• Φορμακια χαρτινα για κεικ 9cm 80τεμ λευκα
  • Φορμακια χαρτινα για κεικ 9cm 80τεμ λευκα

Φορμακια χαρτινα για κεικ 9cm 80τεμ λευκα

Φορμάκια χάρτινα για κέικ 9cm, 80 τεμάχια, λευκά. Απαραίτητα για κάθε λάτρη της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Ιδανικά για τη δημιουργία υπέροχων γλυκών που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε νέα διάσταση στις δημιουργίες σας!
33552
5203642141154
0,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Practic ξεσκονοπανο microfibra 40x40cm

Η Practic ξεσκονοπανο microfibra 40x40cm είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τη μοναδική του τεχνολογία microfibra, αφαιρεί αποτελεσματικά τη βρωμιά και τη σκόνη, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Η ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και απόδοση. Αποκτήστε το Practic ξεσκονοπανο microfibra 40x40cm τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο ζωής!
Τιμή 1,02 €

ROL ΣΚΟΝΗ ΧΕΙΡΟΣ 850gr.

Η ROL ΣΚΟΝΗ ΧΕΙΡΟΣ 850gr. είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα χέρια σας καθαρά και φρέσκα κάθε μέρα. Με την υψηλή ποιότητα των συστατικών της, αυτή η σκόνη χειρός αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Αποκτήστε τη ROL ΣΚΟΝΗ ΧΕΙΡΟΣ 850gr. σήμερα και απολαύστε τα οφέλη της σε κάθε χρήση!
Τιμή 2,64 €

Ποτηροθηκη 2 θεσεων 50τεμ fresh coffee

"Η ποτηροθήκη 2 θέσεων 50τμ fresh coffee είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα ποτήρια σας και να διατηρήσετε την κουζίνα σας τακτοποιημένη. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την πρακτική λειτουργικότητά της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην αγορά της. Αναβαθμίστε τον καφέ σας και δώστε έναν αέρα φρεσκάδας στην καθημερινότητά σας με την ποτηροθήκη fresh coffee!"
Τιμή 2,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa σπαγγέτι με παντζάρι 400gr

Σπαγγέτι με παντζάρι από σιμιγδάλι σκληρού σιταριού και 30% πολτό παντζαριού.

Αποτελούν πηγή πρωτεϊνών και είναι χαμηλά σε λιπαρά ενώ είναι κατάλληλα και για vegan.

Τιμή 1,43 €

Farcom vital σαμπουάν πικραμύγδαλο 1lt

Το σαμπουάν BitterAlmond – Πικραμύγδαλο από την FARCOM, με PH 5,5 για όλους τους τύπους, είναι ιδανικό για την καθημερινή καθαριότητα και περιποίηση των μαλλιών σας. Περιέχει προβιταμίνη Β5 που εισχωρεί σε βάθος, συμβάλλοντας στην φυσική ισορροπία και λάμψη των μαλλιών. Ιδανικό για συχνή χρήση. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Τιμή 2,83 €