• VIOMES ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Νο 68 48LT
  • VIOMES ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Νο 68 48LT

VIOMES ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Νο 68 48LT

48550
5203493600688
6,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PAMPERS PREMIUM CARE ΠΑΝΕΣ No1 52TEM 2-5K

Οι Pampers Premium Care πάνες είναι η καλύτερη επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με μοναδική τεχνολογία που προσφέρει άνεση και προστασία, αυτές οι πάνες είναι η Νο1 επιλογή για όλες τις μαμάδες. Με 52 τεμάχια και κατάλληλες για μωρά 2-5 κιλών, οι Pampers Premium Care πάνες είναι η ιδανική επιλογή για άνετη και ασφαλή φροντίδα. Αγοράστε τώρα και δώστε στο μωρό σας την καλύτερη προστασία που μπορείτε να του προσφέρετε.
Τιμή 17,61 €

Nivea roll-on men 50ml cool kick 1+1δωρο

Το Nivea roll-on men 50ml cool kick είναι το ιδανικό προϊόν για τους άνδρες που θέλουν να νιώσουν φρεσκάδα και προστασία όλη μέρα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει δροσιστική αίσθηση και αποτρέπει την εμφάνιση των κακών οσμών. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 5,24 €

RUFFLES CHIPS 155gr. - (BBQ)

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των RUFFLES CHIPS BBQ 155gr και ανακαλύψτε την τελειότητα σε κάθε δαγκωμό. Η τέλεια συνδυαστική γεύση των μπισκότων με τη μοναδική γεύση BBQ θα σας κάνει να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις RUFFLES CHIPS BBQ 155gr σε κάθε στιγμή της ημέρας και απογειώστε τη γευστική σας εμπειρία.
Τιμή 1,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Go nutri μπάρες δημητριακών με τροπικά φρούτα 6x30gr

Οι "Go Nutri μπάρες δημητριακών με τροπικά φρούτα 6x30γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 30 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν δημητριακά και μείγμα τροπικών φρούτων, και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια γευστική και θρεπτική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,85 €

Septona κρέμα συγκάματος βάλσαμο & πανθενόλη 100ml

Η Septona κρέμα συγκάματος βάλσαμο & πανθενόλη 100ml είναι η ιδανική λύση για την περιποίηση της επιδερμίδας σας. Με αναζωογονητικό άρωμα βάλσαμου και ενυδατική δράση της πανθενόλης, αφήνει το δέρμα σας απαλό και λαμπερό. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την επιδερμίδα σας με τον καλύτερο τρόπο.
Τιμή 3,21 €

Ζαρτινιέρα μεταλλική No50

Η μεταλλική ζαρτινιέρα No50 είναι μια πρακτική και ανθεκτική λύση για την αποθήκευση και την οργάνωση μικρών αντικειμένων στο σπίτι, το γραφείο ή το εργαστήριο. Έχει μεγάλη χωρητικότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ταξινόμηση εργαλείων, βιβλίων, ρούχων, και άλλων αντικειμένων. Η μεταλλική κατασκευή της την καθιστά ανθεκτική στη χρήση και διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα ράφια για εύκολη οργάνωση. Επιπλέον, διαθέτει ροδάκια για εύκολη μετακίνηση και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε χώρο χωρίς προβλήματα. Είναι ιδανική για χρήση σε εργαστήρια, αποθήκες, γραφεία και οποιονδήποτε άλλο χώρο χρειάζεται οργάνωση και αποθήκευση αντικειμένων.
Τιμή 3,00 €

Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml

Το Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του δέρματός σας. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει ταλκ και υγρή φόρμουλα, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αφήστε το αρωματικό αφρόλουτρο Vidal να σας χαλαρώσει και να σας αναζωογονήσει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουτρού με το Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml.

Τιμή 1,71 €