• Condito free μουστάρδα απαλή 1kg Condito - 1
  • Condito free μουστάρδα απαλή 1kg Condito - 2
  • Condito free μουστάρδα απαλή 1kg Condito - 3
  • Condito free μουστάρδα απαλή 1kg Condito - 4
  • Condito free μουστάρδα απαλή 1kg Condito - 5
  • Condito free μουστάρδα απαλή 1kg Condito - 6
  • Condito free μουστάρδα απαλή 1kg Condito - 1
  • Condito free μουστάρδα απαλή 1kg Condito - 2
  • Condito free μουστάρδα απαλή 1kg Condito - 3
  • Condito free μουστάρδα απαλή 1kg Condito - 4
  • Condito free μουστάρδα απαλή 1kg Condito - 5
  • Condito free μουστάρδα απαλή 1kg Condito - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCondito

Condito free μουστάρδα απαλή 1kg

Η γνωστή σε όλους, αγαπημένη μας μουστάρδα χωρίς συντηρητικά, γλουτένη και γλυκαντικά. Ακόμα πιο γευστική, λόγω της προσθήκης των αγνών υλικών που η Condito επιλέγει για εσάς! Συνοδεύει ιδανικά αλλαντικά, κρέας αλλά και θαλασσινά (σαγανάκι).

Χωρίς συντηρητικά

Χωρίς γλυκαντικά

Χωρίς γλουτένη

2379
5202132020207
2,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Ενέργεια Λιπαρά εκ των οποίων
Κορεσμένα
Υδατάνθρακες εκ των οποίων
Σάκχαρα
Πρωτείνες Αλάτι
374kJ/89kcal 3.9g 0.2g 8.6g 5.0g 4.9g 2.50g

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Beto μουστάρδα 4,3kg

Μουστάρδα της εταιρίας BETO, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Ταιριάζει άψογα κυρίως με κρεατικά και λαχανικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό στο μαγειρευτό φαγητό, σαν σως, ή ακόμα και ως συστατικό σε ντρέσινγκ.

Τιμή 5,27 €

Brava μουστάρδα πικάντικη 500gr

Η μουστάρδα Brava πικάντικη 500gr της εταιρίας Brava είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να ανακαλύψετε νέες απολαύσεις στο φαγητό σας. Με την έντονη γεύση και το αρωματικό άρωμα, αυτή η μουστάρδα θα προσθέσει μια νότα πικάντικης γεύσης σε κάθε μπουκιά. Απολαύστε την σε σάντουιτς, μπέργκερ, σαλάτες και πολλά άλλα πιάτα για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε την τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με τη μουστάρδα Brava πικάντικη 500gr!
Τιμή 4,69 €

Hellmann's μουστάρδα πικάντικη 500gr

Η Μουστάρδα Hellmann's hot είναι για όσους αγαπούν πιο πικάντικες γεύσεις εναρμονισμένες στα ελληνικά πρότυπα. Παράγεται στην Ελλάδα από εκλεκτούς σπόρους σιναπιού.

Τιμή 3,66 €

Rodina μουστάρδα 4,2kg

Η Rodina μουστάρδα 4,2kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για την κουζίνα τους. Με τη γεύση της που ξεχωρίζει και την πλούσια υφή της, η μουστάρδα Rodina θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Αποκτήστε τώρα τη Rodina μουστάρδα 4,2kg και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 8,20 €

Κορυφαία προϊόντα

Fini ζελεδάκια wild strawberries 90gr

Η Fini 90gr, wild strawberries είναι το τέλειο σνακ για να απολαύσετε τη γεύση των άγριων φράουλων οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτα νόστιμη γεύση της και την τέλεια υφή της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το εθιστικό σνακ. Αποκτήστε τώρα τα Fini 90gr, wild strawberries και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,87 €

Sidirela θήκη ρούχων decor 40x60x40cm

Η θήκη ρούχων Sidirela decor έχει διαστάσεις 40x60x40εκ. Είναι ιδανική για την αποθήκευση ρούχων και αξεσουάρ με στυλ και οργάνωση. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η θήκη ρούχων Sidirela decor προσφέρει αντοχή και αισθητική στον χώρο σας. Ιδανική λύση για την τακτοποίηση της ντουλάπας σας και την προστασία των ρούχων σας από σκόνη και υγρασία.

Τιμή 2,43 €

Zebra χαρτοπετσετα πολυτ/λειας 33x33cm 35τεμ κοκκινη

Ζebra. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την υψηλή ποιότητα και το μοναδικό σχεδιασμό της κόκκινης πολυτελούς χαρτοπετσέτας 33x33cm 35 τεμαχίων από την Ζebra. Ιδανική για κάθε περίσταση, θα σας εντυπωσιάσει με την αντοχή και την απαλότητά της. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 0,73 €

Sterk smart κάδος αιωρούμενος πλαστικός 51x32x25cm 22lt

Ο κάδος αιωρούμενος της εταιρίας Sterk είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και τη μεγάλη χωρητικότητά του, θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε έναν πιο οργανωμένο και καθαρό χώρο!
Τιμή 6,97 €