• SAN BENEDETTO ICE TEA 400ml ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ & ΣΑΓΚΟΥΙΝΙ ZERO
  • SAN BENEDETTO ICE TEA 400ml ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ & ΣΑΓΚΟΥΙΝΙ ZERO

SAN BENEDETTO ICE TEA 400ml ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ & ΣΑΓΚΟΥΙΝΙ ZERO

50405
8001620015629
0,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sterk κουτι αποθηκ, ορθογ, με ροδες 38lt

Το Sterk κουτί αποθήκευσης με ρόδες 38lt της εταιρίας Sterk είναι ο ιδανικός σύντροφος για την τακτοποίηση του χώρου σας. Με τον εργονομικό σχεδιασμό του και τις ανθεκτικές ρόδες του, θα σας διευκολύνει στη μετακίνηση και αποθήκευση των αντικειμένων σας. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο οργανωμένη και εύκολη!
Τιμή 13,04 €

ΚΕΡΙ Τ100 luxe

Το ΚΕΡΙ Τ100 luxe είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα φωτίσει το χώρο σας με το μοναδικό του φως. Με μακρά διάρκεια καύσης και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, το ΚΕΡΙ Τ100 luxe δημιουργεί μια ατμόσφαιρα άνεσης και πολυτέλειας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νότα πολυτέλειας στον χώρο σας!
Τιμή 2,72 €

VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml BERRIES&MUSK (ΡΟΖ)

Ανακαλύψτε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας με το VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml BERRIES&MUSK (ΡΟΖ). Η μοναδική σύνθεση αρωμάτων από φρούτα των δάσων και μόσχο θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αισθήσεις. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να ανανεωθεί με αυτό το υπέροχο προϊόν περιποίησης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος που θα σας συντροφεύει καθημερινά.
Τιμή 1,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns μπουκάλι γυάλινο νερού με λουλούδια 1lt

Το μπουκάλι γυάλινο νερού με λουλούδια 1lt της εταιρίας Tns είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με την φρεσκάδα και την απίστευτη γεύση του. Κάθε σταγόνα νερού σε αυτό το μπουκάλι είναι γεμάτη με την αγνότητα των λουλουδιών που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρώξεων. Απολαύστε το και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με κάθε γουλιά.
Τιμή 1,11 €

Αραχνοσκουπα μπαλα

Η αραχνοσκουπα μπαλα είναι το ιδανικό εργαλείο για να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα το σπίτι σας από αράχνες και ακάρεα. Με τον ειδικά σχεδιασμένο σχεδιασμό της, μπορείτε να φτάσετε σε δύσκολα σημεία και να αφαιρέσετε αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες ενοχλητικές επισκέπτριες. Αγοράστε τώρα την αραχνοσκουπα μπαλα και απολαύστε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 1,11 €

Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό 1-2-spray max

Το Vileda 1-2 Spray max είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να καθαρίσετε, καθώς είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Γεμίστε την δεξαμενή με νερό & απορρυπαντικό, ψεκάστε 5 φορές και καθαρίστε.

Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό.

Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Τιμή 19,94 €

Φλώρινας λεμονάδα 330ml

Αναζωογονητική λεμονάδα 330ml από τη Φλώρινα, ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια δροσιστική γεύση κάθε στιγμή της ημέρας. Με φυσική γεύση λεμονιού και αναζωογονητικά συστατικά, αυτή η λεμονάδα θα σας κερδίσει με τη φρεσκάδα της και την απαλή γεύση της. Απολαύστε τη δροσιά και την ευεξία που σας προσφέρει η Φλώρινα λεμονάδα 330ml και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά.
Τιμή 0,44 €