• TNS ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ (4τεμ.) - (281490)
  • TNS ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ (4τεμ.) - (281490)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ (4τεμ.) - (281490)

Η TNS ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ (4τεμ.) είναι η ιδανική λύση για να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά έντομα στον χώρο σας. Με την αποτελεσματική της φόρμουλα, το σκοτώνει αμέσως και αποτρέπει την επανεμφάνισή του. Μην αφήνετε τους μύγες να χαλάσουν την ατμόσφαιρα σας, αποκτήστε τώρα το TNS ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ και απολαύστε έναν χώρο χωρίς ενοχλητικά έντομα.
40666
5204558381009
1,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Air freshe αποσμητικό χώρου 220ml

Το Air freshe αποσμητικό χώρου 220ml είναι η ιδανική λύση για ένα φρέσκο και ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει τις δυσάρεστες μυρωδιές και δημιουργεί μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το Air freshe σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και ευχάριστο χώρο κάθε μέρα.
Τιμή 1,05 €

TNS ΚΑΡΟΤΣΙ ΛΑΙΚΗΣ 33lit - (CARROT) (WR3050-3C)

Το TNS ΚΑΡΟΤΣΙ ΛΑΙΚΗΣ 33lit - (CARROT) (WR3050-3C) είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με τη μοντέρνα σχεδίασή του και τη μεγάλη χωρητικότητά του, αυτό το καρότσι είναι απαραίτητο για τις καθημερινές σας αγορές. Εξοπλισμένο με ανθεκτικές ρόδες και άνετη λαβή, σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα αγοραστικά σας με άνεση και ευκολία. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας δραστηριότητες
Τιμή 10,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Ιον σοκολάτα double γάλακτος & λευκή 100gr

Για όσους δεν μπορούν να διαλέξουν μεταξύ της σοκολάτας γάλακτος και της λευκής σοκολάτας, η ΙΟΝ δημιούργησε την DOUBLE. Ένα επίπεδο λευκής σοκολάτας επάνω και ένα επίπεδο σοκολάτας γάλακτος κάτω.

Τιμή 2,17 €

Καγιά πιπέρι τριμμένο 500gr

Το πιπέρι τριμμένο είναι ένα δημοφιλές μπαχαρικό που χρησιμοποιείται σε πολλά είδη μαγειρικής για να προσθέσει γεύση και πικάντικη πνευματική νότα στα φαγητά. Οι κόκκοι πιπεριού, από τους οποίους παράγεται το πιπέρι τριμμένο, συλλέγονται και στεγνώνουν, και στη συνέχεια τρίβονται σε σκόνη.

Το πιπέρι τριμμένο χρησιμοποιείται ευρέως σε ποικίλες συνταγές, όπως στις σάλτσες, τα μαρινάρισματα, τα κάρυ, τα σούπες, τα κρέατα, τα ψάρια, και ακόμη και σε ορισμένα γλυκά, για να προσθέσει γεύση και πικάντικη αίσθηση. Το πιπέρι τριμμένο είναι γνωστό για την έντονη γεύση του, οπότε πρέπει να το χρησιμοποιείτε με προσοχή και σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας στην πικάντικη γεύση.

Τιμή 7,42 €

Lux σφουγγάρι μπάνιου massage 07-78

Το σφουγγάρι μπάνιου Lux Massage σας προσφέρει μια χαλαρωτική εμπειρία κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Η ειδική του σχεδίαση, σε συνδυασμό με την απαλή υφή του, επιτρέπει να απολαμβάνετε ένα απαλό μασάζ κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Τιμή 0,70 €

Κύκλωψ σιδερόπανο με κορδόνι corde large 139x55cm

Το σιδερόπανο με κορδόνι "Corde Large" της Κύκλωψ, με διαστάσεις 139x55cm, φαίνεται να είναι ένα προϊόν που σχεδιάστηκε ειδικά για την ευκολία σιδέρωματος και την προστασία των επιφανειών κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Τιμή 3,86 €