό θα σας δώσει την αναγκαία ενέργεια για να αντιμετωπίσετε την κάθε σας μέρα με δύναμη και αποφασιστικότητα. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε τη διαφορά στη ζωή σας!
Τιμή 0,61 €

Fanta αναψυκτικό πορτοκαλάδα 1,5lt

Αεριούχο αναψυκτικό με φυσικά αρώματα, 20% χυμό πορτοκαλιού από συμπυκνωμένο χυμό και αμέτρητες φυσαλίδες. Υπέροχη φρουτένια γεύση και 30% λιγότερη ζάχαρη. Χωρίς χρωστικές. Παρασκευάζεται στην Ελλάδα.

Τιμή 2,06 €

Every Day σερβιετάκια all cotton normal 20τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Τα πρώτα στην Ελλάδα με 100% βαμβακερό κάλυμμα. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,21 €