• Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό λαχανί 500ml 8,5x13cm Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό λαχανί 500ml 8,5x13cm Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό λαχανί 500ml 8,5x13cm

Ανανεωτικό, λαμπερό και πρωτότυπο, το πολυγωνικό πλαστικό ποτήρι Κύκλωψ δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Με χωρητικότητα 500ml και διαστάσεις 8,5x13cm, αυτό το λαχανί ποτήρι είναι ιδανικό για κάθε περίσταση. Απολαύστε τα αγαπημένα σας ροφήματα με στυλ και μοναδικότητα, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα σε κάθε σας στιγμή. Αποκτήστε το πολυγωνικό πλαστικό ποτήρι Κύκλωψ τώρα και αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει!
17976
5202707002232
0,96 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass hill σετ ποτήρια γυάλινα ουίσκι 26,6cl 12τεμ 53700

Το σετ ποτηριών γυάλινων ουίσκι της Uniglass είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του ουίσκι. Με μοντέρνο design και χωρητικότητα 26,6cl ανα ποτήρι, αυτά τα ποτήρια θα αναβαθμίσουν την εμπειρία σας κάθε φορά που απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ποτό. Αποκτήστε τώρα το σετ ποτηριών Uniglass και απολαύστε το ουίσκι σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 11,40 €

Uniglass kyknos σετ ποτήρια γυάλινα νερού 24,5cl 6τεμ 51053

Το σετ ποτήρια γυάλινα νερού Uniglass Kyknos είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με μοντέρνο design και χωρητικότητα 24,5cl, αυτά τα ποτήρια θα σας κάνουν να αισθανθείτε πραγματικά ξεχωριστοί κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Απολαύστε το πόσιμο του νερού σας σε ένα ποιοτικό προϊόν που θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια. Αποκτήστε το σετ ποτήρια γυάλινα νερού Uniglass Kyknos τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 3,55 €

Uniglass 54700 ποτηρι γυαλινο κρασιου hill 20,5cl 12τεμ

Το Uniglass 54700 ποτήρι γυαλινού κρασιού Hill 20,5cl 12 τεμάχια από την Uniglass είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την κομψότητά του και την υψηλή ποιότητά του. Κάθε ποτήρι είναι σχεδιασμένο με μεράκι και φροντίδα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία κρασιού σε κάθε γεύση. Αποκτήστε τα τώρα και απογειώστε την απόλαυση του κρασιού σας!
Τιμή 9,27 €

Ποτήρι πλαστικό frosty 8x9,5cm

Το πλαστικό frosty ποτήρι 8x9,5cm είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε σας πάρτι! Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα κάνει κάθε σας εκδήλωση αξέχαστη. Αναβαθμίστε το στυλ των εκδηλώσεών σας με το ποτήρι frosty και αφήστε τους καλεσμένους σας να απολαύσουν τα ποτά τους με στυλ και φινέτσα!
Τιμή 0,79 €

Uniglass canon ποτήρι γυάλινο λικέρ 8cl 6τεμ 95200

Το Uniglass canon ποτήρι γυάλινο λικέρ 8cl 6τεμ 95200 είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας ποτά με στυλ και κομψότητα. Κάθε ποτήρι έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια και προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία σας με το Uniglass canon ποτήρι γυάλινο λικέρ 8cl 6τεμ 95200!
Τιμή 6,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T60

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 1,44 €

Spark spray χλωροκαθαριστικό 750ml

Το καθαριστικό spray γενικής χρήσης της εταιρείας Spark, είναι ήπιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να προκαλέσει φθορά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό στο να αφαιρεί λεκέδες, βρωμιά και λίπη. Κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας.

Οδηγίες Χρήσης: Απλά ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια. Σκουπίστε με ένα καθαρό νωπό πανί και αφήστε να στεγνώσει. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Μην ψεκάζετε προς τα μάτια. Για οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών και τηλεοράσεων ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες συντήρησης του κατασκευαστή.

Τιμή 1,81 €

Knorr ζωμός λαχανικών 6τεμ

Ο Κλασικός Κύβος της Knorr με διαλεγμένα λαχανικά, μπαχαρικά και μυρωδικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές. Bάλτε τον κύβο Knorr σε κάθε φαγητό και ανακαλύψτε τη διαφορά στη γεύση!

Τιμή 1,11 €

Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο42 200τεμ

Η σακούλα ρολό φανελάκι νο42 200τεμ της Elpa Plast είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά των αγαθών σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και αξιόπιστη. Με την Elpa Plast σακούλα φανελάκι, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν ασφαλή και προστατευμένα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 2,04 €

Cif κρέμα γενικού καθαρισμού με λεμόνι 500ml

H αυθεντική κρέμα με το χαρακτηριστικό άρωμα λεμονιού. Θα εκπλαγείτε με το τι μπορείτε να καθαρίσετε με την πολυκαθαριστική Cif Crema Λεμόνι. Κάθε σταγόνα περιέχει εκατομμύρια μικρόκοκκους που μπορούν να καθαρίσουν την κουζίνα, το μπάνιο και πολλά άλλα αφαιρώντας 100% τη βρωμιά* χαρίζοντας ομορφιά και λάμψη ξανά και ξανά. Υπολείμματα καμένου φαγητού • Δύσκολη βρωμιά και κατάλοιπα • Δύσκολα λίπη • Δώστε λάμψη στις επιφάνειές σας, όπως κεραμικές, ανοξείδωτες, εμαγιέ, πλαστικές και υαλοκεραμικές.

Τιμή 1,84 €