• ΜΠΑΧΑΡΙ ΣΠΥΡΙ ΜΕΞΙΚΟΥ 1kg
  • ΜΠΑΧΑΡΙ ΣΠΥΡΙ ΜΕΞΙΚΟΥ 1kg

ΜΠΑΧΑΡΙ ΣΠΥΡΙ ΜΕΞΙΚΟΥ 1kg

47557
5210094450338
21,59 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Mr Muscle αποφρακτικό gel 1lt

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΜΕ COURIER ΚΑΙ BOXNOW

To Mr Muscle® Αποφρακτικό Gel δρα σε 5 λεπτά: Δρα απευθείας στο σημείο της απόφραξης και καθαρίζει γρήγορα τις βουλωμένες αποχετεύσεις! Παραμένει στις σωληνώσεις Διαπερνά το στάσιμο νερό Διαλύει τις βρωμιές Ασφαλές για όλα τα είδη σωληνώσεων ΑΠΟΦΡΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ** **Το φράξιμο που προκαλείται από τρίχες και σαπούνι Διαπερνά το στάσιμο νερό

Τιμή 7,87 €

Σακούλες απορριμμάτων αρωματικές 45x55cm 30τεμ

Αρωματικές σακούλες απορριμμάτων, σε μικρό μέγεθος, κατάλληλες για καλαθάκια απορριμμάτων wc ή γραφείου. Έχουν ευχάριστο άρωμα, το οποίο καλύπτει τις δυσάρεστες οσμές των απορριμμάτων.

Τιμή 0,48 €

Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό λαχανί 500ml 8,5x13cm

Ανανεωτικό, λαμπερό και πρωτότυπο, το πολυγωνικό πλαστικό ποτήρι Κύκλωψ δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Με χωρητικότητα 500ml και διαστάσεις 8,5x13cm, αυτό το λαχανί ποτήρι είναι ιδανικό για κάθε περίσταση. Απολαύστε τα αγαπημένα σας ροφήματα με στυλ και μοναδικότητα, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα σε κάθε σας στιγμή. Αποκτήστε το πολυγωνικό πλαστικό ποτήρι Κύκλωψ τώρα και αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει!
Τιμή 0,96 €

Φορμακια χαρτινα για κεικ 9cm 80τεμ λευκα

Φορμάκια χάρτινα για κέικ 9cm, 80 τεμάχια, λευκά. Απαραίτητα για κάθε λάτρη της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Ιδανικά για τη δημιουργία υπέροχων γλυκών που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε νέα διάσταση στις δημιουργίες σας!
Τιμή 0,72 €

Ωμέγα ρύζι γλασσέ 5kg

Το ρύζι γλασσέ Ωμέγα είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας ρύζι με μεγάλα, λαμπερά κόκκους. Έχει εξαιρετική γεύση και αρωματικότητα, και είναι ιδανικό για πολλές διαφορετικές συνταγές. Αυτή η συσκευασία περιέχει 5kg ρυζιού γλασσέ, που είναι αρκετό για πολλές μαγειρικές ευκαιρίες.
Τιμή 9,09 €