• ΦΙΛΤΡΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ LIME No90
  • ΦΙΛΤΡΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ LIME No90

ΦΙΛΤΡΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ LIME No90

48661
5204170300082
0,71 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΙΟΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ 45gr. (2227)

Η ΙΟΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ 45gr. είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό. Με τον συνδυασμό της βελούδινης σοκολάτας και του τραγανού αμυγδάλου, αυτή η σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε τώρα τη δική σας ΙΟΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ 45gr. (2227) και απολαύστε μια γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,16 €

WOODSTONE ΤΑΨΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (32x7cm)

Το WOODSTONE ταψί στρογγυλό (32x7cm) είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με το μοναδικό του design και την ανθεκτική του κατασκευή, θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε υπέροχα γεύματα που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε το WOODSTONE ταψί σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 15,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Zebra maliva χαρτί υγείας atlantic 3φυλλο 4τεμ

Αποκτήστε την απαλότητα και την απορροφητικότητα που χρειάζεστε με το Zebra maliva χαρτί υγείας atlantic 3φυλλο 4τεμ. Απολαύστε την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Zebra. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία στην προσωπική σας υγιεινή.
Τιμή 1,14 €

Jannis παστέλι με σουσάμι 100gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς συντηρητικά

Τιμή 1,03 €

Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 25x32cm 3lt 40τεμ

Οι νέες σακούλες τροφίμων Alufix είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε φρέσκα τα τρόφιμά σας. Με μέγεθος 25x32cm και χωρητικότητα 3lt, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κατάψυξη και αποθήκευση τροφίμων. Η συσκευασία περιέχει 40 τεμάχια, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε αρκετές σακούλες για κάθε ανάγκη. Πρακτικές και ανθεκτικές, οι σακούλες Alufix είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κά?
Τιμή 0,79 €

Τριαντάφυλλος κουλούρι πλεξούδα 400gr

Η τραγανή γεύση του Τριαντάφυλλου κουλούρι πλεξούδα 400gr θα σας μαγέψει από την πρώτη μπουκιά. Με φρέσκα υλικά και προσεκτικά επιλεγμένα μπαχαρικά, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,09 €