• TRIDENT MAX SPLASH STRAWBERRY 22gr
  • TRIDENT MAX SPLASH STRAWBERRY 22gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTrident

TRIDENT MAX SPLASH STRAWBERRY 22gr

Η απίστευτα φρουτώδης γεύση της φράουλας συνδυάζεται με την ανεπανάληπτη αναζωογονητική δροσιά του TRIDENT MAX SPLASH STRAWBERRY 22gr. Απολαύστε μια έκρηξη γεύσης και αναζωογόνησης κάθε φορά που δαγκώνετε ένα κομμάτι. Ανανεώστε την αναπνοή σας και αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας με το TRIDENT MAX SPLASH STRAWBERRY 22gr. Απλά αδυνατίστε για να αποκτήσετε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.
40138
7622210990365
0,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WOODSTONE ΤΗΓΑΝΙ (30x5,5cm)

Το WOODSTONE ΤΗΓΑΝΙ (30x5,5cm) είναι η ιδανική επιλογή για να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά με άνεση και ευκολία. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία, ενώ η μοναδική τεχνολογία του επιτρέπει την ομοιόμορφη διανομή της θερμότητας για τέλεια αποτελέσματα στο μαγείρεμα. Αποκτήστε το WOODSTONE ΤΗΓΑΝΙ σήμερα και ανακαλύψτε την απόλαυση της εύκολης και γρήγορης μαγειρικής στο σπίτι σας!
Τιμή 19,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου πολυδημητριακά μπισκότα με γάλα 160gr

Όλο το πρωινό σας σε ένα μπισκότο! Ξεκινήστε κάθε ημέρα σας με Πολυδημητριακά Μπισκότα Πρωινού Παπαδοπούλου με ένα γευστικό πρωινό που σας γεμίζει ενέργεια. Τέσσερα θρεπτικά δημητριακά, σιτάρι ολικής άλεσης, σίκαλη, Βρόμη και κριθάρι συνδυάζονται απολαυστικά με πλούσια φρούτα, λαχταριστή σοκολάτα, μυρωδάτο κακάο και θρεπτικό γάλα.

Τιμή 1,96 €

Moschato bello ερυθρός ξηρός οίνος 500ml

Ο ερυθρός ξηρός οίνος "Moschato Bello" σε συσκευασία 500ml είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους απολαμβάνουν τους ερυθρούς οίνους. Ο "Moschato Bello" πιθανόν να είναι ένας ελληνικός οίνος, καθώς το "Moschato" αναφέρεται συχνά σε κρασιά που παράγονται από τον αμπελώνα Moschato ή Muscat.

Τιμή 3,50 €

Zebra χαρτοπετσέτες 24x24cm 750 φύλλα

Χαρτοπετσέτες της εταιρείας Zebra. Διατίθενται σε συσκευασία του ενός πακέτου, με 750 χαρτοπετσέτες ανά πακέτο.

Χρώμα: Λευκό

Ύψος: 24cm

Πλάτος: 24cm

Πάχος Χαρτοπετσέτας: 1 Φύλλο

Τιμή 2,58 €

VEET ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ 100ml - (SILKY FRESH SENSITIVE SKIN)

Η Veet κρέμα αποτρίχωσης 100ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που έχετε ευαίσθητο δέρμα. Η μοναδική φόρμουλα της προσφέρει μια μεταξένια αίσθηση αφαίρεσης των τριχών χωρίς ερεθισμούς, κάνοντας την αποτρίχωση μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε απαλό, λείο δέρμα με τη Veet κρέμα αποτρίχωσης και αισθανθείτε πάντα φρέσκοι και αυτοπεποιθητοι.
Τιμή 2,24 €

Condito free μουστάρδα απαλή 1kg

Η γνωστή σε όλους, αγαπημένη μας μουστάρδα χωρίς συντηρητικά, γλουτένη και γλυκαντικά. Ακόμα πιο γευστική, λόγω της προσθήκης των αγνών υλικών που η Condito επιλέγει για εσάς! Συνοδεύει ιδανικά αλλαντικά, κρέας αλλά και θαλασσινά (σαγανάκι).

Χωρίς συντηρητικά

Χωρίς γλυκαντικά

Χωρίς γλουτένη

Τιμή 2,53 €