• TNS ΚΑΡΟΤΣΙ ΛΑΙΚΗΣ 33lit - (CARROT) (WR3050-3C)
  • TNS ΚΑΡΟΤΣΙ ΛΑΙΚΗΣ 33lit - (CARROT) (WR3050-3C)
  • TNS ΚΑΡΟΤΣΙ ΛΑΙΚΗΣ 33lit - (CARROT) (WR3050-3C)
  • TNS ΚΑΡΟΤΣΙ ΛΑΙΚΗΣ 33lit - (CARROT) (WR3050-3C)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΚΑΡΟΤΣΙ ΛΑΙΚΗΣ 33lit - (CARROT) (WR3050-3C)

Το TNS ΚΑΡΟΤΣΙ ΛΑΙΚΗΣ 33lit - (CARROT) (WR3050-3C) είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με τη μοντέρνα σχεδίασή του και τη μεγάλη χωρητικότητά του, αυτό το καρότσι είναι απαραίτητο για τις καθημερινές σας αγορές. Εξοπλισμένο με ανθεκτικές ρόδες και άνετη λαβή, σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα αγοραστικά σας με άνεση και ευκολία. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας δραστηριότητες
41351
5204558466638
10,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VAPONA ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΛΕΒΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ 10+10ΤΕΜ

Ανανεωτικές ταμπλέτες λεβάντας VAPONA για τη ντουλάπα σας! Φρέσκο άρωμα που θα διαρκέσει για μήνες, κρατώντας τα ρούχα σας αναζωογονημένα και ευωδιαστά. Αποκτήστε τώρα τις ταμπλέτες λεβάντας VAPONA για μια απολαυστική εμπειρία στη ντουλάπα σας!
Τιμή 2,82 €

Φαιδων βουτηματα dreamfeel 350gr, γεμιστα βουτυρου

Ανακαλύψτε τη μοναδική απόλαυση των φαγητών με τα Φαιδων βουτηματα dreamfeel 350gr, γεμιστα βουτυρου της εταιρίας Φαίδων. Αφήστε τις γεύσεις να σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο απόλαυση και ικανοποίηση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 4,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Aldoro τόνος σε νερό 160gr

Ο τόνος σε νερό της Aldoro είναι ελαφρύς και γευστικός. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη τροφή που εξασφαλίζει την πολύτιμη, ισορροπημένη ημερήσια πρόσληψη μετάλλων, πρωτεϊνών και βιταμινών, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και εύπεπτος χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά.

Τιμή 1,63 €

Ζωολογικό πάρκο μπλοκ ζωγραφικής σπιράλ Α4 40 φύλλα

Ζωολογικό πάρκο μπλοκ ζωγραφικής σπιράλ Α4 40 φύλλα - Ανακαλύψτε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο ζωάκια και χρώματα με το μπλοκ ζωγραφικής Ζωολογικό πάρκο! Με 40 φύλλα υψηλής ποιότητας χαρτί A4 και μοναδικά ζωάκια που περιμένουν να ζωντανέψουν με τα πιο φωτεινά χρώματα σας, αυτό το μπλοκ θα ενθουσιάσει τους μικρούς και τους μεγάλους καλλιτέχνες! Αποκτήστε το σήμερα και αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει ελεύθερη!
Τιμή 1,63 €

Trident max splash φράουλα & λάιμ 6x50,6

Αναζωογονητική γεύση φράουλας και λάιμ σε κάθε δάγκωμα! Αποκτήστε το Trident max splash και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η απίστευτη γεύση, αποκτήστε το Trident max splash τώρα!
Τιμή 10,65 €

Soft μαλακτικό ρούχων κλασικό 40μεζ 3lt

Μαλακτικό ρούχων το οποίο διαχέεται εύκολα και ομοιογενώς στο νερό, δίνοντας στα ρούχα ένα ευχάριστο άρωμα. Προσφέρει απαλή αίσθηση στο δέρμα και κάνει το σιδέρωμα εύκολο.

Τιμή 3,01 €